Gość: gregor IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.04, 10:07 Poszukuję noclegów w Wiedniu dla dwóch osób w nienajgorsych warunkach i niezbyt drogich. Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franko Re: Wiedeń IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.04, 11:00 z noclegami ciezko generalnie. ja polecam www.albertina- hotels.at/hotel_hernals_e.shtml . to jest schronisko o nazwie Hernals, na Sautergasse 34. bylem tam pare razy i jest ok. i co najwazniejsze dobry dojazd do centrum i warunki znosne . 2 lata temu to bylo drugie w kolejnosci najtansze schronisko w Wiedniu (tego najtanszego nie polecam bo to totalna porazka, miesci sie w starej wezy wieziennej) mozna zamawiac internetowo office@albertina-hotels.at Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Wiedeń IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 27.01.04, 23:52 Wejdź na stronę www.wien.info i poszukaj w noclegach. 3 dni temu byłem w Wiedniu, spaliśmy w hotelu Kavalier****. Warunki przyzwoite, cena 55E za dwójkę. Dobra rada - rezerwuj na ok 2 tyg przed przyjazdem lub krócej, ceny znacznie spadają.Jak 2 mies. temu znalazłem ten hotel to kosztował ok. 80 E. A tak poza tym Wiedeń jest cudowny.Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Wiedeń IP: *.8.14.vie.surfer.at 28.01.04, 23:20 przegląd możliwości turystycznych i hotelowych: www.wien.gv.at/index/tourismus.htm www.hostel.at www.wien.at zapraszam i życzę wspaniałych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś