mufka 30.04.04, 00:28 Czy ktos wie jaka jest teraz pogoda w Pekinie? ..... bo telewizja klamie;) POzdrawiam,M:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bini Re: Pogoda w Pekinie IP: *.netvigator.com 03.05.04, 05:10 Wczoraj bylo +9/+16, dzisiaj +11/+19. Znaczy sie wiosna! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: Pogoda w Pekinie 04.05.04, 01:57 Dzieki Bini za odpowiedz! Wybieram sie za pare dni na pare tygodni i zupelnie nie wiem jakie ciuchy brac (a chce wziac niezbedne minimum) slyszalam od znajomego ze bylo ostatnio ok 30st i troche nie chcialo mi sie wierzyc......co Ty na to? Pozdrawiam goraco ze Szwecji (u nas 20st:)...wiec to upal o tej porze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooncake Re: Pogoda w Pekinie IP: *.netvigator.com 04.05.04, 04:32 Milego pobytu Ci zycze:)) Rzeczywiscie, mogl byc jakis dzien z +30, ale generalnie jeszcze jest chlodnawo (jak na moj gust). Ooo, wlasnie sprawdzilam dzisiejsza pogode +10/+27:) Jednak jakas letnia kurtka zawsze sie przyda, np. gdybys wybrala sie w gory albo na wieczorny spacer. pzdrawiam deszczowo:) Bini Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: Pogoda w Pekinie 10.05.04, 02:05 Bini, znajomi ktorzy byli w Chinach mowia ze kiepsko jest tam z jedzenienim - chodzilo im o to, ze zwykle w restauracjach nie mozna sie dogadac po angielsku, wiec nie wiadomo czy nie podadza psa lub kota;)......... Jeden biedaczek schudl 5 kg, a zjadl dobrze tylko raz jak odwiedzil kolege bedacego tam na kontrakcie:)))))....kurcze uwielbiam jesc - taka Tajlandia to dla mnie istny raj, zastanawiam sie jak to bedzie w Chinach? Masz jakies wskazowki?...wskazowki na JAKIKOLWIEK temat beda mile widziane. Pozdrawiam Cie z upalnego Sztokholmu. P.S.Mieszkasz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Pogoda w Pekinie IP: *.smrw.lodz.pl 10.05.04, 19:25 psy i koty należą do droższych potraw, czyli wybieraj najtańsze dania a na pewno nie natkniesz się na psinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Re: Pogoda w Pekinie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.05.04, 21:32 Binimarto! Szmat czasu, ale jakże miło odnaleźć Bini w Chinach... Wypij za moje zdrowie Tsingtao (jeśli ja jeszcze pamiętam, jak się to pisze...) Zwłaszcza, że dobre życzenia mi się przydadzą - tym razem Kambodża i Laos, tyle, że w porze deszczowej! Ale, że z BKK tak tanio latają do HKK to może byśmy się spotkały? Lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooncake Re: Pogoda w Pekinie IP: *.netvigator.com 25.05.04, 07:56 hej Kaniasia! jutro jest swieto w HK, napisze dluuuugi e-mail:) Fajnie, ze sie odezwalas - ja jakos nie mialam odwagi :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś