Dodaj do ulubionych

Japonia maj

01.02.13, 17:29
Kupiłam bilety do Tokio 10-19 maja. Szukam inspiracji co zobaczyć? gdzie spać? Ktoś był? Pomoże? A może odezwie się jakiś mieszkaniec Kraju Kwitnacej Wiśni i podpowie rodaczce? Lecę z synkiem 13 letnim z Gdańska fundusze dość ograniczone.
Renata
Obserwuj wątek
    • detor Re: Japonia maj 03.02.13, 12:07
      Japonia jest krajem gdzie praktycznie będąc nawet tam pół roku nie będziemy w stanie wszystkiego zobaczyć. Zabytki kultury rozsiane po całym kraju. Praktycznie na miejscu mamy kompleksową wiedzę na ten temat w ich rodzimych biurach turystyki. Podpowiem że obecnie najtaniej do Japonii i innych krajów dalekiego wschodu można wyjechać z biurem Rici. Więcej na blogu.
      • kornel-1 Re: Japonia maj 03.02.13, 17:41
        detor napisał(a):

> Praktycznie na miejscu mamy kompleksową wiedzę na ten temat w ich rodzimych biurach turystyki.
        Ciaptaczku drogi, naucz się składać zdania po polsku.

> Podpowiem że obecnie najtaniej do Japonii i innych krajów dalekiego wscho
        > du można wyjechać z biurem Rici.

Myślisz. że wątkodawczynię zainteresują jakieś kluby naciągaczy oparte na piramidach finansowych?

Kornel
        • detor Re: Japonia maj 03.02.13, 17:55
          Za błędy - przepraszam. Nie znasz - nie obrażaj.
    • untochables Re: Japonia maj 04.02.13, 18:46
      ata - poczytaj mój wątek na innym forum

www.travelbit.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=28068
      trochę pytań i odpowiedzi o Japonię
    • Gość: Samuraj1 Re: Japonia maj IP: *.cwjamaica.com 18.03.13, 15:04
      Ja śmiało polecam takie o to rzeczy :) i zdjęcia z Tokio
    • Gość: afro234 Re: Japonia maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 16:40
      rok temu zastanawialam sie Japonia czy Chiny. Wybralam Chiny a zadecydowal koszt biletów :P pomoglo to mi dokonac decyzji. Nie zaluje! Chiny sa piekne! I spotkalam te male chinskie raczki :D dziecki sa slodkie ^^
      A lecialam z www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-do-pekinu.html moze sie przyda komus ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka