Gość: kacha222 IP: *.bphpbk.pl 27.07.04, 08:05 Krym, Jałta, morze czarne .... szukam biur podróży i spostrzeżeń oraz uwag na temat takiego wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: KRYM, Jałta .... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.07.04, 10:05 Wycieczkami na Krym na pewno zajmuje się chorzowskie biuro podróży Top Turystyka (www.top.turystyka.pl/). Byłem na Krymie w zeszłym roku i na prawdę polecam wyjazd w to miejsce. Ceny na miesjcu strasznie niskie a widoki i zabytki zapierające dech w piersiach. Jednak na twoim miejscu nie poprzestawałbym na Jałcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: KRYM, Jałta .... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.07.04, 11:34 ja byłam w Jałcie 3 lata temu, ceny nie są takie niskie, są takie jak w Polsce, przecież i tam się już też wycwanili. Plaże nieładne, kamieniste, przynajmniej tam gdzie ja byłam, pogoda super, aż za super. Wykupiłam wyjazd w PTTK, oni byli pośrednikiem jakiegos innego biura, już nie pamiętam. Jechaliśmy pociągiem z Lublina do Symferopola, 2 dni i 2 noce, w sumie było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KRYM, Jałta .... IP: *.kmitnb.ac.th / *.kmitnb.ac.th 28.07.04, 05:35 Ceny faktycznie sa porownywalne do Polski. Bylem w zeszlym roku. Nie polecal bym biur podrozy... taniej jest samemu pojechac i pozwiedzac. Dlatego dobrze jest miec dobry przewodnik i wiersze Adasa Mickiewicza, zeby wiedziec gdzie po jechac... :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś