Dodaj do ulubionych

Club Med dla singli

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 18:35
Witam,
Rozważam urlop w pojedynkę i wiem że Club Med posiada opcję dla singli. Wiem,
że w wioskach Club Medu nie można się nudzić są różne sporty, imprezy itp.
Czy ktos z Was był i poleca? Jakie miejsca w Europie nad morzem polecacie?
Dzięki
Obserwuj wątek
    • siamlady Re: Club Med dla singli 05.09.04, 22:56
      polecam Ci: Cefalu, Byssatis, ewentualnie Kamarinę lub DaBalaię w Portugalii.
      Dla singli bardzo fajna jest też Pollina włoskiego Valturu.
      • Gość: rwe Re: Club Med dla singli IP: *.starnettelecom.pl 16.09.04, 10:20
        Co prawda nie byłem akurat w tym klubie osobiście ale polecam Ci Cefalu na
        Sycylii. Ma opinię najbardziej szalonego klubu dla dorosłych. Jest też nowy klub
        w Tunezji (chyba na Dżerbie). Podobno całkiem fajny.

Jeśli jedziesz jako "singiel" i chcesz się pobawić to nie jedź raczej do klubu
        dla rodzin. Tam tempo jest zdecydowanie wolniejsze i bardziej nastawione właśnie
        na rodziny. Ja kilka dni temu wróciłem z klubu w Chorwacji i było super ale
        jechaliśmy w dwójkę.
        Życzę udanych wakacji.
    • Gość: bylam tam Re: Club Med dla singli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:14
      Super miejsce
      Przystojniaki zabawiaja samotne Panie
      gorace wieczory
      codziennie animacje, dyskoteki, aerobic w wodzie, drogi hotel ale polecam
      jezeli ubierasz sie markowo i masz duzo zlota to bedziesz tam pasowac
    • Gość: aga76 Re: Club Med dla singli IP: *.byd.elnet.pl 01.10.04, 22:11
      o dzięki, właśnie się dowiedziałam, że Club Medy mogą też być rozrywkowe ;-(((
      ten do którego trafiłam widocznie był dla rodzin, bo raczej ziało nudą a po
      23.00. nie było widać żywego ducha.
      byłam dwa lata temu na Sycylii - wioska Club Med Kamarina
      kilka miesięcy temu w dodatku turystycznym GW był bardzo pozytywny artykuł na
      temat Club Medu na........... Bali ;-((( chyba nie dane będzie mi tam jechać
      wiem, że CM reklamują się jako miejsca dla singli, ponieważ... "w każdej wiosce
      są tzw. GOs (Gentle Orgazizer) czyli osoby, których zadaniem jest dbanie o
      dobrą zabawe gości, każdego wieczoru organizują oni różnego rodzaju pokazy i
      animacje po których zapraszają na dykotekę. nie sa oni zwykłymi pracownikami
      hotelu: nie noszą uniformów, jadają razem z gośćmi, maja nielimitowany czas
      pracy, co 6 lub 12 m-cy zmieniają klub." cytat za folderem, który został mi z
      tego wyjazdu
      dla mnie to jedna wielka ściema (nie wiem jak jest w innych, ja wypowiadam sie
      tylko o tym w którym byłam). ogólnie to sama potrafię organizować sobie czas a
      sytuacja, że jest ktoś komu płacą za to żeby mnie zabawiał, wydaje mi sie
      sztuczna.
      my byliśmy bardzo dużą grupa, więc rozrywki wieczorne organizowaliśmy sobie we
      własnym zakresie, ale dla singli po 23.00 to tylko spanko, bo GOs po całym dniu
      pracy, byli już bardzo zmęczeni i na tańce do białego rana nie mieli siły.
      z mojego przydługiego wywodu wynika - singiel do CM Kamarina Sycylia - NIE!!!
      • Gość: Kasia Re: Club Med dla singli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 11:17
        Hej
        Właśnie wróciłam z Club Medu w Turcji, w Kemer. Bawiłam się świetnie. Pomimo
        tego że byłam sama, to udało mi się nawiązać kontakty z innymi ludźmi.
        Większość ludzi jest młoda, środowisko międzynarodowe. Przede wszystkim ludzie
        są otwarci, świetne imprezy do rana. Wielokrotnie. Ten klub podobno słynie z
        tego że jest bardzo młodzieżowy, rozrywkowy, poza tym jest pięknie położony i
        oferuje możliwość uprawiania różnych sportów, więc każdy znajdzie coś dla
        siebie. pozdrawiam
        kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka