Gość: FRESA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 14:38 JADĘ ZA TYDZIEŃ Z TYM BIUREM DO TUNEZJI DO HOTELU AZUR PLAZA BĘDĘ WDZIECZNA ZA JAKIEKOLWIEM OPINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob30 Re: TUNEZJA Z BIUREM VIVA TOURS OPINIE PROSZĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:39 Byłem z Viva Tours w Tunezji na przełomie sierpnia i września. Nie mam zastrzezen co do biura i rezydentki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusta Re: TUNEZJA Z BIUREM VIVA TOURS OPINIE PROSZĘ IP: 213.25.39.* 15.09.04, 12:32 Bylem na poczatku sierpnia i bylo OK. Nie korzystalem z uslug rezydentki i widzialem ja tylko w 1 i ostatni dzien, reszte czasu organizowalem sobie samemu. Ale wiadomo ze lepsze pokoje w hotelach i godziny lotow maja zapewnione LTU, Neckermann, GTI, chyba nawet Triada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: TUNEZJA Z BIUREM VIVA TOURS OPINIE PROSZĘ IP: *.alp01.telsat.wroc.pl 18.09.04, 00:21 A do jakiego miasta jedziesz bo ja tez z Viva tours ale dopiero 24.09 do Sousse. moze tez tam bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś