Gość: Karin_ka IP: 217.153.132.* 08.01.05, 14:12 Czesc:) Wybieram sie w drugiej polowie roku na max 3tygodnie.Jakies dobre rady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karinakot Re: Skad wylot? 09.01.05, 23:40 :)Chyba nieprecyzyjnie postawilam pytanie. Chce poleciec z Polski do Perth? Wlasnie sie koncza promacje BA, 3,5-4,0 tys.PLN to chyba niezle? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Skad wylot? IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 00:47 cena jako taka, warunki mało dobre. dołóż 500-600 PLN a kupisz bilet do perth na cathaya z możliwością zmian rezerwacji za niewielką dopłatą. w kwestii jakości, British Cathayowi do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karin_ka Re: Skad wylot? IP: *.crowley.pl 10.01.05, 23:26 moze wtedy opcja powrotu z Sydney wchodzilaby w rachube...co? Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Skad wylot? 10.01.05, 11:41 karinakot napisała: > :)Chyba nieprecyzyjnie postawilam pytanie. Chce poleciec z Polski do Perth? > Wlasnie sie koncza promacje BA, 3,5-4,0 tys.PLN to chyba niezle? Pozdr. Zobacz na www.cathaypacific.com, maja propozycjie do Perth caly okragly rok, z Europy lecisz z Paryza/Londynu/Frankfurtu via HongKong (hub CathayPacific), (moze jeszcze cos, ale te 3 sprawdzilam). Z Frankfurtu masz lot za 845 euro i za 950 euro, zalezy kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Skad wylot? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:01 4000 za Autralię to chyba dużo, my za NZ zapłaciliśmy poniżej 4tys, ze stopami w Singapurze i Sydney. normalnie NZ jest o dobra kilkaset plnów droższa od Australii, wiec ta promocja BA chyba akurat na Australię nie jest najfantastyczniejsza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acctravel.net Re: Perth -Australia, skad wylot? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 04:12 maly poradnik o australi moge przeslac na maila (w formacie pdf) przygotowany przez biuro ACC Travel ponadtro na stronie australink.pl znajdziesz tez sporo porad i informacji broszurrke podesle na maila Grzesiek R. info@acctravel.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Perth -Australia, skad wylot? IP: *.arach.net.au 10.01.05, 13:28 A co chcesz robic w Perth ??? Moze niedyskretne pytanie ale.....ja tu mieszkam. Pzdr waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karin_ka Re: Perth -Australia, skad wylot? IP: *.crowley.pl 10.01.05, 23:33 Odwiedze znajomego. Mam nadzieje, ze uda mi sie cos niecos zobaczyc, zwlaszcza, ze druga okazja moze sie nie powtorzyc. Wiem , ze 2tyg to niewiele. W skrytosci ducha marze , zeby zobaczyc Wielka Rafe. Wiem, ze to troche nie z tej strony ;)...i w dodatku kilka godzin lotu ( to jest niesamowite!!), ale chciec to moc. Potem oglosze spektakularne bankructwo domowego budzetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karin_ka Re: Perth -Australia, skad wylot? IP: *.crowley.pl 10.01.05, 23:20 Chetnie sie czegos dowiem. Moj mail to: karinakot@gazeta.pl . Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek Re: Perth -Australia, skad wylot? 11.01.05, 06:41 Moge napisac na priva ,ale wole tu, bo moze to innych tez zainteresuje. Zeby poznac uroki Wielkiej Rafy nie musisz jezdzic do Queensland. Tu w W.A. tez mamy wszystko to, co na Wielkiej Rafie.Jesli bedziesz mogla to polecam wyjazd do Exmouth i nurkowanie wzdluz Ningaloo Reef.Napewno wrazenia pozostana niezapomniane.No ale to tez jakies 1400 km w jedna strone z Perth. Troche blizej (okolo 1200km) jest przepiekna miejscowosc Coral Bay to juz tam gdzie sie zaczyna sie Ningaloo Reef na smym poczatku polwyspu Exmouth.Po drodze tez jest cala masa ciekawych miejsc lacznie z Shark Bay gdzie mozna poglaskac na wpol oswojone delfiny. Napisz wiecej co Cie interesuje. Moj email waldek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś