sc77 11.01.05, 17:04 Czy ktoś wie czy Bali ucierpiało wskutek tsunami ? Chcę tam jechać w kwietniu i nie wiem jak tam teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czenek Re: Bali a Tsunami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:21 www.balihilton.com/press/200412-earthquake.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Bali a Tsunami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:55 Absolutnie nic nie ucierpialo bylem od 24.12 do 07.01 Gdyby nie TV to nic bym nie wiedzial ze cokolwiek takiego sie wydarzylo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sc77 Re: Bali a Tsunami 18.01.05, 13:56 A może ktoś się jeszcze podzielić informacją nt ceny przelotu ? Gdzie najlepiej to załatwić aby nie wyszło koszmarnie drogo ? Ile Wy płaciliście za przelot ? Znalazłem fajną opcję z powrotem przez Kuala Lumpur z przerwą w podróży 1 dzień na zwiedzanie Kuala. Myślę, że to ciekawa opcja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Bali a Tsunami 18.01.05, 16:43 najlatwiej chyba tak, ze lecisz do Singapuru i na miejscu kupujesz w biurze podrozy wycieczke na Bali. Ja tak zrobilam rok temu, tylko ze koniec koncow z uwagi na trwajaca pore deszczowa wybralam Langkawi w Malezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Bali a Tsunami IP: *.poligrafia.com 28.01.05, 09:14 Aktualnie mimo pory deszczowej na Bali w ogole nie pada. Zagrozone sa plony rolnicze. Odpowiedz Link Zgłoś