Gość: Lilak IP: 212.191.129.* 31.08.01, 15:24 Wybieram sie w październiku do Egiptu z biurem Alfa Star.Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tym biurem? Czy powinnam się zaszczepić na dur brzuszny? zależy mi na czasie. Proszę, odpiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radzio_pl Re: Egipt 31.08.01, 19:00 Spędziłem w Egipcie dwa tygodnie i duru brzusznego niedostałem, ale za to radzę wziąć Ranigast i Imodium- inna flora bakteryjna może doprowadzić do małych ''niespodzianek'' ;-)... Nie byłem tam z AlfaStar, ale znajomi nie narzekali na jakość ich usług. Jedyne, co poszło nie tak to samolot spóźniony 20 (tak, dwadzieścia) godzin, ale to już wina White Eagle Aviation, a nie biura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Egipt IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 10:56 Gość portalu: Lilak napisał(a): > Wybieram sie w październiku do Egiptu z biurem Alfa Star.Czy ktoś ma jakieś > doświadczenia związane z tym biurem? Czy powinnam się zaszczepić na dur > brzuszny? zależy mi na czasie. Proszę, odpiszcie. Takze planuje wyjazd do E. z Alfa Star w październiku!! Co do opinii o tym biurze, to jeszcze nie slyszlam zadnych negatywnych, wiec mam nadzieje, ze bedzie OK. Lilak, czy masz moze jakies info na temat korzystania z kart platniczych/kredytowych w E.? Pozdr. lili Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_pl Re: Egipt 01.09.01, 13:52 Karty kredytowe przydadza sie w Egipcie glownie do korzystania z nielicznych czynnych bankomatow (najlepiej korzystac z tych zlokalizowanych w bankach i biurach Thomasa Cook''a) i ewentualnie placenia w hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Egipt IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 21:49 serdeczne dzieki, radzio lili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogru Re: Egipt IP: *.radom.pl 04.09.01, 00:12 Ja bylem w pażdzierniku ub w Egipcie z Alfa star .polecam mozesz jechać spoko jesteś może z radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilak Re: Egipt IP: 212.191.129.* 04.09.01, 11:51 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Po powrocie z Egiptu dam znać, jak było z Alfa Star. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogru Re: Egipt IP: *.radom.pl 06.09.01, 00:48 Ja bylem w ambasador club jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilak Re: Egipt IP: 212.191.129.* 04.09.01, 11:55 Dzięki za wiadomość. Nie jestem z Radomia, a z Łodzi. Jakie poleciłbyś hotele i wycieczki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilak Re: Egipt IP: 212.191.129.* 04.09.01, 11:56 Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Po powrocie z Egiptu dam znać, jak było z Alfa Star. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś