Gość: fulerena IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 21:47 mam pytanie, był ktoś jakie warunki jaki samolot jak było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kakofoniks odradzam serdecznie IP: 195.116.29.* 18.02.05, 13:13 moze przekona sie to: kliknij na ecco holiday: http:\\www.retsat1.com.pl/dominiklaudanski oraz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900 ogolnie niepowazne biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: odradzam serdecznie IP: *.acn.waw.pl 19.02.05, 12:34 Gość portalu: kakofoniks napisał(a): > moze przekona sie to: > kliknij na ecco holiday: > > http:\\www.retsat1.com.pl/dominiklaudanski > > oraz: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900 > ogolnie niepowazne biuro Ty za to jesteś poważny - od pół roku przeżywasz jedne niezbyt udane wakacje i obnosisz się ze swoimi obsesjami po niezliczonych wątkach. cierpiętnik i ekshibicjonista. idźże wreszcie do specjalisty, połóż się na kozetce i opowiedz to jemu, może Ci pomoże. i przestańże już nas zanudzać tymi robalami. to jest twój cały wkład do tego forum. get a life. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: odradzam serdecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:58 Powiem Wam jedno na Krecie jest super klimat i to raj dla karaluchów. My bylismy tak z ITAKI i karaluchów tez było sporo wiec napewno do hotelu nie wpuściło ich Ecco Holiday. Dlaczego ich bronie byłam z nimi w Chinach i jestem zachwycona, przewodnicy i rezydentka Pani Ola - profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikoś Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 11:30 Ja byłem zeszłego roku na Rodosie z nimi i nie mogę nic złego powiedzieć jeżeli chodzi o organizacje.Przelot mieliśmy LOT-em, na miejscu mieliśmy hotel Solemar ( chyba miał trzy gwiazdki) z wyżywieniem ,do plaży kawałeczek musieliśmy przejść ale o tym fakcie poinformowano nas w biurze i byliśmy już przygotowani.Jeżeli będziesz decydował się na wyjazd z tym lub innym biurem korzystaj z każdej okazji i dokładnie się wszyskiego dowiedz i raczej nie zwracaj uwagi wcześniejszego rozmówcę ponieważ jest on chyba osobą niezrównoważoną. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie 19.02.05, 15:35 niezrownowazone?? nie chce nic sugerowac ale dopuki wszystko gra nie ma problemu, ale moim zdaniem o jakosci biura swaidczy sposob zachowanie sie biura w sytuacjach nietypowych. poza tym jesli poczytasz sobie o ecco na forum dowiesz sie ze masz szanse nie tylko na mieszkanie z robactwem ale na zamiane hoteli na miejscu ktore sa zazwyczaj nizszego standartu. poza tym polecam zasiegnac opinii o nich w PIT (Polsa izba turystyczna) nie jest budujaca. to chyba daje do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks klimat a karaluchy 20.02.05, 11:47 chcialbym nadmienic iz karaluchy nie wystepuja tylko w klimatach srodziemnomorskich i tlumaczenie ich obecnosci klimatem jest co najmniej smieszne i glupie: spojrzcie prawdzie w oczy KARALUCHY SA TAM GDZIE JEST BRUD bylem wielokrotnie w klimacie srodziemnomorskim i ierwszy raz spotkalem karaluchy. fart?? troche za czesto.. jak na moj gust Odpowiedz Link Zgłoś
terezka26 Re: klimat a karaluchy 20.02.05, 12:12 kakofonis, czy Ty musisz być tak upierdliwy i psuć każdy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: klimat a karaluchy IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 12:18 zostaw kalafoniksia w spokoju, on idzie na rekord, już ma 217 postów na temat karaluchów w jednym przybytku w Grecji. to jest całe jego życie, jak przestanie o tych karaluchach to się chyba stoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulerena Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 21:21 Ludzie ja proszę o rady a nie opluwanie się, kakofonis rozumiem twoje racje ale też chciałabym poznać opinie innych a Wy zamiast mi pomóc opluwacie się nawzajem. w taki sposób się nie pomaga. A temat karaluchów uważam za zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiena Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:05 W Ecco byłam na Teneryfie w ub. roku, w tym w wakacje lecimy z nimi na Rodos. Złego słowa na biuro powiedzieć nie mogę, wszystko super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 21.02.05, 15:15 Byłem w tym roku z Ecco w Egipcie. Samolot LOTu. Na miejscu wszystko w zgodne z umową. Samolot powrotny miał lekkie opóźnienie, ale to nie wina biura. Biuro polecam. Inna sprawa, że zbyt dużo od nich nie wymagałem. Jakieś drobne problemy z pokojem załatwiałem osobiście w recepcji hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.pata.pl 21.02.05, 20:14 Oprócz wątku kakofoniks poczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=11022887&a=11022887 Do zadowolonych i szczęściarzy - my tylko radzimy i ostrzegamy . Może nowy pan prezes Ecco zaczął wyciągać wnioski . A może spróbuj zastrzec w umowie takie niespodzianki jak zmiana hotelu , czystość itp . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asteriks Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.retsat1.com.pl 21.02.05, 20:42 i tak to nic nie da negatywnych opinni o tym biurze znajduje sie na forum zdziebko wiecej niz pozytywnych Odpowiedz Link Zgłoś