Dodaj do ulubionych

riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 21:47
mam pytanie, był ktoś jakie warunki jaki samolot jak było
Obserwuj wątek
    • Gość: kakofoniks odradzam IP: 195.116.29.* 18.02.05, 13:10
    • Gość: kakofoniks odradzam serdecznie IP: 195.116.29.* 18.02.05, 13:13
      moze przekona sie to:
      kliknij na ecco holiday:

http:\\www.retsat1.com.pl/dominiklaudanski

oraz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900
      ogolnie niepowazne biuro
      • Gość: pidżej Re: odradzam serdecznie IP: *.acn.waw.pl 19.02.05, 12:34
        Gość portalu: kakofoniks napisał(a):

> moze przekona sie to:
        > kliknij na ecco holiday:
        >
        > http:\\www.retsat1.com.pl/dominiklaudanski
        >
        > oraz:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=16266900
        > ogolnie niepowazne biuro

Ty za to jesteś poważny - od pół roku przeżywasz jedne niezbyt udane wakacje i
        obnosisz się ze swoimi obsesjami po niezliczonych wątkach. cierpiętnik i
        ekshibicjonista. idźże wreszcie do specjalisty, połóż się na kozetce i opowiedz
        to jemu, może Ci pomoże. i przestańże już nas zanudzać tymi robalami. to jest
        twój cały wkład do tego forum. get a life.
      • Gość: Kogucik Re: odradzam serdecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:58
        Powiem Wam jedno na Krecie jest super klimat i to raj dla karaluchów. My
        bylismy tak z ITAKI i karaluchów tez było sporo wiec napewno do hotelu nie
        wpuściło ich Ecco Holiday. Dlaczego ich bronie byłam z nimi w Chinach i jestem
        zachwycona, przewodnicy i rezydentka Pani Ola - profesjonaliści.
    • Gość: Mikoś Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 11:30
      Ja byłem zeszłego roku na Rodosie z nimi i nie mogę nic złego powiedzieć jeżeli
      chodzi o organizacje.Przelot mieliśmy LOT-em, na miejscu mieliśmy hotel Solemar
      ( chyba miał trzy gwiazdki) z wyżywieniem ,do plaży kawałeczek musieliśmy
      przejść ale o tym fakcie poinformowano nas w biurze i byliśmy już
      przygotowani.Jeżeli będziesz decydował się na wyjazd z tym lub innym biurem
      korzystaj z każdej okazji i dokładnie się wszyskiego dowiedz i raczej nie
      zwracaj uwagi wcześniejszego rozmówcę ponieważ jest on chyba osobą
      niezrównoważoną.
      Pozdrawiam .
      • kakofoniks Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie 19.02.05, 15:35
        niezrownowazone??
        nie chce nic sugerowac ale dopuki wszystko gra nie ma problemu, ale moim zdaniem o jakosci biura swaidczy sposob zachowanie sie biura w sytuacjach nietypowych.

poza tym jesli poczytasz sobie o ecco na forum dowiesz sie ze masz szanse nie tylko na mieszkanie z robactwem ale na zamiane hoteli na miejscu ktore sa zazwyczaj nizszego standartu.

poza tym polecam zasiegnac opinii o nich w PIT (Polsa izba turystyczna) nie jest budujaca. to chyba daje do myslenia
    • kakofoniks klimat a karaluchy 20.02.05, 11:47
      chcialbym nadmienic iz karaluchy nie wystepuja tylko w klimatach srodziemnomorskich i tlumaczenie ich obecnosci klimatem jest co najmniej smieszne i glupie:

spojrzcie prawdzie w oczy KARALUCHY SA TAM GDZIE JEST BRUD

bylem wielokrotnie w klimacie srodziemnomorskim i ierwszy raz spotkalem karaluchy. fart?? troche za czesto.. jak na moj gust
      • terezka26 Re: klimat a karaluchy 20.02.05, 12:12
        kakofonis, czy Ty musisz być tak upierdliwy i psuć każdy wątek?
        • Gość: pidżej Re: klimat a karaluchy IP: *.acn.waw.pl 20.02.05, 12:18
          zostaw kalafoniksia w spokoju, on idzie na rekord, już ma 217 postów na temat
          karaluchów w jednym przybytku w Grecji. to jest całe jego życie, jak przestanie
          o tych karaluchach to się chyba stoczy.
    • Gość: fulerena Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 21:21
      Ludzie ja proszę o rady a nie opluwanie się, kakofonis rozumiem twoje racje ale
      też chciałabym poznać opinie innych a Wy zamiast mi pomóc opluwacie się
      nawzajem. w taki sposób się nie pomaga. A temat karaluchów uważam za zamknięty.
    • Gość: Hiena Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:05
      W Ecco byłam na Teneryfie w ub. roku, w tym w wakacje lecimy z nimi na Rodos.
      Złego słowa na biuro powiedzieć nie mogę, wszystko super.
    • Gość: Sławek Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 21.02.05, 15:15
      Byłem w tym roku z Ecco w Egipcie. Samolot LOTu. Na miejscu wszystko w zgodne z
      umową. Samolot powrotny miał lekkie opóźnienie, ale to nie wina biura.
      Biuro polecam. Inna sprawa, że zbyt dużo od nich nie wymagałem. Jakieś drobne
      problemy z pokojem załatwiałem osobiście w recepcji hotelu.
    • Gość: Ted Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.pata.pl 21.02.05, 20:14
      Oprócz wątku kakofoniks poczytaj
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=11022887&a=11022887
      Do zadowolonych i szczęściarzy - my tylko radzimy i ostrzegamy . Może nowy pan
      prezes Ecco zaczął wyciągać wnioski . A może spróbuj zastrzec w umowie takie
      niespodzianki jak zmiana hotelu , czystość itp .
      • Gość: asteriks Re: riwiera zEccoholiday - byliście co radzicie IP: *.retsat1.com.pl 21.02.05, 20:42
        i tak to nic nie da negatywnych opinni o tym biurze znajduje sie na forum zdziebko wiecej niz pozytywnych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka