vanbach 19.03.05, 21:47 Gdybyście mogli mi podpowiedzieć - czy wybrać autostradę, czy zwykłą drogę. Zalezy mi na czasie, ale gdyby było coś bardziej ciekawego, niż przejazd autostradą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: Przełęcz Brenner... IP: *.crowley.pl 24.03.05, 10:14 Może to kwestia gustu, ale powiedz mi, jak to możliwe, aby jazda autostradą mogła być ciekawa? www.trekearth.com/gallery/Europe/Austria/photo56269.htm bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
bynek Re: Przełęcz Brenner 24.03.05, 10:57 Jeżeli zależy tobie na czasie , to chyba nie masz wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Przełęcz Brenner 24.03.05, 11:48 vanbach napisał: > Gdybyście mogli mi podpowiedzieć - czy wybrać autostradę, czy zwykłą drogę. > Zalezy mi na czasie, ale gdyby było coś bardziej ciekawego, niż przejazd > autostradą... Wsystko mozna zoptymalizować.. Możesz od Innsbrucka podjechac Brenner Bundestrasse do przed- lub ostatniego wjazdu na autostradę w Austrii (bodaj w Nosslach) i dalej autostradą przez samą przełęcz. Stracisz najwyżej godzinę a naprawdę warto.Chociaż ten kawałek. Dość malowniczy jest, chyba bardziej niż włoska strona, a widok Europabrucke od dołu też robi spore wrażenie... Pozdr P.S. Jeśli jedziesz z Włoch to odwrotnie ofkors :o) Odpowiedz Link Zgłoś