Gość: wojty IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:29 kto był w ich wioskach na urlopie.wszelkie informacje gdzie?kiedy? itp...Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maly Re: club med-POMOCY IP: 2.4.STABLE* / 172.21.12.* 25.06.02, 11:37 wiesz, we Francji jest to cos calkiem luksusowego, ogolnie europejskie warunki w tych wioskach, ktore czesto kontrastuja z tym co poza nimi, no np. na Dominikanie czy gdzies w Tajlandii, nie wiem czy do konca o to chodzi w udanych wakacjach, bo nie poznajesz kraju ani ludzi pozostajac w takim europejskim, turystycznym getto, ale wszystko zalezy od tego, czego szukasz: czystej plazy, wysokiej jakosci uslug i odrobiny snobizmu, to mniej wiecej jest to, chociaz nie wiem czy troche nie przesadzilem ;-)??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: club med-POMOCY 25.06.02, 13:47 trafiles w sedno :) tylko np. na Bali masz wszedzie czyste plaze, ladna zielen w okolicy i nie widze potrzeby zaszywania sie w gettcie ClubMedu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly Re: club med-POMOCY IP: 2.4.STABLE* / 172.21.160.* 25.06.02, 14:04 dzieki mikmik! twoj post mnie utwierdza w przekonaniu, ze nie przesadzilem, a na Bali to kiedys, w nieoczekiwanym przyplywie kasy tez wybralbym sie z ochota! pzdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: club med-POMOCY IP: 213.157.194.* 25.06.02, 17:46 Tak samo w Turcji. Jest mnostwo hoteli oferujacych poziom zblizony do ClubMed za polowe tej ceny, niestety malo ktory z nich wspolpracuje z polskimi biurami podrozy :( Odpowiedz Link Zgłoś