Dodaj do ulubionych

club med-POMOCY

IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 08:29
kto był w ich wioskach na urlopie.wszelkie informacje gdzie?kiedy?
itp...Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maly Re: club med-POMOCY IP: 2.4.STABLE* / 172.21.12.* 25.06.02, 11:37
      wiesz, we Francji jest to cos calkiem luksusowego, ogolnie europejskie warunki
      w tych wioskach, ktore czesto kontrastuja z tym co poza nimi, no np. na
      Dominikanie czy gdzies w Tajlandii, nie wiem czy do konca o to chodzi w udanych
      wakacjach, bo nie poznajesz kraju ani ludzi pozostajac w takim europejskim,
      turystycznym getto, ale wszystko zalezy od tego, czego szukasz: czystej plazy,
      wysokiej jakosci uslug i odrobiny snobizmu, to mniej wiecej jest to, chociaz
      nie wiem czy troche nie przesadzilem ;-)???
      • mikmik Re: club med-POMOCY 25.06.02, 13:47
        trafiles w sedno :)
        tylko np. na Bali masz wszedzie czyste plaze, ladna zielen w okolicy i nie
        widze potrzeby zaszywania sie w gettcie ClubMedu :)
    • Gość: Maly Re: club med-POMOCY IP: 2.4.STABLE* / 172.21.160.* 25.06.02, 14:04
      dzieki mikmik! twoj post mnie utwierdza w przekonaniu, ze nie przesadzilem, a
      na Bali to kiedys, w nieoczekiwanym przyplywie kasy tez wybralbym sie z ochota!

pzdr!!!
      • Gość: ak Re: club med-POMOCY IP: 213.157.194.* 25.06.02, 17:46
        Tak samo w Turcji. Jest mnostwo hoteli oferujacych poziom zblizony do ClubMed
        za polowe tej ceny, niestety malo ktory z nich wspolpracuje z polskimi biurami
        podrozy :(

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka