Gość: Fon IP: *.datastar.pl 09.07.02, 13:19 Czy ktos ostatnio korzystał z oferty last minute biura Big Blue ? Dajcie znać czy warto korzystać z tego biura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magzar Re: BIG BLUE!!! IP: *.dryvit.com.pl / 10.10.10.* 09.07.02, 16:35 Tak się dobrze składa, że rodzice (ludzie już nie młodzi i bardzo wymagający) mojego znajomego wybrali się ostatnio z tym biurem podróży do Egiptu na tydzień. Byli zachwyceni wszystkim: standardem, okolicą, obsługą i atrakcjami. Trzeba tu nadmienić iż wycieczkę tą wykupili w punkcie turystycznym BIG BLUE (po ra zpierwszy w tej firmie)w Auchan w cenie 1.400,00 za tydzień (uważam osobiście, że to bardzo tanio). Byli przyszykowani na ewentualne niemiłe nmiespodzianki na miejscu już w Egipcie, bo wszystko zostało załatwione w pośpiechu i na "łapu capu". Na szczęście nic takie im się nie przytrafiło. Mało tego szykują się pojechać tam ponownie we wrześniu i myślę (z tego co opowiadają), że pojadą właśnie z firmą BIG BLUE. Nie wiem co napiszą inni, ale gdyby ktoś posłuchał jak moi znajomi opowiadają o tej wycieczce to naprawdę sam chciałby pojechać. Firma BIG BLUE ma w ich osobach "żywą reklamę". Jedank musisz wysłuchać wielu opinii, aby spokojnie pojechać na wymarzony wypoczynek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: BIG BLUE!!! 10.07.02, 10:06 wejdz na glowna strone forum, skorzystaj z opcji "szukaj", wpisz haslo "BigBlue" a zobaczysz ile postow i to swiezych na ten temat juz bylo, ludziom poprostu nie chce sie tego powtarzac ! Odpowiedz Link Zgłoś