Gość: maciek IP: 213.25.39.* 12.07.02, 15:06 Pod koniec roku chciałbym wybrać sie do Kambodzy, bede wdzieczny za wszelkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacuo Re: kambodża IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 00:17 Gość portalu: maciek napisał(a): > Pod koniec roku chciałbym wybrać sie do Kambodzy, bede wdzieczny za wszelkie > rady. Zobacz jzoch.prv.pl - rok 1999. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kambodża IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 18:54 Miesiac temu wrocilam z wyprawy do Tajlandii i Kambodzy. Jestem pod wrazeniem! Polecam przewodnik po Kambodzy wydany przez Lonely Planet ( u nas na razie dostepna wersja anglojezyczna). Wejdz na strone www.talesofasia.com Znajdziesz tam ciekawe info o Kambodzy. Ceny nie sa wysokie. Placi sie za wszystko w USD. Wez ze soba duzo drobnych dolarow (1,5). Tam wszystko kosztuje 1USD lub wielokrotnosc oczywiscie. Wstep do Angkor dosc drogi. 1-dniowy pass kosztuje 20 USD. 2-3-dniowy 40 USD. Nocleg w Siem Reap (miasto przed Angkor ) mozesz znalezc za 5 USD. Ludzie mili, dogadzasz sie po angielsku. Milej podrozy! Odpowiedz Link Zgłoś
addaryb Re: kambodża 22.02.17, 11:27 Mam nadzieję, że zainteresuje Cię nasza fotorelacja z Kambodży sprzed miesiąca: www.kwiatpomaranczy.pl/kambodza/ Miłego oglądania! Odpowiedz Link Zgłoś
berlinalka Re: kambodża 26.02.17, 08:23 kambodża jest świetna, doskonałe jedzenie, niższe ceny niż tajlandii, podobno świetne plaże, ja niestety nie dotarłam bo byłam w stolicy i w okolicach angkoru tu jest link do jednego wpisu więcej jakby co na blogu intopassion intopassion.pl/dzien-w-siem-reap/ także przejazd z bangkoku do siem reap drogą lądową - interesująca przygoda Odpowiedz Link Zgłoś