Gość: pawelk IP: 213.17.161.* 22.07.02, 08:30 Czy ktoś ma jakies doswiadczenia z tym biurem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pedro Re: ALADIN - czy ktoś był ? IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 22.07.02, 10:43 Byłem w zeszłym roku z nimi na Krecie. Ujdzie (choć jakość Vinga czy Tuja to to nie jest). Rezydentka była miła i zaradna, wiele od nich nie chciałem więc i nie przejechałem się na niczym. Ogólnie - może być P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: ALADIN - czy ktoś był ? IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 22.07.02, 11:07 A w jakim hotelu byles, czy slyszales cos moze o Capitol Beach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: ALADIN - czy ktoś był ? IP: *.europe.nokia.com / 192.168.14.* 22.07.02, 13:15 Żebym nie skałamał: jakoś Katrin czy podobnie. W Hersonissos (a raczej w Stalis). O tym twoim nie słyszałem. Ale dobrze się nazywa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: ALADIN - czy ktoś był ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 18:22 Niestety byłem z tym biurem w lipcu w Turcji . Dokładnie w Konakli koło Alanii. Porażka. Jakość usług hotelowych żenująca. Okolica - koszmar. Plaży właściwie brak, a dookoła same bloki. Do tego autostrada pod samym hotelem. Jak w takie miejsce w ogóle można wozić ludzi? W katalogu wyglądało to zupełnie inaczej. Na pomoc rezydenta z Aladina nie ma co liczyć. Bywa w hotelu raz w tygodniu i nie potrafi niczego załatwić z obsługą. Oferuje za to wycieczki w cenach trzykrotnie wyższych niż w biurach "na mieście". Odpowiedz Link Zgłoś