Gość: Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:00 Przez najbliższe 4 miesiące będę pracowała w Bangalore w Indiach. Będę baaaardzo wdzieczna za wszelkie info na temat tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.06.05, 08:22 Jesteś informatykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:03 Nie, z informatyką niewiele mam wspólnego. Studiuję finanse międzynarodowe i mam tam pracować w dziale marketingu w jednej z organizacji pozarządowych. Miałeś okazję być może kiedyś w tym mieście? Albo coś o nim usłyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.06.05, 20:51 Przykro mi, ale niestety nigdy nie byłem w Indiach... Pracuję w branży IT a to miejsce jest znane właśnie, jako tamtejsza krzemowa dolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayya Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:06 czesc, tak sie sklada ze bylam w czerwcu na wakacjch w bangalore. nie weim co konkretnie chcialabys weidziec. ja moge ze swojej strony powiedzec, ze misto jest glosne i zanieczyszczone. wszscy sie patrza na bialych - dzieci pokazuja nas palacmi. ja jako blondynka bardzo zwracalam uwage. zdarzalo sie ze wszyscy ludzie z autobusu sie odwracali za mna. i nie bylo to powodowane moja uroda tylko tym ze mam inny kolor skory i wlosow. dla scislosci - chodzilam tam tylko w dlugich spodniach i t-shirtach, zadko w bluzkach na ramiaczka. jesli chesz wiedziec wiecej to pytaj. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:21 Hej. Miałabym do Ciebie tysiące pytań, ale może łatwiej byłoby zadać je mailowo? Obiecuję ograniczyć się do kilku najważniejszych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayya Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 13:24 ok, poniewaz nie chce pokazywac sowjego maila, ty napisz swoj a ja sie do ciebie odezwe, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: praca w Bangalore w Indiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:02 Jasne, mój adres to jr26164@sgh.waw.pl. Czekam na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś