Gość: kola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.05, 19:34 jak ich uniknac>? mam stosunkowo slaby zaladek np. wymiotuje na karuzeli, samolotem za tydzien lece po raz pierwszy w zyciu ( tanie linie:/) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nudnosci Re: wymioty w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:44 Kup w aptece cos co brzmi jak "Aviomarin". Gdyby nie pomoglo to w kieszonce siedzenia przed toba jest woreczek do tego celu. Dla twojej informacji tak samo wymiotuje sie w "drogich" jak i "tanich" liniach. Rob glebokie oddechy i powinno wszystko byc ok :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzy Re: wymioty w samolocie IP: *.73.46.90.ip.tele2adsl.dk 10.07.05, 11:50 samolot to nie karuzela:-)poradzisz sobie bez problemow:-) zycze przyjemnego lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: wymioty w samolocie IP: 81.6.129.* 10.07.05, 15:06 jeśli to poważna sprawa skocz do lekarza i zapytaj o Torecan, mnie zawsze pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: wymioty w samolocie 10.07.05, 17:12 jest prawie pewne że nie powinnaś wymiotować ale na wszelki wypdek nie jedz i nie pij za dużo przed lotem ale nprawdę pasażery latają tak ze nawet niemowlak nie ...... więc spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wymioty w samolocie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 10.07.05, 20:07 kola napisz kiedy lecisz zeby mnie nie bylo w samolocie. rzygam tylko wtedy gdy inni rzygaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irka Re: wymioty w samolocie IP: *.acn.waw.pl 11.07.05, 17:17 wez wspomniany Torecan, jest nie wdajac sie w szczegoly znacznie lepszy od Aviomarinu. Wez tabletke przed lotem, a gdyby w czasie lotu wystapily problemy, to kup tez Torecan w czopku i nim sie ratuj. Pomoze nawet w czasie trwajacych juz wymiotow, po prostu nie zostanie usuniety z zoladka ze wzgledu na parenteralna droge podania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steward Torecan w czopku :). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:26 Mozesz woawczas poprosic stewardesse o pomoc w zaplikowania czopka. Jestem pewien, ze bedzie zaszczycona :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: wymioty w samolocie IP: *.echostar.pl 12.07.05, 01:06 JA wymiotuje na karuzeli rowniez...ale w samolocie nic takiego mnie nie spotkalo, zupelny luz...z Toba pewnie tez tak bedzie. Nie martw sie na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunastnica Re: wymioty w samolocie 12.07.05, 16:06 Jak lecisz tanimi liniami to weź ze soba jakąś torebkę na rzygi. Leciałem miesiąc temu Wizz Air i przy wielu siedzeniach nie było takich toreb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wymioty w samolocie IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 12.07.05, 17:42 dobrze wiedziec bo wlasnie wybieram sie Wizzairem. Jesli akurat kolo mnie ktos bedzie puszczal pawia, to beda potrzebne dwie torebki. Odpowiedz Link Zgłoś