Gość: Singielka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 13:17 Proszę o radę gdzie jechać na wakacje w Europie, aby było spokojnie, ciepło, ładnie i bezpiecznie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donio Re: Gdzie Jechać ? IP: *.in.gazownia.pl 12.08.05, 13:50 Ja szukałem długo jakiegoś fajnego miejsca w Europie, ale w końcu padło na Egipt, byłem tam juz 2 razy, ale nie moge sie oprzeć:)) A z Europy polecam zdecydowanie Chorwację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasio Re: Gdzie Jechać ? IP: *.mofnet.gov.pl 12.08.05, 13:57 z Europy to ogólnie Bałkany - Chorwacja lub Grecja najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal imysz@wp.pl Re: Gdzie Jechać ? IP: 146.38.90.* 12.08.05, 14:12 nie bylo dodane, ze ma byc tanio ... jesli nie tanio, to zdecydowanie norwegia, jak ktos lubi miasta, to oslo, bergen ... Odpowiedz Link Zgłoś
wf22 Re: Gdzie Jechać ? 16.08.05, 19:04 ale mialo byc cieplo...a to chyba juz nie Norwegia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Gdzie Jechać ? 16.08.05, 19:09 przepraszam, że się czepiam, ale jeśli już, to DOKĄD jechać, a nie gdzie ;) Moim zdaniem Portugalia spełnia wszystkie warunki. Co do bezpieczeństwa, tego już nikt nigdzie nie zapewni na bank.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie Jechać ? IP: *.brzesko.net.pl 16.08.05, 22:52 Wszystkie cztery warunki spełnia w Europie tylko Grecja. Najlepiej wyspy.Wybierz opcję lot do Aten,potem prom-a wybór naprawdę szeroki:Kreta,Santorini,Sporady,Cyklady...Albo z drugiej strony lądu- Korfu,zakynthos... Odpowiedz Link Zgłoś