Gość: Łonda IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.09.02, 22:01 czy ktos z was byl w kenii z biura Medtur? czy ktos wogole slyszal cos o tym biurze? bardzo prosze o informacje. A no i jeszcze o kenii by sie cos przydalo. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Atamanka Re: Kenia z Medtur? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 23:00 Gość portalu: Łonda napisał(a): > czy ktos z was byl w kenii z biura Medtur? czy ktos wogole slyszal cos o tym > biurze? bardzo prosze o informacje. A no i jeszcze o kenii by sie cos > przydalo. dzieki. > Ja akurat nie bylam z nimi, ale znajomi wrocili niedawno. Byli bardzo zadowoleni. Drudzy znajomi wlasnie sa tam w podrozy poslubnej i czekam na ich przyjazd i relacje :)) Ogolne info o Kenii wyslalam Ci na priva. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonda Re: Kenia z Medtur? IP: *.supermedia.pl / *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.09.02, 23:07 Wielkie, wielkie dzieki. Juz nie moge doczekac sie podrozy do Kenii, bardzo ucieszylo mnie ze ktos pisze cos pochlebnego o tym biurze, zwlaszcza ze nie znalazlam go na stronce polskiej izby turystyki. Mam nadzieje ze po pwowrocie bede rownie zadowolona jak twoi znajomi. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś