holendera 14.09.02, 22:52 bardzo prosze o opinie czy ktos byl w tym hotelu i czy polecacie to biuro. poprzednio bylam z TUI i bylo super. Big blue jest tanszym biurem, wiec moze warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IRIS Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 16.09.02, 14:36 Wracałam 6 września z Egiptu z ludźmi z biura Big Blue i byłam przerażona ich opowieściami. Otóż część z nich zamiast mieć polskiego rezydenta miała bagatela - francuskiego, Poza tym zapomniano o nich że muszą wrócić do Polski, nie mieli samolotu. Spośród 80 osób, 30 leciało z nami a pozostałe 50 osób musiało czekać jeszcze 2 dni na samolot albo do W-wy, albo do Katowic - podobno na własny rachunek mieli załatwić sobie sprawy w hotelu - mnie to nie dotknęło, relacjonuje jedynie opowieści osób lecących ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 62.233.201.* 16.09.02, 16:10 Z jakiego biura byłaś (byłeś) ? :) Lece w pt do Hurgady z Exim Tours. Słyszałam fatalne opinie-niestety za późno:( Ludzie! Czy te polskie biura faktycznie są takie koszmarne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 194.79.98.* 16.09.02, 18:08 Od kiedy to Exim jest polskim biurem??? Co do Big Blue... nie maja francuskojezycznego rezydenta. Bzdura totalna. Meridirn Makadi: bardzo dobry hotel, nieco na uboczu, ale swoja klase trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRIS Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 17.09.02, 09:00 Ja się nie wypowiadałam na temat biura Exim Tours bo faktycznie nie jest ono polskim biurem, a jeśli chodzi o Big BLUE to cytowałam tylko osoby które wracały z wczasów z Egiptu z tym biurem i były barzdzo zdenerwowane tym że urlop zamienił się w koszmar, bo inaczej tego nazwać nie można. Poza tym nie twierdziłam że sytuacja ta zdażyła się w cytowanym hotelu więc proszę nie mylić faktów. Faktem jest natomiast że część tych osób nie miała na miejscu rezydenta polskojęzycznego, a jedynym dostępnym NA MIEJSCU był Francuz. Najgorszą sprawą był chyba fakt dotyczący samolotu, a raczej jego braku. A teraz coś na pocieszenie- mam kolegę, który był z BIG BLUE na Krecie i był BARDZO ZADOWOLONY z oraganizacji, hotelu i rezydenta, który był bardzo uczynny w stosunku dla swoich podopiecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona26 Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 20:52 Ja też byłam z BigBlue w czerwcu na Rodos, i jestem zadowolona. Hotel wygladał lepiej niz na zdjeciu, czysto, ładny basen mili właściciele. i dlatego znowu zdecydowałam się na BB i lecę z nimi w sobotę na Santorini. mam nadzieję, że się nie rozczaruję. A co do Exim Tours to wiem, że jest to dobre biuro, specjalizuje się w egipcie. Ja co prawda w Egipcie byłam z Oasis Tours, tez byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 08.10.02, 12:51 Le Meridien - fajny hotel polecam - tylko z dala od czegokolwiek i trochę nudno przez 14 dni Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat. Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 212.191.32.* 10.10.02, 10:17 Ja uparcie powtarzam prawdę o nieuczciwości polskich pośredników ( a z ich usług korzysta BIG BLUE). Dopilnuj wszystkiego sama , miej potwierdzenie na każdą wykupiona usługę, kontak do hotelu, własny tel. komórkowy, nie ufaj rezydentom i ... trochę gotówki na koncie i tel. do ambasady.Pewniej jest np. z tui czy neckermanna bo po powrocie jest u kogo dochodzić swoich praw a odpowiedzialność sie nie rozmywa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: proxy / *.zzgnig.com.pl 17.10.02, 14:01 Meridien to super hotel dla tych, którzy chcą spędzić wakacje leniuchując na plaży. Jest bardzo daleko do miasta, ale można dojechać bardzo tanimi busikami. Co do BIG BLUE to w Egipcie mają bardzo dobre hotele za stosunkowo małe pieniądze-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 18.10.02, 10:42 szukasz fajnego hotelu w Egipcie ? napisz do mnie - mam mnóstwo propozycji i sama była kilkanaście razy w Egipcie pozdrawiam, Kasia rezerwacja@happyholiday.pl Odpowiedz Link Zgłoś