Dodaj do ulubionych

BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien

14.09.02, 22:52
bardzo prosze o opinie czy ktos byl w tym hotelu i czy polecacie to biuro.
poprzednio bylam z TUI i bylo super. Big blue jest tanszym biurem, wiec moze
warto sprobowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: IRIS Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 16.09.02, 14:36
      Wracałam 6 września z Egiptu z ludźmi z biura Big Blue i byłam przerażona ich
      opowieściami. Otóż część z nich zamiast mieć polskiego rezydenta miała
      bagatela - francuskiego, Poza tym zapomniano o nich że muszą wrócić do Polski,
      nie mieli samolotu. Spośród 80 osób, 30 leciało z nami a pozostałe 50 osób
      musiało czekać jeszcze 2 dni na samolot albo do W-wy, albo do Katowic - podobno
      na własny rachunek mieli załatwić sobie sprawy w hotelu - mnie to nie dotknęło,
      relacjonuje jedynie opowieści osób lecących ze mną
      • Gość: elik Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 62.233.201.* 16.09.02, 16:10
        Z jakiego biura byłaś (byłeś) ? :) Lece w pt do Hurgady z Exim Tours.
        Słyszałam fatalne opinie-niestety za późno:( Ludzie! Czy te polskie biura
        faktycznie są takie koszmarne?
        • Gość: Voy Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 194.79.98.* 16.09.02, 18:08
          Od kiedy to Exim jest polskim biurem???
          Co do Big Blue... nie maja francuskojezycznego rezydenta. Bzdura totalna.
          Meridirn Makadi: bardzo dobry hotel, nieco na uboczu, ale swoja klase trzyma.
          • Gość: IRIS Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 17.09.02, 09:00
            Ja się nie wypowiadałam na temat biura Exim Tours bo faktycznie nie jest ono
            polskim biurem, a jeśli chodzi o Big BLUE to cytowałam tylko osoby które
            wracały z wczasów z Egiptu z tym biurem i były barzdzo zdenerwowane tym że
            urlop zamienił się w koszmar, bo inaczej tego nazwać nie można. Poza tym nie
            twierdziłam że sytuacja ta zdażyła się w cytowanym hotelu więc proszę nie mylić
            faktów. Faktem jest natomiast że część tych osób nie miała na miejscu rezydenta
            polskojęzycznego, a jedynym dostępnym NA MIEJSCU był Francuz. Najgorszą sprawą
            był chyba fakt dotyczący samolotu, a raczej jego braku.
            A teraz coś na pocieszenie- mam kolegę, który był z BIG BLUE na Krecie i był
            BARDZO ZADOWOLONY z oraganizacji, hotelu i rezydenta, który był bardzo uczynny
            w stosunku dla swoich podopiecznych.
    • Gość: Iwona26 Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 20:52
      Ja też byłam z BigBlue w czerwcu na Rodos, i jestem zadowolona. Hotel wygladał
      lepiej niz na zdjeciu, czysto, ładny basen mili właściciele. i dlatego znowu
      zdecydowałam się na BB i lecę z nimi w sobotę na Santorini. mam nadzieję, że
      się nie rozczaruję. A co do Exim Tours to wiem, że jest to dobre biuro,
      specjalizuje się w egipcie. Ja co prawda w Egipcie byłam z Oasis Tours, tez
      byłam bardzo zadowolona.
    • Gość: Kasia Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 08.10.02, 12:51
      Le Meridien - fajny hotel polecam - tylko z dala od czegokolwiek i trochę
      nudno przez 14 dni
      Kasia
    • Gość: mat. Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: 212.191.32.* 10.10.02, 10:17
      Ja uparcie powtarzam prawdę o nieuczciwości polskich pośredników ( a z ich
      usług korzysta BIG BLUE). Dopilnuj wszystkiego sama , miej potwierdzenie na
      każdą wykupiona usługę, kontak do hotelu, własny tel. komórkowy, nie ufaj
      rezydentom i ... trochę gotówki na koncie i tel. do ambasady.Pewniej jest np. z
      tui czy neckermanna bo po powrocie jest u kogo dochodzić swoich praw a
      odpowiedzialność sie nie rozmywa. Pozdrawiam.
    • Gość: Anka Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: proxy / *.zzgnig.com.pl 17.10.02, 14:01
      Meridien to super hotel dla tych, którzy chcą spędzić wakacje leniuchując na
      plaży. Jest bardzo daleko do miasta, ale można dojechać bardzo tanimi busikami.
      Co do BIG BLUE to w Egipcie mają bardzo dobre hotele za stosunkowo małe
      pieniądze-polecam.
    • Gość: Kasia Re: BIG BLUE - Egipt hotel Le Meridien IP: *.pl 18.10.02, 10:42
      szukasz fajnego hotelu w Egipcie ?
      napisz do mnie - mam mnóstwo propozycji i sama była kilkanaście razy w Egipcie
      pozdrawiam,
      Kasia
      rezerwacja@happyholiday.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka