Dodaj do ulubionych

Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny?

IP: 83.138.49.* 03.02.06, 18:53
Dla tych, co twierdzą, że w Polsce, bo byli tylko kiedyś w NRD, albo
rzeczywiście tak uważają, modyfikacja pytania - gdzie mieszkają
najpiękniejsze dziewczyny zaraz po Polsce. Oczywiście wszędzie się kilka
znajdzie, no może oprócz Watykanu, ale chodzi o gęstość na jednostkę np.km2
albo 1000 mieszkańców.
Obserwuj wątek
    • kliq Retoryczne pytanie :). 03.02.06, 19:15
      Odpowiedz jest prosta. Piekne dziewczyny sa wszedzie.
      Podrozujac stanie sie dla Ciebie oczywistym.

Druga czesc Twojego pytania jest wydumana i statystyczna. Prawie
      niemozliwa do jednoznacznego i precyzyjnego ustalenia. Byc moze nie
      wiesz ale piekne dziewczyny nie prowadza stacjonarnego trybu zycia.
      Przemieszczaja sie. Za sloncem, za pieniedzmi, za lepsza ekonomia
      i za facetami :). Na jednostke kwadratowa powierzchni najskuteczniej
      mozna mierzyc opady :).Byc moze po namysle przyznasz mi racje :).

Ty z zawodu jestes statystyk czy tylko masz zaciecie do badan
      statystycznych. Nie mieszaj statystyki z erotyka. Wyjdzie z tego
      kiepska mieszanina.
      • Gość: maharani1 Re: Retoryczne pytanie :). IP: 220.224.55.* 03.02.06, 19:33
        dobre:))))

• Gość: lolo07 Re: Retoryczne pytanie :). IP: *.icpnet.pl 03.02.06, 19:44
          zgadzam sie z przedmowca...zdecydowanie...
          • Gość: szczupak Re: Wszedzie sa piekne IP: *.chello.pl 03.02.06, 20:05
            No moze z kilkoma wyjatkami:
            Mongolia,Uzbekistan,Kirgistan,Tadzykistan,Turkmenistan,Afganistan i Rosja
            (wschodnia czesc oczywiscie).W tych krajach tez oczywiscie sa piekne kobiety
            tylko jest ich bardzo malo:)
            • kliq Re: Wszedzie sa piekne kobiety :). 03.02.06, 21:06
              Gość portalu: szczupak napisał(a):

"...tylko jest ich bardzo malo:)"

To tylko potwierdza moja teze. Sa. A to ze jest ich mniej
              swiadczy o tym, ze chwilowo wyjechaly :). Moze wroca...
              Moze nie...

Olu,
              na Grenlandii sa szczegolnie piekne kobiety. To tylko kwestia
              wyobrazni. Przy panujacach tam mrozach i polrocznych nocach
              wszystkie tamtejsze kobiety sa przepiekne i zajete :). O zmroku
              wszystkie koty... i tak dalej. Zapytaj Grenlandczykow.
    • Gość: ola Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.tauzen.net 03.02.06, 20:55
      na Grenlandii
    • s.wawelski Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 03.02.06, 21:08
      Na rewiach mody.
      • Gość: Leslie Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: 83.138.53.* 04.02.06, 08:48
        gdzie, czyli w którym z państw. Taki skrót. Jeżeli najwięcej pokazów jest w
        Paryżu to we Francji pewnie według ciebie.
        Nie chodzi o piękne dziewczyny, tylko o najpiękniejsze. Proszę uważnie czytać
        pytanie i odpowiadać jak się ma naprawdę coś do powiedzenia. A odkręcanie
        pytania o 180 stopni i pisanie z nudów pewnie można sobie darować.
        To że piękne dziewczyny są wszędzie sam na początku napisałem, znowu brak
        uwagi. Natomiast gdzie jest ich więcej, niech będzie że statystycznie, albo po
        prostu chodząc po ulicach wiemy, że więcej ich spotkamy w Sztokholmie (bo
        lubimy blondynki) niż w Tokio (bo szczególnie nie lubimy skośnookich). Na temat
        proszę szanowni państwo.
        • Gość: cygan Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.chello.pl 04.02.06, 12:22
          No to odpowiadam! W Paryżu są najpiękniejsze
          • Gość: Nata Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.magma-net.pl 04.02.06, 14:15
            Najpiękniejsze dziewczyny są w Wenezueli, i statystycznie rzecz ujmójąc
            najczęściej dziewczyny z Wenezueli wygrywały Miss Word
        • chilijczyk Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 04.02.06, 15:09
          To kwesta gustu. Jedni lubia pomidorowa, inni rosol. Jednym podobaja sie
          blondynki, innym brunetki, a jeszcze innym Murzynki... Mnie bardziej podobaja
          sie te drugie, wiec najwiecej podobajacych mi sie dziewczyn widzialem w Ameryce
          Lacinskiej. A najmniej w Szwecji i Holandii... :)
          • Gość: Leslie Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: 83.138.49.* 04.02.06, 15:43
            Teoretycznie to kwestia gustu, ale nie do końca. Bo przecież wszystkim podobaja
            się dziewczyny ładne, czyli np.o proporcjonalnych kształtach. Gdybym miał
            spaczony gust to byłby raj na ziemi - podobają mi się dziewczyny, których nikt
            inny nie chce, a one tylko na mnie czekają.
            A Ameryka Łacińska to dość ogólnie - raczej Wenezuelki czy pyrdy z Ekwadoru?
            • chilijczyk Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 04.02.06, 16:20
              W Ekwadorze tez sa piekne dziewczyny. Ale fakt, ze topowa jest chyba Wenezuela.
              I Kolumbia tez. Nie zapominajac o Brazylii... :)
            • chilijczyk Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 04.02.06, 16:23
              Gość portalu: Leslie napisał(a):

> Teoretycznie to kwestia gustu, ale nie do końca. Bo przecież wszystkim
              podobaja
              > się dziewczyny ładne,

Nie sadze aby istnial uniwersalny kanon piekna... Dla wielu ladna jest Claudia
              Schiffer... Ja nie rozumiem co im sie w niej podoba... :) Chyba wieksza
              zgodnosc latwiej znalezc w stosunku do brzydoty...
              • kliq Klopoty ze statystyka i percepcja :). 04.02.06, 18:07
                Jako ojciec chrzestny watku masz klopoty ze zdefiniowaniem statystcznego
                piekna. Widoczne jest Twoje poirytowanie.Poczatkowo starales sie ustalic
                ilosc piekna kobiecego jako zbior z hektara. Teraz leciutko odchylasz sie
                od wiatru.Tak jak wiekszosc respondentow uwazam, ze nie da sie ustalic
                monopolu zadnego kraju na piekno kobiet. Piekno kobiet jest w zasadzie w
                oczach widzacego. W Twoim pytaniu pytaniu wyraznie widac wplyw nauk scislych
                lub prawie scislych na psychike i probe przelozenie tego na wkladanie
                narzedzi do odpowiednich szufladek. Typowe pytanie technokraty :).

Ze statystyka podobnie moga byc klopoty. Tak jak ktos to juz wyzej zauwazyl
                najwiecej Misek Swiata pochodzi z Wenezueli.Istnieje tam "przemysl pieknosci".
                Dziewczeta od dziecinstwa chcac miec "zawod" miss pieknoosci. Obecnie jednak
                piekne Wenezuelki rozjechaly sie po swiecie. Nie dziwi to nikogo kto sledzi
                stan ekonomii wenezuelskiej. Duzo Wenezuelek przenioslo sie do Hiszpanii i
                Wloch. Prosze sprawdz statystyki :). Z Polkami podobnie, czesc pieknych
                wyjechala a czesc niezdecydowanie lub zdecydowanie pozostala w kraju.

Innych "kreca" Skandynawki. Islandia moze wzbudzic nasz podziw.
                Statystycznie duzo dziewczat z Islandii odnosi sukcesy w konkursach
                pieknosci. I lista indywidualnych preferencji bedzie rosla z kolejnym
                wpisem. Nie da sie tego ustalic statystycznie. Pominalem caly Daleki
                Wschod a czytajacy mezczyzni przyznaja, ze Tajki pominac trudno :).
                Jezeli przejdziesz sie ulicami Londynu lub Nowego Jorku zdziwisz sie
                iloscia widocznie pieknych kobiet. Glowa Ciebie rozboli i notesik
                w ktorym notujesz statystyczne obserwacje z rak Tobie wypadnie :).

Twoje uporczywe i bezskuteczne proby ustalenia kanonu pieknosci
                kobiecego i Twoje podroze z linijka lub calowka/centymetrem beda
                trwaly jeszcze przez jakis czasz. Do czasu gdy zmeczony smiesznoscia
                swojego retorycznego pytania wyjdziesz z domu po piwo/mleko/gazete
                i za rogiem zwali Ciebie z nog pieknosc kobiety wczesniej przez Ciebie
                nie skodyfikowana i nie "mierzona". Nie sadze abys teraz w swoim
                zacietrzewieniu przyznal mi racje ale ewentualnie kiedys sie zgodzisz.

I przy okazji uwazam, ze konkursy pieknosci kobiet sa przezytkiem.
                Przypominaja troche handel niewolnikami. Przypominaja tez troche taniec
                przy rurze. Zgodzicie sie pewnie, ze tytul najpiekniejszej kobiety
                na swiecie nie brzmi przekonywujaco. Miliony mezczyzn zakwestionuja
                decyzje sedziow (tez przewazajaco meskich) i dyskusje na ten temat
                beda trwaly do przyslowiowego rana. I sadze, ze ewentualnie kiedys
                kobiet dadza sobie spokoj z uczestniczeniem w konkursach pieknosci.
                Mezczyzni tego przeciez nie robia :). Mezczyznie wystarczy byc nieco
                przystojniejszym od diabla :).

Sadze, ze pytaniem bijesz bezskutecznie niepotrzebna piane. Stad Twoje
                poirytowanie i instruowanie wyrazajacych swoja opinie. Prosze, nie
                sugeruj mi jak mam czytac i rozumiec Twoje putanie. Pytasz wiec nie wiesz.
                A wiec...

Odetchnij pare razy gleboko, policz do dwudziestu pieciu i najlepiej
                wyluzuj sie, Statystyku. Wyjdz wieczorem z domu - sobota jest doskonalym
                dniem aby zauwazyc, ze piekne kobiety sa wszedzie. Napisz w poniedzialek :).
                Twoje pytanie jest tak pretensjonalne jak Twoje polskie imie :).

Pozdrowienia.
                kliq.

• s.wawelski Re: Klopoty ze statystyka i percepcja :). 04.02.06, 19:01
                  Trudno o bardziej elegancki a jednoczesnie rzeczowy komentarz! Tego typu
                  pytanie na szerokim forum jest w ogole nieco dla samych kobiet obrazliwe. To
                  znaczy, ze jezeli kobieta pochodzi z kraju nie uprzywilejowanego pod wzgledem
                  urody, to znaczy, ze jest statystycznie brzydka?

Staralem sie we wczesniejszym wpisie delikatnie zasugerowac bezsens tego
                  pytania, ale ewidentnie kol. Leslie uznal moja odpowiedz za zbyt malo naukowa.

Co do Wenezueli i pieknych kobiet to sie nie zgodze. To tak jakby ktos
                  twierdzil, ze skoro najwiecej nagrodNobla zdobywaja obywatele USA, to tam
                  mieszkaja najmadrzejsi ludzie. Lecac wenezuelskimi liniami lotniczymi nie
                  trudna zauwazyc, ze stewardesy sa ladniejsze niz na AA czy UA, ale bedac w
                  dorzeczu Orinoko, kanon urody tamtych kobiet jest daleki od naszego idealu.
                  Poza tym piekno kazdego czlowieka nie konczy sie na rysach jego twarzy, ale
                  duzo zalezy od jego duszy.

Pozdrowienia,

S.W.
                  • Gość: Leslie Re: Klopoty ze statystyka i percepcja :). IP: 83.138.53.* 04.02.06, 20:17
                    A więc i moje imię nie podoba ci się. Na pewno kliq jest dużo piękniejsze i w
                    żadnej mierze nie pretensjonalne.
                    Zwrócono mi kiedyś uwagę, że nie moderuję dyskusji kiedy zbacza, ale jak widać
                    ktoś może uznać, że to instruowanie. A czytać ze zrozumieniem uczą dość
                    wcześnie i oto Cię proszę jeszcze raz kliq.
                    Twoje komentarze mijają się z pytaniem i starają się poprzez
                    pseudopsychologiczną analizę dowieść moich wyimaginowanych problemów
                    psychicznych, minimum dewjacja jakaś.
                    Ataki ad personam są mało eleganckie, prawda panie s.wawelski. Ale się nie
                    obrażam, tak jak rzesze kobiet na moje pytanie.
                    Ale kliq mógłby zdradzic czy nie ma kłopotów z tożsamością płciowa. Nie
                    słyszałeś(łaś) o wyborach mistera czegoś tam? A rozwlekłością swojej wypowiedzi
                    chciałeś(łaś) strasznie zdenerwować "technokratę".
                    A czy wyjazdy tysięcy Ukrainek na zachód do pracy oznaczają, że w Kijowie ich
                    prawie nie zostało. Zawsze będzie ładnych Ukrainek w Kijowie więcej niż w
                    ładnych kobiet (Ukrainek, Niemek, itd.) w Berlinie. A Tajki jednak w wiekszości
                    nie są ładne (jak ładne to najczęściej transwestyci) tylko dostępne i tanie.
                    Dziękuję chilijczykowi i proszę o następne komentarze od prawdziwych
                    podróżników i wielbicieli kobiecej urody.
                    • Gość: ta najładniejsza Powiem krótko IP: 217.153.164.* 06.02.06, 23:51
                      najwięcej ładnej kobiety na metr kwadratowy jest w wannie. Mojej - dla
                      jasności sprawy...
                      • Gość: men Najwięcej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 23:53
                        Dużo znaczy ładnie?:)
                      • bzyk100 Pieknosc w wannie. 07.02.06, 00:55
                        Gość portalu: ta najładniejsza napisał(a):

"...w wannie. Mojej - dla jasności sprawy..."

Mam jasnosc. Wierze. Podaj adres i posun sie troche :).
                        • marimax Re: Pieknosc w wannie. 07.02.06, 10:59
                          Zdecydowanie Kolumbia i Wenezuela
                        • Gość: ta najładniejsza Re: Pieknosc w wannie. IP: 217.153.164.* 09.02.06, 10:57
                          Witam! I jak? Nie mów, że Ci niewygodnie!!!!
    • Gość: agnienienia Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:41
      Ja widziałam naprawde piękne kobiety na Krymie!
      Coś nieprawdopodobnego, nie dość, że naprawde śliczne i zgrabne to jeszcze
      odważnie, a zarazem elegancko ubrane (nie tylko spodnie i jeszcze raz
      spodnie!!).
      Super, tylko pozazdrościć!
      • Gość: endriu Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:13
        Zdecydowanie w Chinach.Choć (strzelam) 70% jest chyba brzydkich,ale pozostale
        30 to i tak statystycznie najwięcej!
        Pozgrawiam!
        • Gość: Leslie Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: 83.138.50.* 07.02.06, 18:39
          Chiny to jednak 100 % brzydkich jak dla mnie. Nawet patrząc na wybory miss
          world to ta z Chin do niczego. Skośne oczy za bardzo kojarzą się z nieciekawymi
          chorobami.
          Kiedyś młody Kydryński, syn Lucjana, napisał książkę podróżniczą, w której
          stwierdza, że najpiękniejsze na świecie są Sudanki. Co prawda ożenił się z AM
          Jopek, ale cały czas coś go ciągnie do Afryki.
          Trudno potwiedzić jego tezę, bo mało kto z nas był w Sudanie, ale może
          rzeczywiście dla Europejczyka jest pociągająca ta egzotyka - Afryka, ameryka
          Łacińska, Europa Wschodnia.
    • besir1 Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 08.02.06, 10:09
      mimo calej kontrowesyjnosci tematu pokusze sie na odpowiedz. Moim zdaniem
      niezwykla jest pod tym wzgledem Birma. Mam tu na mysli Birmanki, a nie kobiety
      z licznych , gorskich plemion. Cokolwiek by nie powiedziec o ich urodzie, to
      trudno sie oprzec wrazeniu ze tylu nieprawdopodobnie zgrabnych koboet nie ma
      nigdzie na swiecie. Oczywiscie bardzo pomaga zachowaniu takiej sylwetki
      tradycja noszenia i balansowania ciezarow na glowie.
      • Gość: Grzesiek Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: 203.113.40.* 11.02.06, 10:15
        zgadzam sie ze Birmanki sa piekne i zgrabne, bylem kiedys w poludniowej Birmie
        na uroczystosci w swiatyni buddyjskiej, dookola mnie siedzialo dziesiatki
        przeslicznych dziewczyn, wszystkie szczuple zgrabne kolorowe ubrane buzie
        wymalowane jak u lalek, poza tym wspaniale tancza i spiewaja, jak i w
        Kambodzy.Tajki wypadaja blado przy Birmankach.Ponadto Birmy jeszcze nie
        opanowala komercja, tajski kapitalizm jest obrzydliwy.
        Cudownej urody dziewczyny sa w Indiach ale najlatwiej to dostrzec za granica
        gdyz w Indiach sa trzymane w domach i mocno przykryte sterta sari
    • Gość: ola Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.um.chorzow.pl / *.chorzow.um.gov.pl 08.02.06, 13:38
      a ja uważam, że w Kielcach
      • Gość: kudłaty Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? IP: *.lodz.mm.pl 11.02.06, 11:36
        Czesciej w poblizu plazy niz w gorach ( tak ogolnie rzecz biorac ). W 100%
        sprawdzone i potwierdzone doswiadczalnie.
    • www.podroze.kondi.pl Re: Gdzie są najpiękniejsze dziewczyny? 11.02.06, 21:03
      A mnie ciekawi, jakie są na Majorce ;-) lub ogólnie hiszpańskie klimaty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka