Gość: bu... IP: proxy / 195.94.193.* 10.01.03, 17:55 mają ciekawą ofertę first minute, czy ktoś był z nimi??? bardzo proszę o opinie, pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivawawa Re: Tunezja z Triadą???? 10.01.03, 18:35 poczytaj trochę opinii o biurze TRIADA - na forum znajdzieś ich bardzo duużo i praktycznie wszystkie bardzo złe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbi Re: Tunezja z Triadą???? IP: *.mps.com.pl 11.01.03, 01:25 byłem z triada na kilku wyjazdach, organizuja tanie wczasy szczególnie przed sezonem, standart przeciętny ale powyżej moich oczekiwań szczególnie za tą cenę, nigdy nie byłem z nimi w tunezji, ale byłem w grecji, hiszpanii i na chorwacji. Pokoje małe ale czyste, jedzenie przyzwoite lecz zawsze znajdzie się ktoś kto płacąc np. 500 zł za wczasy tygodniowe z przejazdem i wyżywieniem w hiszpani (zwiedzanie can i wenecji), uważa, że powinien dostać pokój pojedynczy z widokiem na morze.Bióro sprawdzone i w miare solidne, nie ma co liczyć na cuda płacąc grosze więc jeżeli wyjeżdża sie z tym załóżeniem to człowiek się nie denerwuje standartem a jeżeli są już jakieś uwagi to tylko na in plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Tunezja z Triadą???? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 15:22 Gość portalu: balbi napisał(a): > byłem z triada na kilku wyjazdach, organizuja tanie wczasy szczególnie przed > sezonem, standart przeciętny ale powyżej moich oczekiwań szczególnie za tą > cenę, nigdy nie byłem z nimi w tunezji, ale byłem w grecji, hiszpanii i na > chorwacji. Pokoje małe ale czyste, jedzenie przyzwoite lecz zawsze znajdzie > się ktoś kto płacąc np. 500 zł za wczasy tygodniowe z przejazdem i wyżywieniem > w hiszpani (zwiedzanie can i wenecji), uważa, że powinien dostać pokój > pojedynczy z widokiem na morze.Bióro sprawdzone i w miare solidne, nie ma co > liczyć na cuda płacąc grosze więc jeżeli wyjeżdża sie z tym załóżeniem to > człowiek się nie denerwuje standartem a jeżeli są już jakieś uwagi to tylko na > in plus ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZĄ OPINIĄ. WYBIERZ DOBRY HOTEL TO NIE BĘDZIESZ NARZEKAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lena Re: Tunezja z Triadą???? 11.01.03, 17:16 Zdecydowanie odradzam,zla opieka na miejscu, praktycznie zero pomocy (a znajomi mieli wypadek, wiec znam to od praktycznej strony), bardzo srednie warunki, w naszym hotelu urzadzano wesela i mieszkaly "tubylcze kolonie"(dzieci w ubraniach kompaly sie w basenie). Sniadania za rano, obiodokolacje za pozno. Wiem ze w sumie czesc ludzi pisala skargi i zadala zwrotu pieniedzy. Poza tym Tunezja - czysto turystyczna to nic ciekawego- wszedzie budowy, nie mili ludzie, wydaj ta kase na inne kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tunezja z Triadą???? IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 15:28 zgadzam się z opinią że lepiej wybrać inny kierunek. zobacz sobie na ceny w egipcie h. aida. milsza obsługa więcej do zobaczenia,ładniejsza i cieplejsza woda. pozdrawiam lombok@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: Tunezja z Triadą???? 13.01.03, 23:51 Ja nie zgadzam się z opinią, aby Tunezja była złym kieunkiem. Byłem tam na przełomie czerwca i lipca z EXimem i byłem zadowolony. W Sousse łagodny klimat (upały dokuczały bardziej w Polsce po powrocie), mili ludzie (sprzedawcy trochę natarczywi, ale to normalne w tych krajach. Przy czym w Tunezji nie jest drogo, chociaż drożej niz w TUrcji. Plaża szeroka, czysta i niezbyt zatłoczona, morze ciepłe. Mój hotel (Chems El Hana) był trochę podstarzały, ale w sumie OK - czysty, blisko plaży (trzeba było przejść przez ulicę), jedzenie nie najgorsze (chociaż jak dla mnie zbyt europejskie - robione chyba pod Niemców). Jeżeli chodzi o hotele Triady w Sousse, to z tego co widziałem na miejscu (pamiętałem kilka nazw z katalogu) to były raczej w centrum miasta przy ulicy, dosyć daleko od plaży i odbiegające przynajmniej z zewnątrz od hoteli, które znajdowały się wzdłuz plaży (te zwykle mają fajne ogrody z palmami i ładne baseny). Bardzo dobrze się prezentował hotel znajdujący się obok mojego hotelu Riadh Palms - kilka osób, z którymi byliśmy na wycieczce na Saharze było zakwaterowanych w tym hotelu i bardzo go chwaliły (jest niedaleko od centrum, ma piękny basen, chociaż jest chyba częściowo rozbudowywany) . Zatem jeżeli chcesz mieć ładny hotel to chyba zrezygnuj z Triady i zaczekaj na Last Minute z jakiegoś innego biura, jak chcesz żeby hotel był tyko bazą wypadową do wycieczek czy chodzenia po knajpach to oferta cenowa Triady jest chyba dosyć korzystna (apropo ja początkowo skusiłem się na oferte first minute Neckermanna - wycieczkę 9 dniową do hotelu ***, po czym na kilkanaście czy kilka dni przed terminem wycieczki odwołali wylot, i zaproponowali mi wycieczkę 7 dniową, co przy ich godzinach wylotu dawało praktycznie 5 dni. Po rezygnacji z tej oferty wziąłem last minute z Exima na 12 dni, do hotelu **** i za 2 osoby dostałem jeszcze 600 złotych do zwrotu. Trzeba się więc zastanowić czy wszelkie oferty typu first minute mają w ogóle sens. Wracając do Triady, to ja będąc z nimi w Turcji na objazdówce nie miałem większych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Tunezja z Triadą???? 14.01.03, 13:30 Drogi Czytelniku wysłałam Ci maila na private. Mam nadzieję, że mi odpiszesz :))) Przyszło mi do głowy jeszcze kilka pytań. Piszesz o hotelu Riadh Palms w Sousse. Też się nad tym hotelem zastanawiałam. Ale wydaje mi się za bardzo duży (650 pokoi). To wychodzi prawie 1200 osób do obsługi. Czy obsługa hotelowa jest w stanie temu sprostać? Poza tym jak z posiłkami w resauracji hotelowej jeśli trzeba wyżywić tyle osób? Ja wybrałam sobie hotel Sousse Palace, który jest dużo mniejszy i leży też przy samej plaży, ale niemal w centrum Sousse (tak wynika z mapki). Nikt niestety do tej pory nie odezwał się na temat tego hotelu :((( Czy na wycieczce na Saharze byłeś na 2 czy 3 dniowej? Autokarem czy jeepem? Ile taka wycieczka kosztowała? Jak wygląda sprawa noclelgów w czasie takiej wycieczki? Jaka jest baza hotelowa i wyżywienie? Wchodziłam na angielskie Forum dot. Tunezji. Ludzie opisywali, że należy zabierać ze sobą papier toaletowy i chusteczki jednorazowe do mycia rąk. Czy aż tak kiepsko to wygląda? Do tej pory podróżowałam wyłącznie po wyspach greckich. To moja pierwsza podróż do Tunezji. Generalnie nie było problemu z higieną, WC itd. zawsze była woda, ręczniki papierowe i papier toaletowy. Serdecznie pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: Tunezja z Triadą???? 14.01.03, 19:33 czarodziejka1 napisała: > Drogi Czytelniku wysłałam Ci maila na private. Mam nadzieję, że mi > odpiszesz :))) Przyszło mi do głowy jeszcze kilka pytań. Piszesz o hotelu > Riadh Palms w Sousse. Też się nad tym hotelem zastanawiałam. Ale wydaje mi się > za bardzo duży (650 pokoi). To wychodzi prawie 1200 osób do obsługi. Czy > obsługa hotelowa jest w stanie temu sprostać? Poza tym jak z posiłkami w > resauracji hotelowej jeśli trzeba wyżywić tyle osób? > Pozytywne opinie o hotelu Riadh słyszeliśmy nie tylko od osób, które tam mieszkały, ale i od rezydentów. Hotel na początku sezonu nie będzie z pewnością obłożony w 100 %. W zeszłym roku w ogóle nie było zbyt wielu turystów w Tunezji i nasz hote był zapłeniony gdzieś w 60 %, a słyszeliśy, że w Hammamecie w ogóle było pusto - po kilkadziesiąt osób w dużych hotelach. > Czy na wycieczce na Saharze byłeś na 2 czy 3 dniowej? Autokarem czy jeepem? Ile > > taka wycieczka kosztowała? Jak wygląda sprawa noclelgów w czasie takiej > wycieczki? Jaka jest baza hotelowa i wyżywienie? My chcielismy koniecznie jechac na 3 dniowe jeep safari, ale z polskojęzycznym przewodnikiem. Takiej wycieczki Exim nie miał, a nie moglismy jakoś skontaktowac się z rezydentami Scana i TRiady i w końcu pojechalismy na 2 dniową wycieczkę łączona autokar i jeep z 1 noclegiem. Hotel w czasie wycieczki był rewelacyjny (nazywał się chyba Saharien) parterowe budynki, w pięknym ogrodzie, ładne baseny (hotel był w oazie w śrdoku pustyni), bardzo ladnie urządzone pokoje w stylu kolonialnym. Nie chcę wprowadzać w błąd bo nie pamiętam ceny wycieczki, my płaciliśmy razem z Tunisem, ale była ona taka jak biuro podawało w katalogu. Jezeli masz do wyboru Tunis lub Saharę zdecydowanie wybierz Saharę i koniecznie przynajmniej częśc wycieczki musi byc Jeepami ponieważ do najlepszych górskich oaz autokar nie dojedzie. Wracając do cen jeżeli nie zalezy Ci na polskojęzycznym przewodniku z lokalnym biurem możesz pojechac za pół ceny (po targowaniu oczywiście). My kilka innych atrakcji jak rejs statkiem pirackim kupiliśmy dla 2 osób, za cenę 1 osoby w Eximie. A rezydenci są jedynmi Tunezyjczykami, którzy sie nie targują !!! Wchodziłam na angielskie Forum > > dot. Tunezji. Ludzie opisywali, że należy zabierać ze sobą papier toaletowy i > chusteczki jednorazowe do mycia rąk. Czy aż tak kiepsko to wygląda? Do tej > pory podróżowałam wyłącznie po wyspach greckich. To moja pierwsza podróż do > Tunezji. Generalnie nie było problemu z higieną, WC itd. zawsze była woda, > ręczniki papierowe i papier toaletowy. Serdecznie pozdrawiam :))) Wydaje mie się, że to bajki. W moim hotelu codziennie była woda ciepła i zimna, czyste ręczniki, papieru do woli, codziennie ładnie posprzatane (ale pokojówki dostawały napiwki), klimatyzacja działała cały czas. Jest dużo drogerii i aptek, chyba chusteczki tam dostaniesz, my mielismy swoje. Do Polski tez niektórzy obcokrajowcy wożą papier bo wyczytali tak w dziwnych przewodnikach.Jedzenie jak juz mówiłem robione chyba pod Niemców, to co mnie najbardziej zdziwło, że prawie w ogóle nie podawali nam baraniny, tylko najczęsciej wieprzowinę z jakimś sosem, klopsiki etc - słowem typowe europejskie jedzenie bez specjalnych ekstrawagancji, Jeszcze jedna rada na poczatku nie kupuj żadnych upominków, torebek etc. (zanim sie nie opalisz i nie poznasz cen).Ceny na poszczególne towary mozna poznać w dużym sklepie (dom towarowy z pamiątkami) ze stałymi cenemi przy wejściu do medyny (chyba nazywa się Soula Ceneter), Wtedy dopiero wiadomo poniżej jakiej ceny można coś utargować. Pozdrowienia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Do Czytelnika 15.01.03, 10:21 Drogi Czytelniku bardzo dziękuję za Twoje cenne rady i wyczerpujące informacje, które zamieściłeś tu na Forum. Co do obłożenia hotelu w okresie wiosenno- letnim, to masz na pewno rację. Ja jakoś o tym nie pomyślałam. Muszę jeszcze raz dokładnie przemyśleć wybór hotelu :))) Co do wyprawy na Saharę to wybiorę tę wersję dwudniową autokar + jeep (tak jak polecasz). > > Drogi Czytelniku wysłałam Ci maila na private. Mam nadzieję, że mi > > odpiszesz :))) Widzę, że niestety nie przeczytałeś mojego maila, który wysłałam bezpośrednio na Twoją skrzynę :((( Cytuję go więc tu na Forum: Hej! Przeczytałam Twoją wypowiedź na Forum Gazety na temat Tunezji. Byłeś w hotelu do którego i ja chciałam jechać. W tym roku nie ma go już w ofercie Scan Holiday. Zdecydowałam się na hotel Sousse Palace. Czy może znasz ten hotel? Podobno jest nowy (wybudowany w 2000 roku) w samym mieście i leży przy plaży. Do Tunezji wyjeżdżam w okresie od 30 maja do 13 czerwca br. Czy woda w morzu będzie już wtedy w miarę ciepła? Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na jakąś odpowiedź. > Wydaje mie się, że to bajki. W moim hotelu codziennie była woda ciepła i zimna, > > czyste ręczniki, papieru do woli, codziennie ładnie posprzatane (ale pokojówki > dostawały napiwki), klimatyzacja działała cały czas. Jest dużo drogerii i > aptek, chyba chusteczki tam dostaniesz, my mielismy swoje. Do Polski tez > niektórzy obcokrajowcy wożą papier bo wyczytali tak w dziwnych > przewodnikach.Jedzenie jak juz mówiłem robione chyba pod Niemców, to co mnie > najbardziej zdziwło, że prawie w ogóle nie podawali nam baraniny, tylko > najczęsciej wieprzowinę z jakimś sosem, klopsiki etc - słowem typowe > europejskie jedzenie bez specjalnych ekstrawagancji, Jeszcze jedna rada na > poczatku nie kupuj żadnych upominków, torebek etc. (zanim sie nie opalisz i nie > > poznasz cen).Ceny na poszczególne towary mozna poznać w dużym sklepie (dom > towarowy z pamiątkami) ze stałymi cenemi przy wejściu do medyny (chyba nazywa > się Soula Ceneter), Wtedy dopiero wiadomo poniżej jakiej ceny można coś > utargować. > Ja nie miałam na myśli hotelu, w którym mieszkałeś, tylko Saharę i tamtejsze warunki sanitarne. Tak samo WC na mieście w Sousse. Jeszcze raz wielkie dzięki za Twoje cenne informacje. Serdecznie pozdrawiam i czekam na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik22 Re: Do Czarodziejki 15.01.03, 20:55 czarodziejka1 napisała: > Widzę, że niestety nie przeczytałeś mojego maila, który wysłałam bezpośrednio > na Twoją skrzynę :((( Cytuję go więc tu na Forum: Odpisałem, widać jakimś cudem nie doszlo, więc odpowiem Ci tutaj !!! > Przeczytałam Twoją wypowiedź na Forum Gazety na temat Tunezji. Byłeś > w hotelu do którego i ja chciałam jechać. W tym roku nie > ma go już w ofercie Scan Holiday. Zdecydowałam się na hotel Sousse > Palace. Czy może znasz ten hotel? Podobno jest nowy (wybudowany w > 2000 roku) w samym mieście i leży przy plaży. Do Tunezji wyjeżdżam > w okresie od 30 maja do 13 czerwca br. Czy woda w morzu będzie już > wtedy w miarę ciepła? Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością > czekam na jakąś odpowiedź. Nie wiem ja wygląda hotel sousse palace, ale chyba czym hotel nowszy tym lepiej. Mój Chems El Hana był juz trochę leciwy, co przejawiało się głównie dosyć starodawnymi meblami w pokoju. Jeżeli hotel jest blisko miasta to będzie miał plażę, na którą przychodzić będzie sporo tubylców. Praktycznie gdzies tak w okolicach El Hana Beach zaczynały się tak naprawdę plaże hotelowe, gdzie było dużo turystów. Blisko centrum była plaża publiczna. Chociaz te wszystkie plaże nie są w żaden sposób przegradzane, tak, że mozna spacerowac sobie po plazy chociażby do Portu El K. i przy okazji pooglądac hotele żeby wiedzieć na przyszłośc gdzie pojechać (przynajmniej z zewnątrz).My zrobiliśmy sobie taki spacerek i co ciekawe w niektórych miejscach (przy niektórych hotelach) była dużo gorsza, brudniejsza i węższa plaża. Warto wybrac hotel z jakimś ładnym ogrodem i basenem, miło jest posiedziec sobie pod palmami, szczególnie jak jest duży upał.Koło Riadh Palms (i Chemsa bo stoją niedaleko siebie) była jakaś budowa, tak że sprawdź to w biurze jeżeli ci przeszkadza. Jeżeli chodzi o wodę to pod koniec czerwca była już bardzo ciepła (około 25 stopni, ale początkowo upałów specjalnych nie było. Prze pierwsze kilka dni nie więcej niż temperatura wody, czasem nawet przez parę godzin pochmurno i raz burza z ulewą. Póżniej około 30 stopni i lekki wiaterek, w sumie upały przeszkadzały mocniej po powrocie do Polski - chociaz na Saharze grzeje już dość mocnie ale da się wytrzymać - jak byłem kiedyś w Hiszpani też w lipcu wydawało mi się, że było bardziej gorąco. Na początku czerwca nie byłem w Tunezji, trudno mi powiedziec coś o pogodzie. Najlepiej przejrzyj sobie na jakiejś stronie z pogodą na przykład weather wunderground historię pogody dla interesującego Cię okresu z kilku poprzednich lat w Sousse albo jakimś pobliskim mieście - to coś powinno pomóc. > > Ja nie miałam na myśli hotelu, w którym mieszkałeś, tylko Saharę i tamtejsze > warunki sanitarne. Tak samo WC na mieście w Sousse. > > Jeszcze raz wielkie dzięki za Twoje cenne informacje. Serdecznie pozdrawiam i > czekam na więcej! > Jak mówiłem hotel był świetny, po drodze jedzenie mieliśmy w restauracjach (w Metlaoui w głebi Tunezji na obiadek oczywiście była dla Polaków specjalnie sprowadzona wieprzowina z brunatnym sosem - jak na jakiejś stołowce studenckiej). Na tych przystankach gdzie stawaliśmy do WC papier był, ale z każdego biura zatrzymują się pewnie gdzie indziej więc może lepiej sie w to wszystko zaopatrzyć, bo na kupownie czegokolwiek w czasie wycieczki nie ma raczej czasu, ani nie ma specjalnie gdzie kupować. Odnośnie jeep safari to 3 dniowe pewnie też jest niezłe (my chcieliśy na takie jechac ale się nie udalo), jeśli autokarem to ważne żeby był ten odcinek jeepami z oazami Chebiką i Tamerzą, sprawdź bo jak pamiętam nie wszystkie biura w katalogach przy wycieczce autokarowej miały ten fragment jazdy z jeepami. Jeśli zakwaterujesz się w Sousse Palace w centrum to WC na mieście nie będzie potrzebne, inaczej mozna wejść do jakiejś knajpy coś zjeść czy napić się i tam skorzystać - było wszystko w porządku. My na poczatku jedliśmy kebab w takim przeszklonym barze - kelner dostał większy napiwek, to później jak przechodziliśy to sam do nas machał czy nie chcemy do WC. Więcej o różnych hotelach i dużo o Tunezji możesz przeczytać na forum, które jest na stronie www.Tunezja.pl (ja przed wyjazdem przeczytałem sobie wiele wątków na tym forum i znalazłem masę przydatnych informacji)+ tam reklamowali też nową stronę z forum www.eccoholiday.pl - tam jest sporo informacji o hotelach w poszczególnych krajach w tym w Tunezji. Cześć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Do Czarodziejki 16.01.03, 12:54 Drogi Czytelniku! Wielkie dzięki za wszystkie Twoje cenne informacje. Chyba jednak zostanę przy hotelu Sousse Palace. Nie będę kombinowała z Riadh Palms, tym bardziej, że ja nie lubię takich przeogromnych hoteli kombajnów :))) Może Riadh Palms ma przepiękny ogród i basen, ale cały ten kompleks budynków hotelowcyh mnie przeraża. Wydają się takie przytłaczające. Poza tym biuro Scan Holiday zaznacza, że przy tym hotelu jest budowa. Mogę się mylić, ale obejrzałam sobie na stronach www oba te hotele i Sousse Palace jest taki bardziej przytulny, mimo, że w samym mieście. Zrobiłam rezerwację pokoju od strony morza, więc mam nadzieję, że gwar miejski nie będzie docierał. Trochę jestem zaskoczona tym, że w czerwcu w Tunezji było pochmurno i przeszła burza z ulewą. Zawsze wydawało mi się, że od maja do października jest okres słoneczy i suchy, przynajmniej tak jest na wyspach greckich :))) Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabah Dla Czarodziejki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.03, 08:32 Czarodziejko jedz !!!!!! Miejscowosc jest piekna. Hotele nawet te z dwoma gwiazdkami nie sa najgorsze. Twoj hotel jes w centrum miasta. Wszyszystko zalezy czego sie oczekuje od wybrabego hoteku. Polecam czeskie biuro podrozy, z ktorym juz podrozuje kilka lat to jest FISCHER. Moj pobyt to mal-kwiecien i wrzesien-pozdziernuk. Jestem zauroczoma .I zapewne nie bedzie to m9oj ostatni pobyt. Czarodziejko to co napisal CZYTELNIK22to wszystko prawda. JEDZ milych wakacji. ). > > > > > > Hej! > > > > > > ie > > i > > > > > > > > ! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Do Sabah 16.01.03, 12:59 Droga Sabah, oczywiście, że pojadę :))) Zawsze chciałam zobaczyć Saharę i na niej oazę. Serdecznie pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Tunezja z Triadą???? IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 17.01.03, 10:19 Do Tunezji Tak, ale nie z TRIADĄ. Oszukali mnie w zeszłym roku w Bułgarii, zamiast hotelu, za który płaciłam zakwaterowali nas w hotelu robotniczym. Warunki skandaliczne, jedzenie pod psem, żadnego wyboru. Mimo interwencji od biura i rezydentki nawet jednego słowa przepraszam. Podobno naciągnęli w ten sposób już nie jedną grupę.Tłumaczyli się, że to nie ich wina, że nawalili podwykonawcy. Za pobyt zapłaciłam ok. 2 tys.zł na 5 miesięcy przed wyjazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer Re: Tunezja z Triadą???? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 14:31 triadę raczej odradzam, chyba że miałbys farta i trafił na dobrego przewodnika, ale to wcale nie jest pewna :(. Ja byłam w zeszlym roku z nimi w paryżu, okazalo sie ze za wstępy moglibysmy zaplacic 3 razy mniej i miec wiecej czasu na zwiedzanie, ale niestety jedyne, czym zajmowała się pani przewodnik było śpiewanie nam francuskich piosenek........ żenada........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu....:) Re: Tunezja z Triadą???? IP: proxy / 195.94.193.* 20.01.03, 09:06 dziękuję za wszystkie uwagi, chyba pojadę ze Scan Holiday jednak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tunezja z Triadą???? IP: spc:* / 126.17.62.* 20.01.03, 15:37 Byłem w zeszłym roku w Tunezji z Triada, też z oferty first minute. Zakwaterowano mnie w Hotelu Imene w Nabeul, obskorny jak nie wiem, mimo, ze codziennie sprzatali, ale robaczkow, ktore moga przezyc wybuch nuklearny nie mogli sie pozbyc. A byly tez wieksze, rezydentka stwierdzila ze to zuczki palmowe. W hotelu te same menu codziennie. Jedynie obsluga w miare mila. Ale z watpliwe, zebym sie jeszcze gdzies wybral z Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
tarar Re: Tunezja z Triadą???? 20.01.03, 17:20 Gorąco polecam.Ceny dobre niezły standart.Problemem są natomiast inni turyści ,którzy niedokładnie czytają umowy.Podkreślamza cenę którą zapłacisz będzie ok. uściski Odpowiedz Link Zgłoś
b.c1 Re: Tunezja z Triadą???? 20.01.03, 17:41 Może u nas na forum turytycznym będziecie mogli uzyskać więcej informacji... i opini w tym temacie ... zapraszam na forum turystyczne dla pracowników i właścicieli biur podrózy na www.eccoholiday.pl Bartek Odpowiedz Link Zgłoś