Gość: Sic_p IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.03, 18:12 Rezerwowal ktos z was mieszkanko na wakaje w tej organizacji? Czy mozna na nich polegac jakie macie zdanie? Prosze o info i z gory dziekuje Sic_p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Interhome IP: *.k.mcnet.pl 12.02.03, 10:18 Gość portalu: Sic_p napisał(a): > Rezerwowal ktos z was mieszkanko na wakaje w tej organizacji? > Czy mozna na nich polegac jakie macie zdanie? > Prosze o info i z gory dziekuje Sic_p W 1997 roku wynajęłam u nich mieszkanko na Costa Blanca w Hiszpanii (było super), w 1998 roku w Chorwacji (miejscowość Zadar)i też było super. Ja zawsze wybierałam mieszkania, które miały min. 3 gwiazdki i nie zawiodłam się, czyste, przestronne, blisko do morza i co najważniejsze zawsze sąsiadami byli albo Francuzi albo Brytyjczycy. Niestety teraz mamy małe dziecko, które nie usiedzi w foteliku samochodowym tak długo (a i urlopu mogę dostać tylko 14 dni kalendarzowych), wieć niestety na razie wybieramy urlop z transportem samolotowym. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sic_p Re: Interhome IP: 192.9.200.* 12.02.03, 10:30 Dzieki za pomoc ;) Pozdrawiam Sic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Interhome IP: 194.9.223.* 12.02.03, 11:04 W zeszlym wrzesniu korzystalam z ich uslug i wynajmowalam mieszkanie w Szwajcarii, Interlaken. Bylo ok. Mieszkanie bylo calkiem porzadnie wyposazone i spore - 50m2 na dwie osoby. W mieszkaniu byl przygotowany zbior katalogow i ulotek z okolicznych atrakcji turystycznych. W tym roku zarezerwowalam mieszkania w Barcelonie i Madrycie. Po doswiadczeniach z zeszlego roku zwracalam uwage na to ile lat ma dom, w ktorym jest mieszkanie. W Szwajcarii trafilam na dosc stary dom i mialam np akcje z wylaczajacymi sie korkami w przypadku rownoczesnego wlaczenia piecyka w lazience i czajnika w kuchni. W tym roku wybralam apratementy wybudowane w 2002 i 2000r. Wybralam standard 3 gwiazdkowy. Wada apartamentow w Hiszpani jest ich wielkosc, z reguly sa co najmniej 4 osobowe. Moj kolega tez wynajmowal kiedys od nich dom, az dla 11 osob i byl bardzo zadowolony, bo po podziale kosztow wyszlo 300zl od osoby za noclegi. Pozdrowienia Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Interhome IP: *.war.gleiss 26.02.03, 13:26 tak i to juz chyba 4krotnie, hiszpania, dania, chorwacja, ale jak sie okazuje biora za posrednictwo sporo kasy, w jednym z miejsc rozmawialem z gospodarzami (mowie o apartamencie w domku jednorodzinnym) to oni proponuja przyjazd na tych samych warunkach, ale bez posrednictwa biura o 30-40 procent mniej tak, tak jak przedstawil mi koszty ile on dostaje a jak mu powiedzialem ile my zaplacilismy to obaj zlapalismy sie za glowe, wiec jesli ludzie mili a miejsce sie spodobalo i bez nachalnosci zgodza sie utzrymac bezposredni kontakt to wykorzystac w przyszlosci pozdr. ale swoja droga interhome jest w porzadku, ale jak widac ciut drogi mac Odpowiedz Link Zgłoś