atamanek 13.03.03, 12:27 W jednym z poprzednich watkow pisales( pisalas) o namiarach na znajomego na Margaricie i jego hotel z doba za 10$. Czy mozesz podac dokladne namiary? :) Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Isla Margarita Re: Do isla margarita IP: 219.234.69.* 14.03.03, 06:11 wszystkim zainteresownym. jestem w trasie non stop od ponad 5 lat, sporo widzielem ale dla mnie numer jeden to Isla Margarita. mieszkalem tam ponad 6 miesiecy. namiar na hotel, klimatyzowane pokoje, ladny basen, palmowe "parasole", fanatastyczny tropikalny pelen kwiatow ogrodek, wielkie papugi no i super obsluga. do tego malo lub wcale ludzi. hotel jest tuz przy najdluzszej plazy wyspy playa del aqua. jak trafic? z porlamar ( miasto mozna sobie darowac-syf) autobus kolo parku w centrum do playa del agua. autobus bedzie sie telepal kolo 40 minut. powiedziec kierowcy , ze chcecie wysiasc kolo sklepu Bodegon de Johnny w playa del agua (nie wysiadac przy samej plazy).sklep jest po prawej stronie. od glownej drogi zaraz za sklepem wiedzie piaszczysta drozka w prawo, idziemy i po jakis 200 metrach po prawej stronie jest hotelik, przed nim zadaszony bambusem daszek nad malym parkingiem. szef jest kubanczykiem i nazywa sie....cholera zapomnialem powiedzcie ze jestescie od Polaco-miguel, to cena za pokoj bedzie jakies 8-10 dolcow. warto tam sie zatrzymac, piwa na pewno niklt wam nie bedzie zalowal. :) jak cos wiecej o wyspie to moge dac namiary na moje eks-kobiete, moze pomoc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Do isla margarita 14.03.03, 11:06 Mozesz napisac cos wiecej o swojej podrozy? Gdzie byles, jak radzisz sobie z kasa, jakie miejsca odwiedziles i... dlaczego wybrales taki sposob na zycie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isla margarita Re: Do isla margarita IP: 219.234.69.* 14.03.03, 18:14 to dluzsza historia wyjechalem do meksyku na 2- miesace.poznalem kogos. zostalem 3 lata. uczylem anglika na uniwerku. to sie rozpadlo, jakos nie chcialem wracac do polski. wiec zapakowalem sie w autobus na poludnie. troche tu- troche tam. zawsze mozna podlapac jakac prace, szczegolnie z angielskim. nowe miejsca wciagaja jak narkotyk. live is beatiful czasami troche trudniej czasami great ale zawsze do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś