wendy001 22.11.06, 17:40 Witam, wróciłam z 2 tygodniowego urlopu w tym pięknym kraju.Chętnie odpowiem na pytania potencjalnych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arad Re: Sri Lanka - wróciłam:-) IP: *.is.net.pl 22.11.06, 19:53 Dużo czyta się i słyszy o niebezpieczeństwie ataków terrorystycznych, co powiesz na ten temat? Kilka tygodni temu zabito kilkanaście osób. Planowałem w przyszłym roku Cejlon, ale zamieniłem kierunek na Tanzanię. Pozdrawiam arek Odpowiedz Link Zgłoś
wendy001 Re: Sri Lanka - wróciłam:-) 23.11.06, 17:16 Miejscowi twierdzą,ze ataki tamilskie są nakierowane wyłacznie na wewnętrzną wojnę a nie na ranienie turystów, którzy teraz po tsunami są jedyną szansą na odbudowanie kraju.W rejony opanowane przez Tamili nie podróżuje się. Na ulicach widać wojsko, policję, są kontrole, zdarza się zobaczyć zbudowane z worków piasku stanowiska strzelnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arad Re: Sri Lanka - wróciłam:-) IP: *.is.net.pl 26.11.06, 07:47 Dzięki za wyjaśnienia, Tak więc za rok, jeśli nic się nie zmieni, można planować tamten kierunek :) Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: Sri Lanka - wróciłam:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 02:10 Gdzie dokładnie byłaś co widziałaś i co polecasz?jak to wygląda z wycieczkami? gdzie załatwiałaś wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes2003 Re: Sri Lanka - wróciłam:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:09 Czy myślisz że wyjazd z a6 miesięcznym dzieckiem to dobry pomysł? czy stosowalas jakies srodki antymalaryczne? jakie jest jedzonko?napisz co warto zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś