Dodaj do ulubionych

szanghai - bazar...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 16:00
witam serdecznie...
wybieram sie po raz kolejny do szanghaju i walsnie sie dowiedzialem, ze przeniesli bazarek na ktorym zawsze kupowalem "fajne" ciuszki... czy ktos mi moze podpowiedziec gdzie on teraz jest ?? moze Janusz wie :) ??? piszcie na fidololo@wp.pl ... dzieki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: szanghai - bazar... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.06, 17:23
      Po zamknieciu "starego" fake marktu powstaly wlasciwie 2 duze nowe :
      1. Pudong :U-Bahn Station Science and Technology Museum - w stacji metra w
      podziemiach
      2. Nanjing Xi Lu 580. Gdy idzisz od People's Square, mijasz Marriotta, dalej
      Nanjing Xi Lu prosto az pojawia sie po prawej stronie duzy dom towarowy z
      restauracja i Bank of China taam jest naa kilku pietrach tez fake market
      Fakemarkt.
      poza tym cale mnostwo malych , niejako regionalno-dzielnicowych.
      pozdrawiam
      janusz
      • Gość: lolo07 Re: szanghai - bazar... IP: *.icpnet.pl 11.12.06, 21:21
        a mozeszmi jeszcze poradzic gdzie jest lepiej bo mam tylko jeden dzien na zakupy i nie chcialbym go zmarnowac... chodzi mi o dobrej jakosci ubrania znanych producentow :)... troszke poczytalem i zdania sa podzielone... podobno na nanjing zabraniaja sprzedazy niektorych marek... inni mowia ze jest wszystko... byles tam???
        • Gość: Janusz Re: szanghai - bazar... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.06, 23:26
          Hallo Lolo,
          przykro mi, po moich wczesniejszych doswiadczeniach unikam juz takich zakupow
          wg. zasady "jestem za biedny, aby kupowac byle co"..a wiec nie bylem..
          Na tych nowych nie bylem, markowe rzeczy (oczywiscie podrobki :-)) mozesz kupic
          w lepszej jakosci w normalnym sklepie..
          pozdrawiam
          janusz
          • Gość: lolo07 Re: szanghai - bazar... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 08:34
            dzieki...
            • Gość: Gajowy Re: szanghai - bazar... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 18:29
              Wybierz się na Jin hui Road do tzw. salonu a kupisz tam wszystko o czym
              piszesz. Za rozsądną cenę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka