Dodaj do ulubionych

ALANYA z Triadą

IP: 217.153.70.* 20.06.03, 11:55
Był ktoś z Was w Alanyi z Triadą? Dzięki za opinie i wrazenia...
Obserwuj wątek
    • Gość: elik Re: ALANYA z Triadą IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 19:13
      Wybierz hotel w centrum pobliżu plaży Kleopatry - to najlepsza plaża, ta z
      drugiej strony cypla też jest niezła, natomiast na obrzeżach miasta w morzu są
      głazy i nie da się kąpać. Oby Triada w Turcji spisała sie lepiej niż w
      Grecji :))
      • Gość: Ja Re: ALANYA z Triadą IP: *.acn.pl 03.07.03, 10:35
        Ty chyba człowieku ładnej plazy nie widziałes. Przeciez Kleopatra to
        przereklamowane g... . Ja byłam poza centrum (przynajmniej cicho i nie
        smierdzi) w Karamburum i plaza była super, lepsza niz Kleopatra i żadnego
        głazika nawet nie widzialam, a o głazie nie wspomne.
    • ao22 Re: ALANYA z Triadą 22.06.03, 16:06
      Byłam w zeszłym roku- w hotelu Melani. Hotel dość podły, ale w swietle
      tutejszych opinii chyba nie fatalny...dość daleko od centrum- ok. 10 minut od
      centrum dolmuszem (ichnim autobusikiem) ale sympatyczna okolica z wieloma
      knajpkami.
      A co do Triady to oprócz tego, że lot nam przesunęli o kilka godzin i czas
      pobytu skrócił się praktycznie o cały dzień to nie można narzekac
      • Gość: loczki Re: ALANYA z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:35
        bylam 2 lata temu w alanyi z triada. bylo sympatycznie z jednym tylko
        wyjatkiem: w moim pokoju (tylko w moim) akurat klima dziala tak jakby chciala i
        nie mogla..a po kilku dniach zaczal z niej wychodzic grzyb!!! paskudztwo..
      • dorota.28 Re: ALANYA z Triadą 30.06.03, 14:16
        fajnie się składa bo ja też byłam w Melani
        czy ao22 była w tym roku w Plaza??
        i co koleżanka powie na temat Atoska, hihi

ao22 napisała:

> Byłam w zeszłym roku- w hotelu Melani. Hotel dość podły, ale w swietle
        > tutejszych opinii chyba nie fatalny...dość daleko od centrum- ok. 10 minut od
        > centrum dolmuszem (ichnim autobusikiem) ale sympatyczna okolica z wieloma
        > knajpkami.
        > A co do Triady to oprócz tego, że lot nam przesunęli o kilka godzin i czas
        > pobytu skrócił się praktycznie o cały dzień to nie można narzekac
    • Gość: mm Re: ALANYA z Triadą IP: 153.19.179.* 03.07.03, 10:14
      A ja byłam w Blue Fish. Wprawdzie daleko od centrum, ale mi to właśnie
      odpowiadało, spokojnie i dość duża przestrzeń wokół hotelu w porównaniu z tymi
      w centrum. Hotel w porządku, bez luksusów, ale czysty, zadbany, dobre jedzenie,
      fajny basen i dużo miejsca wokół, wszystkie okna z widokien na morze. A plaża
      też nienajgorsza, wprawdzie piasek brzydszy niż na Kleopatrze ale za to woda
      jakby bardziej przejrzysta... A z hotelu na plażę minutka, idzie się tunelem
      pod drogą. Mi się bardzo podobało.
    • Gość: Pat Re: ALANYA z Triadą IP: NEO:* / 10.10.10.* 03.07.03, 17:20
      byłam w zeszłym roku w Alanii rowniez w hotelu Blue Fish..lokalizacja
      dobra..miedzy centrum(15mnin) a dzielnica Konakli(5 min)autobusikiem.. Triada
      spisala sie dobrze..co prawda na lotnisku w Antalii mozna bylo sie troche
      pogubic,ale to juz skutki uboczne..zaraz po wyjsciu czekali na nas rezydenci,
      ktorzy w drodze do hotelu udzielali waznych i cennych wskazowek..potem odbyla
      sie spotkanie z rezydentami..w hotelu rano pojawiali sie rezydenci, u ktorych
      mozna bylo kupic wycieczki fakult.i uzyskac informacje..generalnie wszystko
      bylo dobrze zorganizowane, w przeciwienstwie do biura GTI, ktorego kilka wpadek
      udalo nam sie zaobserwowac..Pozdr.
    • Gość: arielka Re: ALANYA z Triadą IP: 150.254.84.* 21.07.03, 12:52
      ja jade we wrzesniu do hotelu Puren. Byl tam ktos???Tez z triady.
      Ale napiszcie jak w samej Alayi- co zwiedzaliscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka