Gość: kris IP: 217.153.70.* 20.06.03, 11:55 Był ktoś z Was w Alanyi z Triadą? Dzięki za opinie i wrazenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elik Re: ALANYA z Triadą IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 19:13 Wybierz hotel w centrum pobliżu plaży Kleopatry - to najlepsza plaża, ta z drugiej strony cypla też jest niezła, natomiast na obrzeżach miasta w morzu są głazy i nie da się kąpać. Oby Triada w Turcji spisała sie lepiej niż w Grecji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ALANYA z Triadą IP: *.acn.pl 03.07.03, 10:35 Ty chyba człowieku ładnej plazy nie widziałes. Przeciez Kleopatra to przereklamowane g... . Ja byłam poza centrum (przynajmniej cicho i nie smierdzi) w Karamburum i plaza była super, lepsza niz Kleopatra i żadnego głazika nawet nie widzialam, a o głazie nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: ALANYA z Triadą 22.06.03, 16:06 Byłam w zeszłym roku- w hotelu Melani. Hotel dość podły, ale w swietle tutejszych opinii chyba nie fatalny...dość daleko od centrum- ok. 10 minut od centrum dolmuszem (ichnim autobusikiem) ale sympatyczna okolica z wieloma knajpkami. A co do Triady to oprócz tego, że lot nam przesunęli o kilka godzin i czas pobytu skrócił się praktycznie o cały dzień to nie można narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczki Re: ALANYA z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 21:35 bylam 2 lata temu w alanyi z triada. bylo sympatycznie z jednym tylko wyjatkiem: w moim pokoju (tylko w moim) akurat klima dziala tak jakby chciala i nie mogla..a po kilku dniach zaczal z niej wychodzic grzyb!!! paskudztwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: ALANYA z Triadą 30.06.03, 14:16 fajnie się składa bo ja też byłam w Melani czy ao22 była w tym roku w Plaza?? i co koleżanka powie na temat Atoska, hihi ao22 napisała: > Byłam w zeszłym roku- w hotelu Melani. Hotel dość podły, ale w swietle > tutejszych opinii chyba nie fatalny...dość daleko od centrum- ok. 10 minut od > centrum dolmuszem (ichnim autobusikiem) ale sympatyczna okolica z wieloma > knajpkami. > A co do Triady to oprócz tego, że lot nam przesunęli o kilka godzin i czas > pobytu skrócił się praktycznie o cały dzień to nie można narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ALANYA z Triadą IP: 153.19.179.* 03.07.03, 10:14 A ja byłam w Blue Fish. Wprawdzie daleko od centrum, ale mi to właśnie odpowiadało, spokojnie i dość duża przestrzeń wokół hotelu w porównaniu z tymi w centrum. Hotel w porządku, bez luksusów, ale czysty, zadbany, dobre jedzenie, fajny basen i dużo miejsca wokół, wszystkie okna z widokien na morze. A plaża też nienajgorsza, wprawdzie piasek brzydszy niż na Kleopatrze ale za to woda jakby bardziej przejrzysta... A z hotelu na plażę minutka, idzie się tunelem pod drogą. Mi się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: ALANYA z Triadą IP: NEO:* / 10.10.10.* 03.07.03, 17:20 byłam w zeszłym roku w Alanii rowniez w hotelu Blue Fish..lokalizacja dobra..miedzy centrum(15mnin) a dzielnica Konakli(5 min)autobusikiem.. Triada spisala sie dobrze..co prawda na lotnisku w Antalii mozna bylo sie troche pogubic,ale to juz skutki uboczne..zaraz po wyjsciu czekali na nas rezydenci, ktorzy w drodze do hotelu udzielali waznych i cennych wskazowek..potem odbyla sie spotkanie z rezydentami..w hotelu rano pojawiali sie rezydenci, u ktorych mozna bylo kupic wycieczki fakult.i uzyskac informacje..generalnie wszystko bylo dobrze zorganizowane, w przeciwienstwie do biura GTI, ktorego kilka wpadek udalo nam sie zaobserwowac..Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielka Re: ALANYA z Triadą IP: 150.254.84.* 21.07.03, 12:52 ja jade we wrzesniu do hotelu Puren. Byl tam ktos???Tez z triady. Ale napiszcie jak w samej Alayi- co zwiedzaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś