Dodaj do ulubionych

DO FANÓW BB, TRIADY, ITP.

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:10
Wszystkim fanom polskich "biur podróży" BB, Triada i inne paściarstwa polecam
dzisiejszy artykuł o tych oszustach we Wprost.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek K. Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:29
      Witam !
      Warto było podać link :
      www.wprost.pl/ar/?O=47143
      Pzdr.
      • Gość: Jacek K. Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:47
        W uzupełnieniu link :
        polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1267834&kat=2333&widn=W%B3oski%20horror&katn=

Pzdr.
        • Gość: Czesio Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 22:15
          czytałem te historie dużo wcześniej i mialem pewne obawy ale okazalo sie ze
          bezpodstawne - w tym roku polecialem z triada na objazd i wypoczynek do turcji
          i bylo super- choc nastawialem sie na sredni poziom - i wcale by mi to nie
          przeszkadzalo bo i cena byla niewielka to----hotele super, organizacja na 5+,
          moje relacje mozna przeczytac na tym forum o tytule triada 7+7 Relacja, z sigma-
          travel(uwazam ze na objazdowki jest najlepsze ale nie najtansze-nie ma np. last
          minute) tez bylem 4 lata temu a objazdowce w egipcie i tez bylo super. Moje
          zdanie jest takie-zawsze zdażą się takie pojedyncze przypadki ze cos jest nie
          tak, ale na tak duzych organizatorow to jest kropla w morzu, poza tym jak ktos
          placi marne pieniadze za wycieczke niech nie oczekuje luksusow nawet jak pisze
          w folderze ze hotel jest super itd. bo zawsze sie tak pisze niezaleznie czy
          hotel ma 1 czy 4 gwiazdki. a w te artykuliki prawdopodobnie maczala palce
          konkurencja, bo ma dosc monoplu np. triady ktorej obroty i ceny sa
          bezkonkurencyjne.

P.S. prosze was nie oczekujcie placac za wycieczke samolotowa 2000zl ze
          bedziecie mieli super hotele i wszystko inne, jak chcecie luksusu to zaplaccie
          6000zl i jedzcie z innym biurem. tak na marginesie noc w hotelu 4*-sobieski
          albo 5* mariott kosztuje 250euro-to jest noc a nie 14 i do tego przelot:)
          • Gość: eryk Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.pkobp.pl 28.07.03, 23:55
            zgadzam się ! też byłem 2 lata temu z Triadą i było ok.

ja dokładnie wiedziałem czego mogę się spodziewać za kwotę, którą zapłaciłem.

trzeba racjonalnie podchodzić do zagadnienia "relacja ceny do standardu"

pozdrawiam,

• Gość: m Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: 217.96.78.* 30.07.03, 09:13
      Jako przykład przewija się pani Katarzyna Korpolewska...
      Pretensjonalna i z wiecznie skrzywioną twarzą. Ładny przykład.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka