Gość: zyggi pop IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:10 Wszystkim fanom polskich "biur podróży" BB, Triada i inne paściarstwa polecam dzisiejszy artykuł o tych oszustach we Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek K. Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:29 Witam ! Warto było podać link : www.wprost.pl/ar/?O=47143 Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K. Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 21:47 W uzupełnieniu link : polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1267834&kat=2333&widn=W%B3oski%20horror&katn= Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 22:15 czytałem te historie dużo wcześniej i mialem pewne obawy ale okazalo sie ze bezpodstawne - w tym roku polecialem z triada na objazd i wypoczynek do turcji i bylo super- choc nastawialem sie na sredni poziom - i wcale by mi to nie przeszkadzalo bo i cena byla niewielka to----hotele super, organizacja na 5+, moje relacje mozna przeczytac na tym forum o tytule triada 7+7 Relacja, z sigma- travel(uwazam ze na objazdowki jest najlepsze ale nie najtansze-nie ma np. last minute) tez bylem 4 lata temu a objazdowce w egipcie i tez bylo super. Moje zdanie jest takie-zawsze zdażą się takie pojedyncze przypadki ze cos jest nie tak, ale na tak duzych organizatorow to jest kropla w morzu, poza tym jak ktos placi marne pieniadze za wycieczke niech nie oczekuje luksusow nawet jak pisze w folderze ze hotel jest super itd. bo zawsze sie tak pisze niezaleznie czy hotel ma 1 czy 4 gwiazdki. a w te artykuliki prawdopodobnie maczala palce konkurencja, bo ma dosc monoplu np. triady ktorej obroty i ceny sa bezkonkurencyjne. P.S. prosze was nie oczekujcie placac za wycieczke samolotowa 2000zl ze bedziecie mieli super hotele i wszystko inne, jak chcecie luksusu to zaplaccie 6000zl i jedzcie z innym biurem. tak na marginesie noc w hotelu 4*-sobieski albo 5* mariott kosztuje 250euro-to jest noc a nie 14 i do tego przelot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: *.pkobp.pl 28.07.03, 23:55 zgadzam się ! też byłem 2 lata temu z Triadą i było ok. ja dokładnie wiedziałem czego mogę się spodziewać za kwotę, którą zapłaciłem. trzeba racjonalnie podchodzić do zagadnienia "relacja ceny do standardu" pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: DO FANÓW BB, TRIADY, ITP. IP: 217.96.78.* 30.07.03, 09:13 Jako przykład przewija się pani Katarzyna Korpolewska... Pretensjonalna i z wiecznie skrzywioną twarzą. Ładny przykład. Odpowiedz Link Zgłoś