Gość: Miki IP: 194.181.60.* 20.08.03, 11:25 Ktoś był na Malcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asik Re: Malta IP: *.marketingserwis.pl 20.08.03, 11:35 ja byłam a co chcesz wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Malta IP: 194.181.60.* 20.08.03, 12:06 Z jakim biurem? Może z Triadą? Możesz polecić jakieś fajne knajpki? Do której jeżdżą autobusy? Czy są drogie taksówki? W jakim mieście byłaś? Ja jadę do Buggiby. Byłaś na wycieczce na Sycylii? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Malta IP: *.marketingserwis.pl 20.08.03, 12:37 Ja nie byłam tam na wypoczynku tylko w pracy więc nie byłam z Triadą. Ale polecam ci wypad do Paceville gdzie masz dyskoteki drzwi w drzwi, oprócz tego przyjemne knajpki i super ludzi (maltańskich) Biggiba też jest bardzo przyjemna, stamtąd możesz popłynąć na Comino taką łajbą ROMANTICA jest to wyspa obok Malty z przepiękną krystaliczną wodą. MUSISZ się tam wybrać. A jeśli chodzi o wycieczkę na Sycylię to tutaj na forum już się ludzie wypowiadali na ten temat musisz poszukać w datach w okolicach 6-10 sierpień pisali tu ludzie którzy byli właśnie z Triadą na Malcie. Pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mily-1 Re: Malta 21.08.03, 21:29 Byłem na Malcie w zeszłym roku. Jest tam naprawdę fajnie. Najlepszą bazą wypadową jest Sliema - jest stamtąd blisko do klubów nocnych w Paceville, ponadto są łodzie płynące na Comino i do Valetty. Koniecznie zobacz Błękitną Lagunę na Comino !!! Valetta jest ciekawa, ale po godz. 20:00 życie tam całkowicie zamiera. Udanych wakacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piko30 Re: Malta 22.08.03, 10:18 Poszukaj sobie - w ostatnich dwóch miesiącach były co najmniej dwie dyskusje w forum świat i europa. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś