Gość: Joanna IP: 217.153.15.* 27.08.03, 14:17 Jadę do hotelu THAPSUS w Mahdii; jest to również mój pierwszy wyjazd do Tunezji. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu i państwa także. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: 217.153.15.* 28.08.03, 14:53 Jadę do hotelu THAPSUS w Mahdii; jest to również mój pierwszy wyjazd do Tunezji. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje na temat tego hotelu i państwa także. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 15:48 Bylam w tym hotelu z 7 lat temu, wiec moglo sie troche pozmieniac. Wtedy wydawal sie calkiem fajny. Ladna plaza zaraz przy hotelu, duzy basen czysto i dobre jedzenie ( jak na kraj arabski nawet bardzo- pozniej trafialam gorzej)! W hotelu organizowali roznego rodzaju wieczory tematyczne a w dzien gimnastyka na basenie :) fajna zabawa!!Polecam wycieczke 3 dniowa na pustynie- naprawde niezapomniane wrazenia! Pozdrawiam i zycze udanej podrozy. Laura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: 217.153.15.* 28.08.03, 16:11 Dziękuję, Laura. Aż chce się jechać!!! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 16:14 Aaa i zapomnialam dodac ze hotel jest troche oddalony od centrum miejscowosci i wtedy byl ostatnim z szeregu hoteli !!! bylo cicho i przyjemnie !!! pozdrawiami w razie potrzeby sluze pomoca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: *.acn.pl 28.08.03, 18:11 Wróciłam dzisiaj z Mahdii, mieszkałam w hotelu obok, moge Ci opowiedziec co tam tylko chcesz. ogólnie ok jak na tunezyjskie warunki, czysto przy hotelu, plaza super, morze super, hotel ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Hotel THAPSUS - Mahdia - TUNEZJA IP: 195.205.44.* 29.08.03, 16:39 jesli szukasz ciszy i spokoju to idealny wybor Odpowiedz Link Zgłoś