Gość: WWW IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 10:38 czy w alanya jest łatwy dostęp do netu i ile kosztuje. a może są jakieś inne tańsze sposoby komunikacji z krajem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.28 Re: Alanya - Polska -> łączność ? 01.09.03, 12:14 widziałam tylko 1 kafejkę internetową, chyba była zamknięta może jest więcej, ale nie była mi tak bardzo potrzebna by szukać, więc nie mam 100% pewności przynajmniej na głównej ulicy nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Alanya - Polska -> łączność ? IP: 213.76.135.* 02.09.03, 14:41 Ja mieszkałem w Mahmutlar zaraz za Alanyą. W tamtejszym "centrum handlowym" kafejka kosztowała grosze - ok. 1 mln TL za godzinę, chociaż szybkość połączenia nie była wysoka (może dlatego, że była to sobota wieczór). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Alanya - Polska -> łączność ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:35 kafejek jest co niemiara! kosztuje to ok 1 mln tureckich lirów czyli niecały dolar Odpowiedz Link Zgłoś