Dodaj do ulubionych

Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, info

IP: *.compower.pl 11.09.03, 16:22
pogoda była super, hotel nowy, czysto i miło, jedzenie dobre i dużo, pokoje w
formnie apartamentu : łazienka, sypialnia, pokój dzienny, telewizor , dobra
indywidualna klima, można było wnosić i trzymać swoje jedzenie, nic nie
zginęło z pokoju-codziennie wysprzątane.Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Jedynym
minusem był szum od prostopadłej ulicy i muzyka regularnie od 20.30 do 1.00 z
usytuowanej obok knajpy i dyskoteki. Organizacja transferów i przelotu
przebiegła bez problemów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbych Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: *.mtmkom.com 12.09.03, 00:13
      Uzupełnię jedynie, że jest także lodówka.
      I podzielam zdanie przemówczyni :-)
      • Gość: paweł Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: 212.160.200.* 12.09.03, 09:54
        My też wrócilismy z tego hotelu [pozdrowienia dla Moniki i Janusza z 801 :-)]!
        Hotel naprawdę super ale dodając do przedmówczyni muzyka w knajpie pod oknami
        grała w porywach do 2 i 3 :-(, pomijam dudnienie z dyskoteki z drugiej strony
        hotelu oraz dość ruchliwą ulicę.
        Co do muzyki z knajpy to najczęściej grywał tam domorosły artysta turecki z
        tymi samymymi utworami co noc, były to europejskie przeboje muzyki rozrywkowej
        z lat 70 i 80.
        Raesumując:
        -jak ktoś lubi głośną muzykę do 1, 2 lub 3 w nocy to polecam hotel.
        -jak ktoś szuka spokojnego odpoczynku na urlopie to OSTRZEGAM !!!!!

Rónocześnie chciałem polecić tureckie biuro podróży z Alani Pacho Tours,
        byliśmy z nimi w Kapadocji i Pammukale i może hotele nie były najlepsze ale
        cena i super przewodnik Oktaj nam te niedociągnicia wynagrodziły.
        • Gość: Małgorzata Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: 81.21.201.* 12.09.03, 11:54
          Ja też trafiłam do hotelu VIP Suit w Side i muszę przyznać, że jest to
          najgorszy z hoteli w jakim przyszło mi spędzić wakacje. Wszystkie pozytyway
          tego hotelu wymienione przez przedmówców nic nie znaczą, jeśli nie możesz się w
          nim wyspać. Nawet największy nocny imprezowicz wymięknie po którejś z kolei nie
          przespanej nocy. Stanowczo nie polecam tego hotelu. Wakacje w tym hotelu to
          wyrzucone pieniądze.
          • Gość: paweL Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: 212.160.200.* 12.09.03, 12:19
          • Gość: paweł Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: 212.160.200.* 12.09.03, 12:23
            Tak Małgorzato masz rację !
            Wolałbym mieć gorszy ale spokojniejszy hotel.
            Swoją drogą będziemy składać w związku z tym reklamacje do Triady !
          • Gość: monika Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: *.compower.pl 12.09.03, 13:24
            ludzie mają swoje rozne preferencje, ale ja mimo wszystko wole miec czysty
            pokój bez karaluchów, stęchlizny, smaczne jedzenie. Turcja juz z natury sama w
            sobie jest głośna i wybierając sie do turystycznych miejscowości jakimi są Side
            i Alanya trudno znaleść miejsce bez dobiegającej muzyki, wiec na cichy urlop
            polecam wybierać np. nasze polskie bory i lasy:)lub droższe biura np.4,000zł za
            dwa tygodnie. Cena 1500zł za dwa tygodnie - a był to b.duży apartament, a nie
            mały ciasny pokoiczek, full jedzenie,dowozy na plaże, bezpłatne leżaki i
            parasole na szerokiej piaszczystej plaży, przelot i transfery, piekna pogoda -
            to nie były wyrzucone pieniądze.Szkoda ze "spanie " przysłoniło Ci pozostałe
            uroki urlopu. Zawsze przecież można było sie przespać w ciągu dnia gdy słońce
            grzało okropnie i nie dało sie spacerować :).
            • Gość: Małgorzata Re: Turcja, Side, Hotel VIPz Triady - wrócilismy, IP: 81.21.201.* 12.09.03, 13:48
              Monika, zgadzam się jedynie z początkiem twojej wiadomości, tzn. „ludzie mają
              swoje, różne preferencje”. Nie chodzi mi o „dobiegającą muzykę” tylko o
              koszmarnie hałaśliwą muzykę, najczęściej stereo do późnych godzin nocnych. Nie
              pojechałam do Turcji po to aby odsypiać w ciągu dnia, gdy słońce grzało
              okropnie, ale po to aby jak najwięcej zobaczyć tureckiego życia, a o to w nocy
              raczej trudno. Myślę, że każdy może znaleźć hotel odpowiedni dla siebie, ale
              niestety w tym musi zdać się głównie na informacje z biur podróży, a te raczej
              niechętnie informują turystów o niedogodnościach swoich ofert.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka