Gość: sofia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 18:14 Znacie jakieś w miarę sympatyczne, dobrze położone i niezbyt drogie miejsce na nocleg w Wenecji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: nocleg w Wenecji IP: *.proxy.aol.com 25.09.03, 10:23 podaje Ci adres, moze znajdziesz cos dla siebie, milego pobytu , po powrocie napisz jak bylo :-) pozdr. www.ostellionline.org/ostello.php?idostello=236 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofia Re: nocleg w Wenecji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 16:37 dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mis_uszateq Re: nocleg w Wenecji 29.09.03, 12:43 konkretnego miejsca nie jestem w stanie polecić, mogę tylko powiedzieć że jest drogo. Nie polecam szukania noclegu w samej Wenecji, bo tam jest ASTRONOMICZNIE drogo. Im dalej od wenecji tym taniej. Nie proponuję też podróżowania do samej Wenecji samochodem bo to strata czasu i pieniędzy. Lepiej jest zostawić samochód przy stacji kolejowej w Mestre i też nie na prakingu przy samej stacji, tylko np. na pobliskim osiedlu domków (500m od stacji) za darmochę. Wystarczy wjechać w jakąś małą uliczkę w okolicy i tam znaleźć wolne miejsce. Z mestre do Wenecji jedzie się jakieś 10-15 minut, pociąg w jedną stronę kosztuje 1 eur, odjeżdżają co kilka-klikanaście minut. Mam nadzieję że moje rady się przydadzą Miłego pobytu, miś Odpowiedz Link Zgłoś