Dodaj do ulubionych

Maroko - relacja

09.11.08, 23:55
zapraszam na moją stronę
www.phototravels.pl/index.php?kontynent=afryka&dzial=Maroko gdzie
znajdziecie zdjęcia i klika sprawdzonych adresów z wakacji w Maroku.
jeśli macie pytania piszcie

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kornel-1 NIeporozumienie :-( 10.11.08, 08:25
      Relacja to "opowiadanie naocznego świadka o przebiegu jakiegoś zdarzenia"
      sjp.pwn.pl/lista.php?co=relacja
      Wprowadzasz w błąd forumowiczów tytułem wątku - na twojej stronie nie ma relacji
      ani z Maroka ani z innych krajów!

Są zdjęcia.

Link do mapy nie działa.

Można, co najwyżej, uśmiechnąć się do:

"Relacje. Laos
      Laos był kolejnym krajem jaki odwiedziłem w azji(...) więcej.."

Klikamy w "więcej" i czytamy:

"Laos. Laos był kolejnym krajem jaki odwiedziłem w azji"

I tyle. :-))

Kornel
      • magda.marzec Re: NIeporozumienie :-( 10.11.08, 22:43
        Przykro, że cię rozczarowałem, każda krytyka jest potrzebna i ta dobra i ta zła.
        Jednak chyba nie przeczytałeś chyba dokładnie mojego postu, zaprosiłem do
        relacji z MAROKA, a nie z LAOSU. Azja była pierwszą moja poważniejszą wyprawą, i
        niestety przeoczyłem istotny fakt zapisywania informacji z którymi mógłbym się
        podzielić z innymi, dlatego na stronie jest tylko foto-relacja. Jeśli chodzi
        jednak o Maroko, to oprócz Foto-Relacji, zawarłem tam kilka sprawdzonych
        adresów, których sam przed wyjazdem zdobyć nie mogłem, oglaszając nie na forum
        turystycznym, szczególnie mam na myśli wyprawę z noclegiem na pustyni. Więc
        myślę, ze komuś się to przyda, jeśli nie to moze foto-relacja, zachęcę do
        odwiedzenia tego pięknego kraju. Jeśli ma Ci to poprawić humor możesz nazywać
        moja stronę foto-relacja z podróży.

pozdrawiam
        • kornel-1 Re: NIeporozumienie :-( 10.11.08, 23:48
          magda.marzec napisała:

> Przykro, że cię rozczarowałem, każda krytyka jest potrzebna i ta dobra i ta zła

Ach, moje rozczarowanie jest całkiem umiarkowane i nie wymagam specjalnie pocieszania. Od czasu do czasu pojawia się na tym czy innym forum link do relacji, której nie ma. Spoko.
          Tajemnicą dla mnie natomiast pozostanie, czy mój post był dla ciebie dobrą czy złą krytyką ;-)

> Jednak chyba nie przeczytałeś chyba dokładnie mojego postu,
          > zaprosiłem do relacji z MAROKA, a nie z LAOSU. Azja była pierwszą
          > moja poważniejszą wyprawą, i niestety przeoczyłem istotny fakt
          > zapisywania informacji z którymi mógłbym się podzielić z innymi,
          > dlatego na stronie jest tylko foto-relacja.

Post twój był: 1) zrozumiały 2) wprowadzający w błąd
          Czasem jest tak, że po powrocie z wyprawy chcemy jak najszybciej podzielić się wrażeniami w tej, czy innej formie. Przekaz, umieszczany na stronie www, bywa początkowo mało rozbudowany, jest ledwie zapowiedzią obszerniejszego materiału.
          Moja uwaga na temat Laosu pokazywała, że BRAK RELACJI jest docelową formą prezentowanych treści. Jeśli bowiem, liczący dwa lata link "więcej" prowadzi donikąd, to sorry, wiadomo, że NA NIC WIĘCEJ liczyć nie można.

Ale, by zakończyć dobrą krytyką - powiem, że masz ładne zdjęcia w swojej fotorelacji :)

pozdrawiam,
          Kornel
          • Gość: piootr3 Re: NIeporozumienie :-( IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 11:42
            Jeżeli, to jest relacja, to bardzo lakoniczna... Dowiedziałem się, że
            przejechałeś wynajętym samochodem i wypiłeś butelkę whisky...
            • kornel-1 Re: NIeporozumienie :-( 17.11.08, 13:37
              Gość portalu: piootr3 napisał(a):

> Jeżeli, to jest relacja, to bardzo lakoniczna... Dowiedziałem się,
              > że przejechałeś wynajętym samochodem i wypiłeś butelkę whisky...

Kategorycznie zaprzeczam! Moja relacja jest niemożebnie długa a whisky w Maroku
              nie piłem ;-)
              Trzeźwość umysłu pozwala mi odpisywać na posty właściwych autorów :D

Kornel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka