max-inc 17.01.09, 20:06 Wybieram sie na Dominikanę - Punta Cana. Pomóżcie mi wybrać dobry hotel 4* lub 5* a najlepiej z atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Prosze o opinie o hotelach. Jakie hotele polecacie? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszczur Re: Hotele na Dominikanie - pomóżcie IP: *.chello.pl 18.01.09, 14:47 Rozejrzyj się sam po takich stronkach jak www.holidaycheck.pl/ lub tu dodatkowo www.tripadvisor.com/Tourism-g147237-Caribbean-Vacations.html Nikt ci chyba tak dkładnie nie pomoże. To raczej indywidualny wybór :) Ja Ci mogę tylko powiedzieć, że hotele Natura park, Occidental Allegro Punta Cana są oddalone sporo od głównego skupiska hoteli. To taka zatoka obok wybacz pisownię miejscowości Cabeza del toro. jakoś tak leciało. Ja byłam w Allegro. Natura Park był obok. Piękny ogród i dużo ptaków. Flamingi w sadzawce. Allegro też nie był zły. W sumie to tam jest wysoki standart hoteli. Myślę jednak, że teraz wybrałabym coś bliżej Bawaro. Plaża tam jest o wiele piękniejsza ale większe skupisko ciągnących się wzdłuż plaży hoteli. My dziką plażą szliśmy tam ponad dobrze ponad godzinę ze swojego hotelu. tak przy naszym hotelu nie było zbyt wiele bo ta miejscowość to po prostu ostatnia dziura. W Bawaro były jakieś sklepiki i centrum handlowe. My pożyczaliśmy samochód i trochę pojeździliśmy więc pozwiedzaliśmy okoliczne plaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
olive-czka Paradisus!!!! 18.01.09, 20:59 Wspanialy, hotel piekny, duzo zieleni, pokoje czyste i duze, jak dobrze pamietam to 7 czy 8 resteuracij, w tym wloska, francuska i japonska. Imprezy i pokazy co wieczor. Naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
olive-czka Paradisus 18.01.09, 21:00 Atrakcije dla dzieci tez byly, maja ze mozna dziecko dac na pare godzin co dzien an rozne zabawy z innyi dziecmi. Rozne klasy tanca i fitness itp Odpowiedz Link Zgłoś