Dodaj do ulubionych

Hotele na Dominikanie - pomóżcie

17.01.09, 20:06
Wybieram sie na Dominikanę - Punta Cana. Pomóżcie mi wybrać dobry
hotel 4* lub 5* a najlepiej z atrakcjami dla dzieci i dorosłych.
Prosze o opinie o hotelach. Jakie hotele polecacie? Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jaszczur Re: Hotele na Dominikanie - pomóżcie IP: *.chello.pl 18.01.09, 14:47
      Rozejrzyj się sam po takich stronkach jak
      www.holidaycheck.pl/
      lub tu dodatkowo
      www.tripadvisor.com/Tourism-g147237-Caribbean-Vacations.html
      Nikt ci chyba tak dkładnie nie pomoże. To raczej indywidualny wybór :) Ja Ci
      mogę tylko powiedzieć, że hotele Natura park, Occidental Allegro Punta Cana są
      oddalone sporo od głównego skupiska hoteli. To taka zatoka obok wybacz pisownię
      miejscowości Cabeza del toro. jakoś tak leciało. Ja byłam w Allegro. Natura Park
      był obok. Piękny ogród i dużo ptaków. Flamingi w sadzawce. Allegro też nie był
      zły. W sumie to tam jest wysoki standart hoteli. Myślę jednak, że teraz
      wybrałabym coś bliżej Bawaro. Plaża tam jest o wiele piękniejsza ale większe
      skupisko ciągnących się wzdłuż plaży hoteli. My dziką plażą szliśmy tam ponad
      dobrze ponad godzinę ze swojego hotelu. tak przy naszym hotelu nie było zbyt
      wiele bo ta miejscowość to po prostu ostatnia dziura. W Bawaro były jakieś
      sklepiki i centrum handlowe. My pożyczaliśmy samochód i trochę pojeździliśmy
      więc pozwiedzaliśmy okoliczne plaże :)
    • olive-czka Paradisus!!!! 18.01.09, 20:59
      Wspanialy, hotel piekny, duzo zieleni, pokoje czyste i duze, jak dobrze pamietam
      to 7 czy 8 resteuracij, w tym wloska, francuska i japonska. Imprezy i pokazy co
      wieczor. Naprawde polecam!
    • olive-czka Paradisus 18.01.09, 21:00
      Atrakcije dla dzieci tez byly, maja ze mozna dziecko dac na pare godzin co dzien
      an rozne zabawy z innyi dziecmi. Rozne klasy tanca i fitness itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka