Dodaj do ulubionych

KRETA CZY CYPR??

IP: *.proxy.aol.com 29.11.03, 20:44
Mam pytanie do osob,ktore byly na Cyprze i na Krecie,gdzie jest lepiej
pojechac na urlop? (mlode malzenstwo)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ben Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:20
      Byłem na Krecie 2 lata temu, jest to naprawde przeurocza wyspa, fakt że
      zrobiło się tam drogo gdy weszło euro, ale naprawde warto tam polecieć i
      zobaczyć chociażby takie miejsca jak: Plaże w Preveli,Knosos, Fajstos, Wąwóz
      Somari, Plaża w Matali, wspaniałe góry ok. 2400 m. npm, piękne starówki z
      kolorowymi sklepami w Retymonie i w Chani, a także miasteczko Agia Nikolaos z
      bardzo pięknym jeziorem Afrodyty, stamtąd także można się wybrać rejsem na
      wyspe trendowatych Spinalonga. Za wynajęcie samochodu na tydzięń płaciliśmy
      140 euro i naprawde opłacało sie bardziej niż wszystkie te wycieczki
      fakultatywne, zwiedziliśmy dużo więcej zaoszczędzając przy tym. Warta uwagi
      jest tylko jedna wycieczka fakultatywna, na piękną wyspe Santorini, ja tam nie
      byłem, ale słyszałem, opowieści ludzi, wszyscy byli pod wrażenie koszt ok.115
      euro. Naprawde polecam krete. Jeśli potrzebujesz jeszcze jakis informacji
      odnośnie Krety to służe pomocą, na Cyprze niestety jeszcze nie byłem.

• Gość: czekolada Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.go.net.pl / *.net.pl 01.12.03, 15:12
        bylam i tu i tu, ale wolę Cypr. jest lepszy do zabawy i panuje na nim
        naprawde... erotyczna atmosfera:)) chociaż, trzeba przyznac ze wszystkie
        greckie wyspy są do siebie bardzo podobne. na Cyprze dużo nie zwiedzisz, ale
        na re;aks zdecydowanie polecam
        • Gość: nisat Re: KRETA CZY CYPR?? IP: 212.244.126.* 02.12.03, 09:27
          RODOS!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: vile Re: KRETA CZY CYPR?? IP: 213.226.188.* 02.12.03, 09:36
          na Cyprze duzo nie ziwedzisz? jestem zaskoczony. chyba za przygodami
          erotycznymi nie zauwazylas kilku tysiecy lat historii...
          • Gość: czekolada Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.go.net.pl / *.net.pl 02.12.03, 10:02
            bez przesady z tymi przygodami, ja mówiłam tylko o atmosferze. Cypr pod
            względem zabytków mnie zawiódł i chyba mam prawo tak uważać. Ale wróciłabym
            tam chętnie. Co do Rodos, to zgadzam się w 100%.
            • Gość: ela Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 19:26
              Tylko , zdecydowanie RODOS.
    • Gość: ahoy Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 21:42
      Zdecydowanie Rodos, jest tam wszystko.
      • Gość: anmanika Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:48
        Byłam na Krecie urlopowo a na Cyprze mieszkałam prawie rok. Cudowna wyspa,
        cudowni ludzie i cudowna atmosfera. Polecam gorąco
        • Gość: Ha! Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.proxy.aol.com 03.12.03, 01:32
          Cypr, ale który, grecki czy turecki?
          • Gość: anmanika Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 10:23
            Zdecydowanie grecki.
            • Gość: vivi Re: KRETA CZY CYPR?? IP: *.proxy.aol.com 03.12.03, 12:49
              dzieki wam wszystkim!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka