mbwj88 02.04.10, 08:05 CZY WYPADANIE WŁOSÓW MA ZWIĄZEK Z RZS? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saada Re: WYPADANIE WŁOSÓW 29.04.10, 16:27 Jak najbardziej może mieć. Wypadanie włosów podaje się już jako jeden ze skutków tocznia (podobna choroba, wiele osób latami nie ma ostatecznej diagnozy, czy w końcu ma toczeń czy rzs). A leki prędzej mogą chyba pomóc niż zaszkodzić, np. arachina podawana i na rzs jedno i wypadanie włosów... Odpowiedz Link
mbwj88 Re: WYPADANIE WŁOSÓW 02.05.10, 22:17 włosy wypadają mi od dłuższego czasu, kiedy nie miałam świadomości że mogę być chora na rzs Myśl że to toczeń mnie przeraża Wypadanie włosów mnie przeraża Spuchnięte stopy i dłonie, zmęczenie, zmęczenie Odpowiedz Link
remek858 Re: WYPADANIE WŁOSÓW 22.11.19, 09:39 machinalansu.pl/wypadanie-wlosow-i-jego-leczenie/ Odpowiedz Link
spasionapaskuda Re: WYPADANIE WŁOSÓW 08.06.20, 13:20 Polecam artykuł o wypadaniu włosów pod wpływem stresu zakupto.eu/artykuly/wypadanie-wlosow-pod-wplywem-stresu Odpowiedz Link