Dodaj do ulubionych

tylko nie TRIADA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 17:36
zainteresowanym prześlę szczegóły.
Miłych planów ...
Obserwuj wątek
    • vivawawa Re: tylko nie TRIADA 03.04.03, 11:24
      proszę o info
      • avva Re: tylko nie TRIADA 03.04.03, 12:21

Ja również.
    • kolit Re: tylko nie TRIADA 03.04.03, 15:09
      poproszę o szczegóły
    • ulapa Re: tylko nie TRIADA 03.04.03, 16:54
      jestem zainteresowana twoimi informacjami, poniewaz wykupilam wczasy na
      czerwiec do Hiszpani, i zastanawiam się czy nie kupić objazdówki do Włoch w maju
      dzięki za wszystkie informacje
    • Gość: Tata Re: tylko nie TRIADA IP: *.in.tarnow.pl 06.04.03, 12:26
      Gość portalu: hobo napisał(a):

> zainteresowanym prześlę szczegóły.
      > Miłych planów ...

Helooo!!!
      Czekamy na te szczegoly.
      • Gość: ola Re: tylko nie TRIADA IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 16:40
        Ja bylam w zeszlym roku z Triada w Tunezji i jestem bardzo zadowolona.
        • Gość: Tata Re: tylko nie TRIADA IP: *.in.tarnow.pl 13.04.03, 14:25
          Gość portalu: ola napisał(a):

> Ja bylam w zeszlym roku z Triada w Tunezji i jestem bardzo zadowolona.

Napisz cos wiecej bo ja sie wybieram w maju z nimi do Tunezji!
          Pleeeeeeeeeeeease!!!
          • Gość: ola Re: tylko nie TRIADA IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 22:53
            Bylam w Nabeul we wrzesniu wiec trudno mi powiedziec co tam mozna zastac w
            maju ale ja bylam zadowolona. Plaza piekna i naprawde niewielu ludzi ja
            okupowalo. Wystarczylo odejsc od hoteli na niewielka odleglosc a piasek i
            morze mialo sie praktycznie dla siebie. Poza tym nie nalezy przesadzac z
            liczeniem na organizowanie czasu przez biuro podrozy. Wycieczki wieczorne po
            miescie to jest to. Zreszta za dnia tez mozna zobaczyc wiele ciekawych rzeczy
            jak chociazby ich targowiska. Triada zapewnia wycieczki fakultatywne, np.
            safari itd. Warto sobie cos takiego zaplanowac, szczegolnie jak sie jedzie na
            dwa tygodnie (bo jeden tydzien to zdecydowanie za malo) poniewaz safari to
            rozrywka dwudniowa. Polecam tez wycieczke do Kartaginy. Widoki sa
            niezapomniane.
            Co do organizacji pobytu to nie mam zadnych zastrzezen. Piloci i rezydenci
            byli caly czas do naszej dyspozycji, mozna bylo zapytac doslownie o wszystko
            (wlacznie z tym czy sie nie przeplacilo na targowiskiu). Aha, i jeszcze
            jedzenie. Sniadania bez zastrzezen, natomast co do obiadow to zalezy czy sie
            lubi pikantnie czy nie. Wiekszosc potraw jest dosc pikantna ale da sie to
            obejsc bo przewaznie jest duzy wybor.
            Rozrywki... I tu musze przyznac, ze dokladnie nie wiem bo wieczory spedzalam
            albo na tarasie albo na plazy z kieliszkiem wina (bylo bardzo przyjemnie) ale
            muzyke bylo slychac wiec wnioskuje, ze miejsc do rozrywek nie brakowalo.
            Dla mnie niezapomniane bylo uslyszenie nawolywan muezinow o swicie. Naprawde
            warto jechac chocby po to by to uslyszec.
            Nie wiem czy nie za malo konkretow. Slyszalam, ze znacznie lepiej jest sie
            wybrac do Sousse niz do Nabeul bo to wieksze miasto i wiecej ciekawych miejsc
            do zobaczenia. To by chyba bylo tyle. Pozdrawiam i zycze udanych wakacji
            (takich jak moje).
            • Gość: Tata Re: tylko nie TRIADA IP: *.in.tarnow.pl 26.04.03, 14:11
              Straszne dzieki za odpowiedz, napisz mi jeszcze prosze w jakim bylas hotelu
              (ja prawdopodobnie bede w Kheopsie)czego ewentualnie tam brakuje, co ze soba
              zabrac, a czym sobie glowy nie zawracac.
              A jezeli chodzi o Triade, to bylem z nimi 2 razy w Grecji i bylo OK.
              Pozdrawiam
              • Gość: ola Re: tylko nie TRIADA IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 21:01
                Ja mieszkalam w Imene ale w Kheopsie bylam (co prawda tylko w hallu) i trzeba
                przyznac, ze robi wrazenie. Co do tych rzeczy, ktore trzeba ze sobą zabrac to
                naprawde nie potrzeba nic innego niz to co sie zabiera zwykle. Aha, pod zadnym
                pozorem nie nalezy pic wody z kranu. W gre wchodzi tylko mineralna. Pozdrawiam
                • Gość: Tata Re: tylko nie TRIADA IP: *.in.tarnow.pl 29.04.03, 11:47
                  Dzieki, Pozdro!
    • Gość: dominika Re: tylko nie TRIADA IP: *.rene.com.pl 26.04.03, 16:40
      prosze o szczegoły...dominika230@poczta.onet.pl
    • Gość: trycjusz Re: tylko nie TRIADA IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 19:37
      ja również odradzam triadę! bylam na obozie jezykowym organizowanym przez ta
      firme (w Niemczech). warunki byly katastroficzne! myszy w domkach i karaluch
      wyłażace o zmroku z prysznicy to normalka. kradzieże- gdyż domki się nie
      zamykały jak należy, ohydne jedzenie- na obiad papka- nauka mni 13 osob w
      pokoju 3- osobowym- scisk, tłok, złe oswietlenie- TRAGEDIA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka