Gość: duda@op.pl IP: *.acn.pl 16.06.03, 18:29 Mam 2 miejsca w samochodzie(toyota corolla). jedziemy z kumplem (22) na costa brava w drugiej polowie lipca na 2 tygodnie. zainteresowanych z wawy i okolic prosze o kontakt duda@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mateo Re: Mam 2 miejsca w samochodzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 22:20 to sie oruchacie chlopaki. pojechalbym z wami:) idzicie wieczorem pod Camp Nou w Barcelonie:) milego wyjazdu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: adam Re: Mam 2 miejsca w samochodzie IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:57 Wybieram się do Malagi, tyle, że na początku sierpnia. Jeżeli wyjazd się wam przesunął chętnie się zabiorę (za drobną opłatą). Jestem studentem z Poznania. Mój mail to: pureadam@wp.pl. Odpowiedz Link
Gość: Wojtek Re: Mam 2 miejsca w samochodzie IP: *.tera.com.pl 12.07.03, 14:30 Gdybyście jechali trochę dalej, w okolice Malagi, Grenady lub południwoej Portugalii i moglibyście wziąć na bagażnik na dach rower, to chętnie bym się zabrał. Ile orientacyjnie by to kosztowało? Kontakt: sts.kr@plusnet.pl Wojtek, nauczyciel, 32 l. kraków (do w-wy mogę dojechać, no problem) Odpowiedz Link