Dodaj do ulubionych

Shisha Pub

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 13:23
Dziś o 19 otwarcie wybiera się ktoś?:)
Wczoraj w moje ręce wpadła ulotka tego pubu. Sam pomysł dosyć ciekawy:)
Wstęp od 21 lat, także dzieci nie będzie tak jak np. w desperados ;/
Mieści się on przy Powstańców Warszawskich 6 (NOT)
Tu macie nr: 6735003
Proszę o relacje z tego miejsca bo chętnie bym się tam wybrał tylko dziś nie mogę:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Mad Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 13:57
      No co ty, nie będzie cię na otwarciu własnego interesu...???
      • Gość: Niuśka Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 14:16
        A jaki tam sprzedają browar i po ile stoi?
        • Gość: oraz Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 16:04
          Tego nie wiem, cen nie ma na ulotce.
          • Gość: ktosik Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 22:19
            byl ktos tam?
            • Gość: pes Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 17:56
              i dobrze, ze sie chlopaczyna rekalmuje bo inaczej nie wiedzialabym ze cos takiego u nas powstalo! a muza tez bedzie jakas "egzotyczna" czy tylko posiadowki raczej?
              • Gość: milena Re: Shisha Pub IP: *.cedrob.com.pl 20.02.11, 18:20
                był ktoś??
                • Gość: hehe Re: Shisha Pub IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.11, 00:23
                  no to sobie rozreklamował pubik-))))był ktoś tam w końcu czy nie??---))))
    • Gość: Habibi Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 10:44
      Chętnie bym poszła (20 lat) ale nie będę się pchać tam gdzie mnie nie chcą heh ;)
      • Gość: fit Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 21.02.11, 10:49
        Kolejny spęd "HOT 18" ?
      • Gość: gosc Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 15:55
        Polecam SHISHA Pub ponieważ niema takiego drugiego miejsca w Ciechanowie klimat ok obsługa jest na poziomie tu chociaż jest klimat nie to co leżakownia itp byłem w sobotę
        • Gość: SHISHA PUB Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 16:08
          Shisha Pub Ul.Powstańców Warszawskich 6 (budynek Not ) zapraszamy od środy do niedzieli od 16 do 4 rano co 6 piwo gratis oferujemy duży wybór drinków wstęp od 21 lat LICZBA MIEJSC OGRANICZONA REZERWACJE 23 673 50 03 zapewniamy dobra zabawę zapraszamy
          • Gość: Rentak Re: Shisha Pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 16:14
            Jakieś zdjęcia z pubu poproszę.
            • Gość: Palacz Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 21:59
              byłem, fajna atmosfera, ciekawy klimacik, muzyka arabska. tytonie aromatyczne, kultura bo dzieci nie przychodzą. Mozna sie zrelaksowac ze znajomymi. Polecam.
              • Gość: yo Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 23:16
                Muzyka nie arabska tylko indyjska :) he. Tak, zgadzam się, że fajny klimacik jest.
                • Gość: Palacz Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 00:19
                  po czym wnosisz ze indyjska?
                  Jestem 100% pewien ze arabska, gdyz w indiach nie wystepuje słowo habibi co oznacza "kochac, kochanie"
                  • Gość: yo Re: Shisha Pub IP: *.cnow.pl 22.02.11, 16:34
                    Wiem, że indyjska ponieważ ja tam tańczyłam w zespole i później leciała nasza muzyka. :)
                    • Gość: Palacz Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 18:25
                      Koleżanko ale ja nie mówie o waszym wystepie ani nic. Mowie o tym co sie teraz na biezaco dzieje, wczoraj byłem to słyszałem muzyke arabska. Nie mowie o otwarciu ;p
                      • Gość: yo Re: Shisha Pub IP: *.cnow.pl 22.02.11, 19:44
                        Aaa, no to przepraszam. :) zwracam honor. ;) he.
          • przegladbiznesowy.com Re: Shisha Pub 25.02.11, 18:07
            Popieramy i promujemy każdą inicjatywę w tym mieście, gdzie wykłada się swoje pieniądze
            www.przegladbiznesowy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=20
            dopiszemy SHISHA PUB gratis w skromnej formie jednej linijeczki
    • Gość: jaracz Re: Shisha Pub IP: 83.15.153.* 25.02.11, 15:08
      Ten lokal to jakies nie porozumienie...na wejsciu negatywne wrazenie zrobil na mnie ktos, kto sie tam nazywa kelnerem - na moje zapytanie o mozliwosc zapalenia odpowiedzial -ALE TERAZ???
      hahaha, no mialem mu ochote cos powiedziec, ale nieprzyjemny ton w jakim to powiedzial tak mnie zaskoczyl, ze na wstepie odechcialo mi sie tam przebywac. Dalej okazalo sie ze wymagane jest ukonczenie 21 roku zycia, kolega mial 20, na co kelner co zrobil? pokazal zdecydowanym gestem reki, niczym Hitler slynny gest 'Heil Hitler' na drzwi. Zaskoczony biegiem wydarzen, poinformowany zostalem przez pania wlasciciel, ze tu sie pali tyton i ona nie chce miec potem problemow, ze to sa fajki wodne...no to juz bylo oczywiste ze jestesmy zbywani, dlatego juz dluzej nawet nie chcialo sie nam tam przebywac.
      Z pelna swiadomoscia moge juz w tym momencie powiedziec, ze z takim podejsciem do sprawy do osoby najwazniejszej w przypadku otwierania wlasnej inicjatywy - klienta, nie wroze zadnemu tego typu lokalowi dluzszej przyszlosci - i nie chodzi juz nawet o ten minimalny wiek, tylko samo podejscie do klienta. Malo tego - majac do czynienia z ludzmi tego pokroju, z taka kultura osobista, mam na mysli tylko jedno - to jest wlasnie ten stary, wciaz zyjacy w ubieglym stuleciu Ciechanow i poziom obslugi tkwiacy gdzies jeszcze w czasach komunizmu, ze slynnym "-czego?!" slyszanym od starszej Pani w obsludze. Ba, tylko czy nam, ludziom, nie zylo by sie lepiej, gdyby wszyscy byli dla siebie mili i usmiechnieci, otwarci na nowych ludzi? Chyba w prowadzeniu interesu jest to czynnik najwazniejszy, ale jak widac w naszym malym miasteczku, ludzie sa wiecznie nie zadowoleni i robia sobie wzajemnie problemy.
      • Gość: XyZ Re: Shisha Pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:13
        hmm... a palenie tytoniu w lokalu jest zgodne z ustawą antynikotynową??
      • Gość: Layla Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 17:02
        A czy palenie tytoniu smakowego jest dozwolone od 21 roku życia? ;| Nie rozumiem tego limitu wieku. W krajach gdzie palenie shishy jest popularne nie ma takich limitów. Lokal by miał wieku klientów bo pewnie sporo osób nie miało możliwości spróbowania jak to jest palić shishę ale ten dziwny limit wieku.. Ciekawa jestem czy wystrój lokalu jest taki jak powinien być.. Bo jeśli shishe stoją na stołach to nawet bym się tam nie wybrała :)
        • Gość: Gość Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 25.02.11, 17:30
          kolejna speluna dla gó...arzy
          • Gość: Palacz Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 19:53
            Dla gó...arzy? od 21 roku? po to jest ograniczenie zeby nie bylo tak jak inne puby ze wchodzi dzieciarnia i sie nie pyta nawet ich o wiek tylko sprzedaje alkohol bo to zarobek. DObrze ze jest takie ograniczenie bo w wieku 21 lat ludzie sa jakotako psychicznie dojrzali. Nie mowie ze wszyscy, bo sa 13latkowie dojrzalsi niz 30letnie osoby.

Co do tego "kelnera" masz racje kolego. Lubie ten lokal ale on wszystko niszczy, strasznie niemily, jak panie z Media expertu, robi łaske ze podejdzie:/ Jak jeszcze obslugiwała sama właścicielka było okej. Poza tym on za przeproszeniem kope wie o nabiciu sziszy.

• Gość: M. Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 25.02.11, 22:48
              Ja dziś byłam i powiem wam,że na pierwszy rzut oka,ten "kelner" wyglada tak jak mówicie,ale po chwili okazuje się że to "spoko" gość,przynajmniej dla mnie i dla moich znajomych.
              W lokalu troszkę zimno.
              A te "coś"przy drzwiach to nie wiadomo,czy to "BAR"?
              Do tego,strasznie drogo,za malutki soczek 0,2 5zł.
              Jedyny plus moim zdaniem to bardzo wygodne kanapy,i półmrok który tam panuje.

W skali 1-5 daję 2

• Gość: orka Re: Shisha Pub IP: *.cnow.pl 25.02.11, 23:20
                a gdzie to po Fantazji?
                • Gość: M. Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 25.02.11, 23:26
                  tam gdzie była "duża"sala,jak wchodzisz to kierujesz się na prawo.
                  • Gość: kobieta887 Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 00:18
                    A dopalacze można w tej fajce spalić?
                    • Gość: do kretynki Re: Shisha Pub IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.11, 20:56
                      nie wiem, ale może smsa na ciebie w wyborach miss ktoś tam wyśle hehe
                      • kot.filemoon Re: Shisha Pub 27.02.11, 13:29
                        Kobieto, nie rób z siebie pośmiewiska,jak nie masz nic w temacie do powiedzenia,to się nie udzielaj,bo w każdym temacie Cię pełno.
                        A nic mądrego do powiedzenia nie masz .
                        Jak masz ochotę się z kimś powyzywać to załóż NOWY POST i po problemie.

• Gość: M. Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 27.02.11, 11:20
                      jak przyniesiesz to może i spalisz :]
                      • Gość: widmo Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 15:14
                        powiedzie czego wy chcecie od tego kelnera jest spoko wie co robi a to ze nie wpuszcza poniżej 21 roku życia jest ok bo zrobić spelunę dla dzieci to nie problem jeśli się komuś nie podoba to niech nie przychodzi tu bynajmniej jest lepiej niż w innych pabach w Ciechanowie
                        • Gość: abc Re: Shisha Pub IP: 83.15.153.* 28.02.11, 09:34
                          kolego widmo a.k.a kelner poczytaj o znakach przestankowych, bo nie chce sie czytac twoich wypocin
                          • Gość: widmo Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 18:35
                            słuchaj abc widzę ze jesteś jakiś tempy piszesz bzdury widocznie cie nie wpuścili bo jesteś dresiarzem wiec da se na luz
                            • Gość: Askim Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 21:52
                              widmo lepiej już nic nie pisz bo się tylko ośmieszasz
                              • kot.filemoon Re: Shisha Pub 28.02.11, 22:17
                                Co to nastała za moda na wyzwiska na forum?
                                Jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia (w temacie) i myśli,że nadrobi wyzwiskami,to współczuję.
                                Lepiej nie komentować.
                                • Gość: Ryś Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 28.02.11, 22:49
                                  Po ile mają piwo?
                                  Posiada ktoś takie info?:)
                                  • Gość: Ktosik Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 23:17
                                    byłem wczoraj, cenniki doczepione sa do ulotek w pubie.

5zł piwo z nalewaka, 6 butelka, 7 ciechan miodowy.
                                    • Gość: Ryś Re: Shisha Pub IP: 213.199.253.* 01.03.11, 08:51
                                      A z fantazja co się stało???
                                      • Gość: Shisha Pub Re: Shisha Pub IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.11, 19:28
                                        Shisha Pub Zaprasza na występ oficjalnego sobowtóra Dody DŻAGA 08 03 2011 o godzinie 20 cena biletu 18zł bilety do nabycia od 01 03 2011 w restauracji Fantazja zapraszamy od 16 do 4 rano od środy do niedzieli
                                      • Gość: niepaląca Re: Shisha Pub IP: *.158.217.231.pat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.11, 19:07
                                        Fantazja zarówno jedna jak i druga nadal istnieją. A w pubie jest fajny klimacik. Można wygodnie usiąść i zapalić papierosa.Fajka nie jest przymusowa no chyba że jest sporo osób. Nie płaci się za wejście więc na fajkę za min. 10 zł chyba każdego stać, nawet jeśli przy stoliku siedzą np. 3 osoby wystarczy kupić jedną i dodatkowe ustniki. Sama nie palę papierosów ale beznikotynową fajkę paliłam już kilka razy. Polecam bo to coś innego w tym naszym mieście. Można sobie też potańczyć a muzyka indyjska leci praktycznie tylko podczas występu dziewczyn w sobotę. W następną też tam na pewno pójdę.
                                        • Gość: xxx Re: Shisha Pub IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 19:18
                                          Shisha jest jeszcze bardziej szkodliwa od palenia papierosów. Pali się w niej tytoń (tyle, że smakowy,) którego dym przez parę wodną jest jeszcze bardziej trujący.
                                          • artu.r23 Re: Shisha Pub 29.03.11, 13:07
                                            Cześć!
                                            Mam prośbę do Was. W pubie Shisha w każdą sobotę w okolicach 23 tańczą takie fajne dziewczyny ! Są super ! Robią show :) jest na co popatrzeć , bo fajnie się ruszają... ożywiają ten pub:) ale mi chodzi konkretnie o tą jedną.to chyba liderka zespołu w niebieskim stroju , ma czarne krótkie włosy ... zna ktoś może ją? imię ? skąd jest? ta dziewczyna jest poprostu boska!!!! podoba mi sie. czekam na odpowiedz.
                                            • Gość: mały25 Re: Shisha Pub IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 14:00
                                              No fakt , dziewczyny są super naprawdę. Sam byłem w tą sobotę w pubie po raz pierwszy i ich występ podobał mi się najbardziej . było trochę śmiechu :) a o tą dziewczynę zapytaj może szefową pubu bo naprawdę jest niczego sobie.
    • Gość: agaKociak25 Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:46
      Cześć :D , jestem napalona Aga . szukam sponsora , jestem tez osoba do towarzystwa na rózne imprezy. mój tel. 669432239 . czekam na propozycje
      • Gość: okon Re: Shisha Pub IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 03:11
        Nooo buhehehehehe gwozdz programu lol napalona aga buhehehehehe
        • Gość: gość Re: Shisha Pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 11:57
          Ja nie rozumiem co to za ograniczenia od 21 LAT!!! Z tego co wiem to pełnoletność jest od 18 lat :) A weźmy pod uwagę parę, w której dziewczyna ma 19 lat a chłopak 21 i co? Nie mogą razem wejść bo jest wstęp OD 21 LAT ?! No śmiech na sali...
          • Gość: qwejt Re: Shisha Pub IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 13:34
            zgadzam się nie powinno być takiego ograniczenia. Polska to nie USA. Jak ktoś ma 18 lat to jest dorosły i nie można mu niczego zabronić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka