flisa3 27.03.10, 17:24 Mielno czy Łeba? gdzie wg Was jest ciekawiej, gdzie więcej atrakcji w razie niepogody? Zastanowiam się nad tymi dwoma miejscowościami na letni urlop. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montegeo Re: Mielno czy Łeba? 27.03.10, 18:06 ilościowo i jakościowo - wygląda na to, że zdecydowanie więcej ma Łeba. W zeszłym roku otwarto w Łebie największy polski park dinozaurów. Jej wydmy dalej robią wrażenie - na skalę europejską. Atrakcje Łeby zebrane są - tutaj Gdyby dodać do Mielna pobliski Koszalin to już inaczej rzecz wygląda - duet Mielno-Koszalin może mieć więcej ciekawostek. Proponuję w jednym roku do Łeby, a w drugim do Mielna. Odpowiedz Link Zgłoś
newstylevision Re: Mielno czy Łeba? 27.03.10, 18:51 ŁEBA ŁEBA ŁEBA. Tam masz wiele możliwości spędzana wolnego czasu. Nie musisz wylegiwać się na plaży. Możesz zwiedzać, pojechać na wydmy, zobaczyć stare latarnie. Już czas rezerwować nocleg. Sprawdź sobie oferty - www.NoclegiLeba.pl - Łeba Noclegi. Ponad 300 ofert z całej Łeby. Odpowiedz Link Zgłoś
halina_n2 Re: Mielno czy Łeba? 27.03.10, 22:16 Zalezy co lubisz. Mielno jest bardziej rozrywkowe, wiecej kawiarni, restauracji. W Łebie ladniejsza plaza, slynne wydmy... Wybor nalezy do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
romaleba Re: Mielno czy Łeba? 28.03.10, 15:50 Ja z Leby wiec polecam oczywiscie Lebe www.czapla.org Odpowiedz Link Zgłoś
maniutekmaja zdecydowanie Mielno 21.06.10, 09:29 Już od 5 lat co roku jeździmy do Pani Heli i zawsze jest fajnie. Nawet w niepogodę Odpowiedz Link Zgłoś
marduk82 Re: Mielno czy Łeba? 29.03.10, 13:23 Bylem w Mielnie rok temu i naprawde bylo super. polecam to miasteczko. Oto baza nocelgowa z Mielna: www.nocowanie.pl/noclegi/mielno/ Odpowiedz Link Zgłoś
oneziuta Re: Mielno czy Łeba? 31.03.10, 14:48 różnie a jakim jesteś turystą leżakowanie czy raczej coś aktywnego zwiedzanie? na pewno więcej opcji zwłaszcza na niepogodę jest w Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś
flisa3 Re: Mielno czy Łeba? 31.03.10, 20:04 Dziękuję za podpowiedzi. Tylko utwierdziłam się na Łebę. A może zna ktoś jakieś fajne miejsce na nocleg w jakichś przyzwoitych warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
geminatores Re: Mielno czy Łeba? 02.04.10, 15:51 Zastanów się jeszcze nad Mielnem, fajna miejscowość, Łeba też jest w porządku, może jest więcej miejsc do zwiedzania moim zdaniem. W razie czego kwatery i noclegi Mielno lub kwatery i noclegi Łeba poszukaj na www.CiekaweNoclegi.pl, udanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: Mielno czy Łeba? 02.04.10, 17:42 Popieram decyzję :) Zdecydowanie Łeba. I to zarówno jak będzie dobra pogoda jak i wtedy jak będzie mniej plażowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Mielno czy Łeba? 09.04.10, 17:52 Ja Mielno, bo znam. Jeżdzę tam od 4 lat i w tym roku również jedziemy. Oprócz Koszalina można też jechać jescze do Kołobrzegu. Do Łeby jakoś się wybieramy i nie możemy się wybrać, bo interesujące nas ośrodki są za drogie. W Mielnie śpimy cały czas w jednym ośrodku, który spełnia wszystkie nasze oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
elefalen Re: Mielno czy Łeba? 21.06.10, 09:12 Witam! Ja w tym roku też wybieram się do Mielna, czy mógłbyś zdradzić gdzie nocujecie bo ja nic nie mogę tam znaleźć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maniutekmaja zdecydowanie Mielno 21.06.10, 09:30 Ja jak co roku do Mielna do Pani Heli Odpowiedz Link Zgłoś
oneziuta Re: Mielno czy Łeba? 15.02.11, 13:54 Rzuć okiem na lewy margines na poniższych stronach www.noclegileba.net/ www.noclegimielno.net/ znajdziesz tam przydatne linki do atrakcyjnych miejsc czy wydarzeń w tych miastach lub też namiary na strony informacyjne. A przy okazji masz też bazę noclegową z możliwością uzyskania zniżki lub zarezerwowania noclegu. Odpowiedz Link Zgłoś
flisa3 Re: Mielno czy Łeba? 22.02.11, 20:56 Nie wiem czy zauważyliście ale o rok spóźniliście się z odpowiedzią. Już dawno byłam w Łebie. Ale dzięki za podtrzymanie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
witek_kosinski Re: Mielno czy Łeba? 08.03.11, 13:33 Ja bym się nie zastanawiał, tylko jechał do Łeby. Chociażby ze względu na ilość atrakcji w pobliżu: Wydmy i Słowinski Park Narodowy, trasy rowerowe i bliżej do Trójmiasta. Jak ktoś jedzie tylko na plażę, to może nie ma wielkiej różnicy, ale jak się chce zobaczyć coś jeszcze, to zdecydowanie Łeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zabielski Re: Mielno czy Łeba? 08.03.11, 23:03 Też mogę zdecydowanie polecić Łebę. Tu nawet w razie niepogody jest wiele atrakcji. Poszukaj sobie czegoś tutaj - łeba noclegi Odpowiedz Link Zgłoś
nabierzkolorow Re: Mielno czy Łeba? 28.03.11, 20:48 jesli chcesz się zabezpieczyć w razie niepogody to w Mielnie będzie więcej rozrywek "barowych" ale jesli chcesz wiecej przyrody, fantastycznych plaż, wydm i generalnie aktywniejszego wypoczynku - to Łeba. To już zalezy od Twoich upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś