Dodaj do ulubionych

pobierowo???

22.05.04, 19:39
czy w pobierowie też są dzikie tłumy??????
bo dębki ponoć spokojne ,ale chyba kilkanaście lat wcześniej.
jaka jest plaża i woda,czy sa czyste????
a może ktoś zna pensjonat PERLA .bardzo prosze o opinie i jakieś
informacje .czy morze w tej okolicy należy do cieplejszych czy
chłodniejszych.jade z 2 dzieci tzn.mam zamiar ,nie wiem czy nie za póżno
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz Re: pobierowo??? IP: *.tnt7.hnr2.deu.da.uu.net 22.05.04, 20:37
      Pensjonat Perla to wysoki standard i wysokie ceny.
    • ksantypa79 Re: pobierowo??? 20.05.13, 17:03
      Znam i Dębki i Pobierowo i zdecydowane wybieram to drugie!!!
      W dębkach jest piękna plaża, czysta itd ale poza tym to straaaszna dziura i ogromnymi jak krowy komarami!!! Te potrafią zepsuć absolutnie wszystko!!!

A w pobierowie trafiliśmy do nikomu nie znanego domku w lesie. Była kuchnia, WC, TV, blisko do wszelkich atrakcji jak np basen i SPA ateren ogrodzony także małolaty nie pouciekają. I wszystko to w samym lesie. No i nie było tych owadów.
      Mam ich strone wiec podaje link;

domkiwpobierowie.wordpress.com/

beata985 napisała:

> czy w pobierowie też są dzikie tłumy??????
      > bo dębki ponoć spokojne ,ale chyba kilkanaście lat wcześniej.
      > jaka jest plaża i woda,czy sa czyste????
      > a może ktoś zna pensjonat PERLA .bardzo prosze o opinie i jakieś
      > informacje .czy morze w tej okolicy należy do cieplejszych czy
      > chłodniejszych.jade z 2 dzieci tzn.mam zamiar ,nie wiem czy nie za póżno
    • 5aaala Re: pobierowo??? 28.05.13, 10:03
      W Pobierowie byłam w pensjonacie Magnolie, i mogę go z czystym sumieniem polecić - dla rodzin z dziećmi idealne, każdy pokój ma wejście bezpośrednio z podwórka, pokoiki są z aneksami kuchennymi i łazienkami, są czyściutkie, gospodarze są suuuuuper, cały teren ogrodzony więc dzieci bezpiecznie biegają wokół pensjonatu, naprawdę polecam. I co ważne dla rodzin z dziećmi droga do morza jest w takim miejscu że omija się wszystkie kramy z pierdołami. Ogólnie Pobierowo jest spoko, czysto i ładnie. Polecam
    • noa-75 do elarturo 28.05.13, 12:46
      znowu gościu rozpoczynasz żenującą reklamę???
      • 5aaala Re: do elarturo 28.05.13, 13:44
        a dlaczego żenująca ??? byłam tam, było super to uczciwie polecam - spadaj jak masz tylko tyle do powiedzenia
    • urlopunas Re: pobierowo??? 28.05.13, 14:29
      Witam.
      Fajne miejsca znajdziesz TUTAJ
    • klara.55555 Re: pobierowo??? 08.08.13, 21:46
      Pobierowo ma piekna plaze a morze w tych okolicach jest cieplejsze. Bylismy kiedys w Koobrzegu tam sa zdezydowanie zimniejsze prady. Pensjonat Perla b.fajny standard ale ceny wysokie. My mieszkalismy w pensjonacie obok Villa Justyna standard podobny ale ceny bardziej przystepne. Miejsce polecane rodzinom z dziecmi . Maja wszelkie udogodnienia i sprzety, swietny plac zabaw i kacik dla dzieci. Blisko plazy. Naprawde fajnie.
      • dorota.skupa pobierowo-tak! 10.08.13, 16:30
        Polecam w Pobierowie DG Kawka. Na samym końcu (w stronę Pustkowa), przy zejściu na plażę. Pokoje identyczne jak na zdjęciach na stronie internetowej - co jest rzadkością.
        Na marginesie - byliśmy również w AGA (obok Kawki) i w DG Kama - nie mylić z KaMa! - tu również fajnie tylko brak kuchni w pokoju, no i bliżej centrum, co niekoniecznie jest dobre na plaży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka