Gość: mania IP: 81.210.83.* 04.08.04, 15:54 w tym roku? jakie dyskoteki polecacie? jakie knajpy? czy plaza jesy zadbana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mania Re: jak jest w Mielnie?? IP: 81.210.83.* 09.08.04, 09:08 kurde, nikt nie byl???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: jak jest w Mielnie?? IP: 62.233.164.* 09.08.04, 10:17 Właśnie wróciłam z Mielna i jestem zadowolona ale głównie to za sprawą pogody.Na plaże chodziłam boczną drogą przez lasek bo było tam mniej ludzi i znacznie czyściej. Dyskoteki są, ale przeciętne, każdorazowe wejście to 2 zł. Największym powodzeniem cieszy się Troll i ewentualnie Miami Nice, ale przeciętna wieku jest poniżej 20 a strój w paski. Ogólnie jestem zadowolona, może za wyjątkiem kwatery. Pojechałam ze znajomymi i mieliśmy mieć całe piętro dla siebie czyli 2 pokoje 2 os z łazienką i aneksem kuchennym oraz parking. Na miejscu się okazało, że mamy pokoje na różnych piętrach w tym łazienka na 11 osób,a aneksu nie widziałam na oczy tak samo jak parkingu. Na przeciekający dach też gospodyni było trudno zaradzić, w końcu miska to sprzęt luksusowy i turystom się nie należy. Dobrze, że była pogoda i nie musiałam z nudów oglądać tv bo zerkałabym na niego bez obrazu. Mam nadzieję, że trafisz lepiej, pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: jak jest w Mielnie?? 10.08.04, 11:19 [...] > miejscu się okazało, że mamy pokoje na różnych piętrach w tym łazienka na 11 > osób,a aneksu nie widziałam na oczy tak samo jak parkingu. Na przeciekający > dach też gospodyni było trudno zaradzić, w końcu miska to sprzęt luksusowy i > turystom się nie należy. K....wa mać! I ktoś mi się tu dziwił, że od roku najeżdżam na warunki nad polskim Bałtykiem... I jak tu nie pić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania remo29 IP: 81.210.83.* 10.08.04, 15:02 remo29, normalka! ja tez jade w ciemno, mam juz kwatery ale co tak naprawde na mnie czeka niewiadomo. phi tam, od rana bede łoić na plaży, a kwatera tylko po to żeby sie zmulić;) ponoc jest tam jeszcze jedna dyskoteka na litere K? znacie?;) juz nie moge sie doczekac i odliczam dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnis Re: remo29 10.08.04, 22:32 mielno odwiedzam juz siodmy rok z rzedu, ale decyduje sie na wypad pod namioty...Jestem juz rozpoznawana przez wlasciciela pola ale takze przez wlascicieli okolicznych knajp, ktorzy zawsze przyjmuja mnie z otwartymi ramionami... (co rowne jest znizkom dla stalych klientow) Pogoda jakos zawsze dopisuje i nigdy nie narzakam na nic a jesli chodzi o imprezownie...Miami Nice jest raczej dla osilkow, Troll rowniez nabiera takiego charakteru, choc kiedys byl normalna dyskoteka..Orion bardziej dla ludzi w wieku dojrzalym, Killer Blue cos na pograniczu disco i techno, Koko Bongo - typowa umcykownia, czyli tam, gdzie mozna pobawic sie przy kawalkach rowniez z poczatku lat 90 (polecam) i dla milosnikow ciezszych klimatow jest Rockoteka Rzulf (na tylach Trolla: polecam baardzo goraco) jakby ktos mial jeszcze jakies pytania, to chetnie odpowiem i zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania kurcze IP: 81.210.83.* 12.08.04, 14:50 pozwiedzam:) jade juz jutro szkoda tylko ze w ten weekend ma byc kiepska pogoda: ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś