Dodaj do ulubionych

jak jest w Mielnie??

IP: 81.210.83.* 04.08.04, 15:54
w tym roku? jakie dyskoteki polecacie? jakie knajpy? czy plaza jesy zadbana?
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: jak jest w Mielnie?? IP: 81.210.83.* 09.08.04, 09:08
      kurde, nikt nie byl????
      • Gość: werty Re: jak jest w Mielnie?? IP: 62.233.164.* 09.08.04, 10:17
        Właśnie wróciłam z Mielna i jestem zadowolona ale głównie to za sprawą
        pogody.Na plaże chodziłam boczną drogą przez lasek bo było tam mniej ludzi i
        znacznie czyściej. Dyskoteki są, ale przeciętne, każdorazowe wejście to 2 zł.
        Największym powodzeniem cieszy się Troll i ewentualnie Miami Nice, ale
        przeciętna wieku jest poniżej 20 a strój w paski. Ogólnie jestem zadowolona,
        może za wyjątkiem kwatery. Pojechałam ze znajomymi i mieliśmy mieć całe piętro
        dla siebie czyli 2 pokoje 2 os z łazienką i aneksem kuchennym oraz parking. Na
        miejscu się okazało, że mamy pokoje na różnych piętrach w tym łazienka na 11
        osób,a aneksu nie widziałam na oczy tak samo jak parkingu. Na przeciekający
        dach też gospodyni było trudno zaradzić, w końcu miska to sprzęt luksusowy i
        turystom się nie należy. Dobrze, że była pogoda i nie musiałam z nudów oglądać
        tv bo zerkałabym na niego bez obrazu.
        Mam nadzieję, że trafisz lepiej, pozdrawiam ;D
        • remo29 Re: jak jest w Mielnie?? 10.08.04, 11:19
          [...]
          > miejscu się okazało, że mamy pokoje na różnych piętrach w tym łazienka na 11
          > osób,a aneksu nie widziałam na oczy tak samo jak parkingu. Na przeciekający
          > dach też gospodyni było trudno zaradzić, w końcu miska to sprzęt luksusowy i
          > turystom się nie należy.

K....wa mać! I ktoś mi się tu dziwił, że od roku najeżdżam na warunki nad polskim Bałtykiem... I jak tu nie pić?
          • Gość: mania remo29 IP: 81.210.83.* 10.08.04, 15:02
            remo29, normalka! ja tez jade w ciemno, mam juz kwatery ale co tak naprawde na
            mnie czeka niewiadomo. phi tam, od rana bede łoić na plaży, a kwatera tylko po
            to żeby sie zmulić;) ponoc jest tam jeszcze jedna dyskoteka na litere K?
            znacie?;) juz nie moge sie doczekac i odliczam dni!!!
            • magnis Re: remo29 10.08.04, 22:32
              mielno odwiedzam juz siodmy rok z rzedu, ale decyduje sie na wypad pod
              namioty...Jestem juz rozpoznawana przez wlasciciela pola ale takze przez
              wlascicieli okolicznych knajp, ktorzy zawsze przyjmuja mnie z otwartymi
              ramionami... (co rowne jest znizkom dla stalych klientow)
              Pogoda jakos zawsze dopisuje i nigdy nie narzakam na nic
              a jesli chodzi o imprezownie...Miami Nice jest raczej dla osilkow, Troll
              rowniez nabiera takiego charakteru, choc kiedys byl normalna dyskoteka..Orion
              bardziej dla ludzi w wieku dojrzalym, Killer Blue cos na pograniczu disco i
              techno, Koko Bongo - typowa umcykownia, czyli tam, gdzie mozna pobawic sie przy
              kawalkach rowniez z poczatku lat 90 (polecam) i dla milosnikow ciezszych
              klimatow jest Rockoteka Rzulf (na tylach Trolla: polecam baardzo goraco)
              jakby ktos mial jeszcze jakies pytania, to chetnie odpowiem
              i zycze milego wypoczynku
              • Gość: mania kurcze IP: 81.210.83.* 12.08.04, 14:50
                pozwiedzam:) jade juz jutro szkoda tylko ze w ten weekend ma byc kiepska pogoda:
                (((((((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka