25.06.14, 16:25
Czy ktoś może polecić domki do wynajęcia dla 4 osobowej rodziny + pies.
Bardzo proszę też o opinię samego Rogowa jak i plaży.
Czy faktycznie jest tam cisza i spokój bo pochodzę z dużego miasta i marzy mi się odpoczynek z dala od tłumów.
Obserwuj wątek
    • astarsos Re: ROGOWO 27.06.14, 15:03
      Tak, fakatycznie jest to b. mała miejscowość, dwa trzym malutkie bloki, wojskowe chyba byłe, ośrodek wojskowy i jeden prywatny osrodek w budynu byłym wojskowym, 2 -3 domki, TRaganów prawie nie ma, ja widziałam chyba 1, ale nie wiem czy nie ma ich więcj dalej drogi, bo cos takiego widać było z drogi, ajkby jakis atrg, szli tam ludzie do smażalni ryb. Lae nie wiem bo Rogowo jest naprawdę maleńkie. Plaża jest bardzo ładan, szeroka, czysta, dużo muszli. MOzna nia dojć do plaży w Dźwirzynie, do którego prostą droga jedziesz autem jakieś niecałe 6 km, a są też trasy rowerowe. Dźwirzyno to juz typowa miejscowość nadmorska, w seoznie dużo straganów, sklpów, restauracji itp.
    • mmasima Re: ROGOWO 30.06.14, 21:51
      tam cisza cie zabije....nic tam nie ma...nuda,nuda nuda,
      • astarsos Re: ROGOWO 01.07.14, 08:46
        NO ale do Dźwirzyna blisko i do Mrzeżyna chyba taka sama droga. A plaża piękna. Więc jeśli ktoś szuka spokoju. A blisko jest rez do jeziora Resko i nawet tam chyba są jakieś wypozyczalnie sprzędtu wodnego, i z drugiesj strony stoi Pan, który ma mingolfa, aczkolwiek nie widziałam grających.
        • astarsos Re: ROGOWO 01.07.14, 08:48
          Aha tylko w Dźwirzynie w sezonie możesz miec problem z parkowaniem, choć jest np. jeden parking(pewnie sa i inne, niedlaeko takich baseników z pływającymi dla dzieci płatnymi zwierzakami-łodkami, chyba jakieś 100 metrów -200metrów przed domkiem informacji tursytcyznej, w zeszłym roku płatny 6 zł chyba za dobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka