Dodaj do ulubionych

meble na wymiar

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 11:07
Witam! Czy może ktoś wie gdzie robią tanio meble na wymiar. chodzi mi konkretnie o zabudowę do kuchni. nie ma tego dużo 2,5m ściana na 1,5m rogowe szafki. proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.13, 14:18
      Podaj maila do siebie, to ci wyślę numer tel. nie chcę robić reklamy na forum a facet robi fajne meble, projekty gratis i można się dogadać co do ceny
    • Gość: ..2 Re: meble na wymiar IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 21:48
      tanio meble na wymiar? Mam pytanie, jeśli większość meblarzy ma porównywalne ceny a jeden czy dwóch ma ceny o połowę mniejsze to jakim kosztem to się odbywa? proszę się zastanowić, bo gdzieś jest haczyk. proszę nie pytać na forum, tylko znajomych ,u fryzjera , w sklepie itp. miejscach ,ale nie na forum, coś wiem na ten temat.
      • Gość: gosc Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 09:13
        jakim kosztem? może po prostu chcą mieć klientów. jeżeli ceny wahają się od 650 do 1200 za metr to ja się pytam czemu takie różnice? skoro większość zamawia płyty w tym samym miejscu? no wiadomo ludzie się cenią choć niektórzy naprawdę nie powinni.
        • Gość: ... Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:07
          Płyty to jedno a elementy dodatkowe. Na zwykłych zawiasach mogą być różnice 300%
          Szuflady mogą być na listewkach a mogą być na rolkach . Płyta moę mieć zakładane brzydkie krawędzie a możę mieć oklejane na porofesjonalnej maszynie. Różnic jest milion. Już nie mówiąc o tym że płyta ma różne grubości.
          • Gość: 1234 Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:46
            poza różnicami w materiale ci co robią po 650 zł ,robią bez faktury,
            a potem szukaj wiatru w polu,jeżeli chodzi o jakieś poprawki bądź usuwanie usterek.
            Ale wcale nie żal mi takich ludzi bo przecie sami się zgadzają na taki układ.
    • Gość: 111 Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 12:55
      TANIE MIĘSO PSY ŻRĄ. Ja zrobiłam tanie do kuchni w ubiegłym roku i już się rozwalają. Tak więc będę musiała zrobić po raz drugi i tyle wyszło na tańszej robocie.
      • Gość:   Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:36
        Drogie są wieczne :D.
        • Gość: sia Re: meble na wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.13, 14:51
          a ja zapytam czy robił ktos kuchnię na zamówienie w Mebloluxie w Mławie?? jeśli tak to jaka opinia?? Ewentualnie co możecie powiedzieć odnośnie ciechanowskiego Radmaru lub Duetu, który ewentualnie lepiej wybrać??
          • Gość: geno Re: meble na wymiar IP: *.tktelekom.pl 30.08.13, 10:27
            polecam P.Dudkiewica,operatywny ,złota rączka.
            • Gość: fifi Re: meble na wymiar IP: *.tktelekom.pl 01.09.13, 15:40
              ciekawa propozycja a zarazem wątpliwa ceny z wysokiego sufitu sciągnięte a wykonanie budzi wiele zastrzeżen.
              • Gość: czytelnik Re: meble na wymiar IP: *.cnow.pl 02.09.13, 10:12
                a co myślicie o firmie RK MEBLE na Pułtuskiej naprzeciwko Farbexu czy ktoś korzystał z ich usług i co myśli odnośnie cen i jakości wykonania
                • Gość: Qw Re: meble na wymiar IP: *.centertel.pl 02.09.13, 14:10
                  Jakosc ponoc dobra wykonanie tez ale cena za to tez bajeczna
    • magdalena_6396 Re: meble na wymiar 15.06.20, 14:44
      stolarzbieniek.pl/ najlepszy na rynku. Cena na miarę jakości.
    • gabitro789 Re: meble na wymiar 19.11.24, 11:44
      Nie wiem czy tanio, ale mogę podać namiar formanufaktura.com/ skontaktuj się z nimi a wycenią Ci meble. Meble robione solidnie na lata! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka