Dodaj do ulubionych

Gdzie nad morze z 2 latkiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:58
Szukam jakiegoś miejsca od poniedziałku na 12 dni nad morzem. Zalerzy mi jednak, żeby to było miejsce odpowiednie na wakacje z moim 2 letnim synkiem i mężem. Szukamy spokojnego miejsca, tak żeby można było małego położyć spokojnie spać i nie bać się, że zaraz się obudzi, bo za okna dochodzi odgłos dyskoteki, czy muzyki, czy też krzyków. Z drugiej strony nie chcemy żeby było daleko do sklepu. Tak żeby można było rano kupić świeże pieczywko. Szukamy jakiegoś pokoiku z łazienką i dostępem do kuchni.
Może byłyście gdzieś w takim miejscu, jak ja opisłam i mogłybyście mi coś takiego polecić. Bo można znależć, pokój z łazienką nad morzem, ale z tą ciszą i blikością do sklepu to bywa różnie. Jak byliśmy ostatnio z mężem i synkiem nad morzem to za oknem mieliśmy dyskotekę i cały czas było głośno, pomimo iż zaznaczyliśmy, że szukamy cichego miejsca. Oczywiście właścicielka zapewniła nas że będzie cicho, ale tak nie było.
Dlatego liczę, że Wy mi coś polecicie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aneta Re: Gdzie nad morze z 2 latkiem IP: *.milenium.net.pl 24.07.06, 21:09
      Dzień dobry.
      Mogę wynająć pokój 2 osobowy z dostawką(łóżeczko) w spokojnej dzielnicy
      Kołobrzegu.Na piętrze łazienka i kuchnia do dyspozycji, miejsce do parkowania,
      na podwórku miejsce na grila obok mała piaskownica.
      W samym mieście dużo atrakcji, dziecko napewno nie będzie sie nudziło.
      Zapraszam. Kontakt na maila aneta821@wp.pl lub tel 602152408.
      • Gość: aneta Re: Gdzie nad morze z 2 latkiem IP: *.milenium.net.pl 24.07.06, 21:12
        a no i moge dopisać że obok piekarnia, sklep spożywczy a nawet apteka.
      • Gość: gosia Re: Gdzie nad morze z 2 latkiem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.06, 14:43
        Sławoszynko -spokojna miejscowość 2 km od morza w Karwi, kwatera w domku
        jednorodzinnym,duże podwórko, piaskownica ,miejsce na grila itp
        tel 058 7743971 lub kom 691696961
    • Gość: bee Re: Gdzie nad morze z 2 latkiem IP: 194.9.79.* 25.07.06, 07:48
      WItam,
      polecam www.kwateraustka.pl - cicho będzie napewno, bo posesja leży nad rzeką po
      zachodniej stronie miasta, sklep w zasadzie pod nosem :-). Szczegóły na podanej
      stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka