Dodaj do ulubionych

Gdzie nad morze???

IP: 82.139.11.* 01.02.07, 20:24
Cześć.Mam problem i proszę o pomoc.Chciałabym pokazać mojemu 10-letniemu synowi morze.Ja pamiętam je bardzo mgliście z dzieciństwa (osobiście wolę góry).Doradzcie proszę jaką miejscowość wybrać aby była nie tylko ładna długa plaża ale i jakaś latarnia morska do zwiedzenia może rejs jakimś statkiem.Wyjazd planuję pod koniec czerwca aby uniknąć tłumów.A może macie jeszcze jakiś adres na sprawdzoną kwaterę.Proszę doradzcie gdzie???????
Obserwuj wątek
    • bmigas Re: Gdzie nad morze??? 01.02.07, 21:44
      polecam władysławowo. Z tego mejsca jest bardzo dobre połaczenie do jastrzebiej
      góry, rozewia, gadanska, gydni, sopot, na hel, jurate itd, a także na zatokę
      płucką. Jezdzi tam pociag + pks. Na helu warto odwiedzi fokarium, na rozewiu
      latarnie, jest port, sa wycieczki stakiem po moerzu. Miejscowosc typowo
      turystyczna, ale pod koniec czerwca bedzie pewniej spokojniej. Wiele barów i
      atrakcji, wesole miasteczko, sklepy itd. A co do wkatery to mam jedną godną
      polecenia. Tylko z niej idzie sie okolo 15 minut na plaze <zalezy od tempa>.
      Ale ogolenie to kwatera super, gospodarze bardzo mili, blisko centrum i dworca
      pks i pkp, dostep do kuchni. Ładne i zadbane pokoje, miejsce na grila i
      odpoczynek w ogródku, namiary na : wladek.pl/julia/index.php3
      • Gość: trola2 Re: Gdzie nad morze??? IP: 82.139.11.* 02.02.07, 19:20
        Bardzo Ci dziękuje właśnie o to mi chodziło a 15 min.do morza-żaden problem.
    • mygdula Re: Gdzie nad morze??? 04.02.07, 14:15
      Zapraszam do Kołobrzegu mam do wynajęcia mieszkanie 300 ,metrów od morza i 300
      metrów od starówki, kina, basenu. Zdjęcia i więcej info mogę wysłać mailem.
      Proszę pisać na akselot@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka