Dodaj do ulubionych

Pramida I i II w Darłówku

21.02.07, 11:59
Witam.
Bardzo proszę o opnie na temat ośrodka PIRAMIDA I i II i Darłówka . Który
ośrodek jest lepszy? Jaki standard jest pokoi i posiłków.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.media4.pl 25.02.07, 09:59
      Ośrodek Piramida 1 lepsze jedzonko ,warunki średnie.Ja tam byłam latem
      2006r.Niepolecam tego ośrodka.
      • Gość: Hania Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.07, 10:08
        Ja mam akurat zarezerwowaną Piramidę 2
        więc tam jestjeszcze gorzej ?
        Jedzenie - małe porcje czy mozna się spokojnie najeść ?
        Dlaczego jeszcze odradzasz ?od Piramidy 1 do morza jest daleko ?
        dziekujemy bardzo
        • Gość: mona963 Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:02
          Do Hani : Wybieram się na turnus rehabilitacyjny do tej PIRAMIDY bez basenu z
          dzieckiem przełom lipca i sierpnia. Do tej pory na turnusach byłyśmy w
          Międzywodziu- 2razy(ośrodek taki sobie, towarzystwo super, miasteczko super,
          Mrzeżynie- 3 razy( wszystko super), Dźwirzynie- 1 raz(Ośrodeki i miasteczko
          takie sobie), Kołobrzegu- 1 raz( raczej dla dorosłych", Ustce-1 raz( super
          wszystko tylko tłoczno), Stegnie - 1 raz( ośrodek "stary" i daleko do morza,
          przepiękne lasy i drogi do morza). Jestem bardzo ciekawa czy ktoś ma swój
          ulubiony ośrodek. My lubiłyśmy jeżdzić do Międzywodzia i Mrzeżyna, ale chcemy
          poznać też inne miasteczka i ośrodki.
          • Gość: Hania Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.07, 12:13
            Hej, my też wybieramy się z dzieciaczkiem półtorarocznym do Piramidy bez
            basenu, jeszcze nie zapłaciłam więc jeśli trafi się coś bliżej morza to
            wolałabym osobiście cos innego, bo trochę boję się tych Piramid ;o) trochę mnie
            źle nastawia odległość tego osrodka od morza i ta wielka droga która tam zaraz
            przelatuje. My jedziemy na trunus a tych osrodków które prowadzą turnusy jest
            stosunkowo niewiele. Nie byliśmy niegdy w Darłówku a czytałam że jest tam super
            plaża dla dzieci.
            Wcześniej jeżdzliliśmy po kilka razy w te same miessca do Niechorza, Pobierowa
            (kampingi w lesie), Świnoujścia (duże hałaśliwe miasto, bardzo drogo !), Łazów,
            Międzyzrojów (super wspominam ale jeszcze bez dzieciaczka), Mielna, Dziwnówka,
            w zeszłym roku (debiut z maluszkiem) byliśmy w Dąbkach, była to chyba
            najmniejsza z wszystkich miejscowości nadmorskich w jakich byliśmy, ale udane
            wczasy, czerwiec, malutka mogła się wysypiac w lesie sosnowym, a mieszkaliśmy
            przy samych wydmach 40 metrów od plaży, mimo upałów przez całe 2 tygodnie skwar
            było świetnie. W tym roku też jedziemy w czerwcu, postanowione że do Darłówka,
            ale co do Piramid to jeszcze się nie zdecydowałam, jak dla nas trochę dalko od
            morza bo wybieramy zawsze ośrodki przy samej plaży, z małym dzieckiem chodzenie
            w wózkiem w tą i z powrotem na dłuzśze dystanse jest dość kłopotliwe, ale nieza
            duży wybór mamy, bo w PIramidach jest cenowo nie najdorożej, więc jeszcze się
            waham
          • Gość: Hania Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.07, 12:17
            dodam że dopiero w zeszłym roku byliśmy 1 raz na turnusie rehabilitacyjnym, bo
            wcześniej jezdziliśmy na wczasy.

MOzesz napisać coś o tych ośrodkach w Międzywodziu albo Mrzeżynie które
            polecasz - czy są któreś z nich atrakcyjne cenowo ?

W Darłówku dlaczego wybraliście Piramidę (bo ja przez przypadek) ktoś ją wam
            polecił, znacie ceny innych turnusów w Darłówku ?

Ciekawe czy gdzieś by było taniej albo porównywalnie jak w Piramidzie (cenowo)
            ale bliżej morza ....
            • Gość: mona963 Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:50
              Do Piramidy wybieram się przypadkiem bo w Darłówku jeszcze nie byłam. Nie wiem
              czy cenowo w sezonie jest tam tanio ? ok 1240 zł.Międzywodzie jako miasteczko
              jest bardzo fajne ja byłam w ORW Jantar ale są tam lepsze ośrodki w takiej
              cenie.Mrzeżyno też jest ok. tylko turnus trochę drogi w "Lagunie". Obydwa
              miasteczka są niewielkie ale urocze.
            • Gość: mona963 Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:56
              Dodam że przeważnie wybierałam i czytałam o ośrodkach przez ZURS Katowice-mają
              swoją stronę, lub przez ich oddział w wa-wie ul. Gałczyńskiego.U nich ośrodki
              są sprawdzone.
    • Gość: Hania Re: Pramida I i II w Darłówku IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.07, 11:47
      Dziękuję bardzo za info, a jesteście już na 100 % zdecydowani na tę piramidę ?
      Bo ja jeszcze chciałabym podzwonić, do innych osrodków które robią turnusy w
      Darłówku, tzn. DUET 2 (byłam w zeszłym roku w Dąbkach ale standart niski z tym
      że adekwatny do ceny, a w Darłówku mają niestety pokoje bez łazienek albo
      wspolne na kilka pokoji więc odpada)
      Urszula, o nim nic nie wiem
      Gniewko, blisko morza ale dalko od centrum (ale mnie by sie tam podobało, mają
      stronę www)
      Neptun, też maja stronkę blizutko do morza ale a Darłówku zachodnim, a nam
      zależy zeby było we wschodnim bo chcemy korzystać z plaży z basenami dla dzieci
      Róża Wiatrów, podobno polecają, ale też do morza jakieś 200-300 metrów, i na
      zachodniej stronie. To tyle w Darłówku, ja jeszcze sprobuję zadzownić do
      GNIEWKA i do URSZULI, bo te 2 są we wschodnim Darłówku bliziutko plaży, a mnie
      na tym bardzo zależy, bo okąd moja córeczka poodychała sobie jodem w zeszłym
      roku w czewrcu (też byliśmy przy samej plaży okna na morze) praktycznie nam nie
      chorowała cały rok (puk puk)

Dlatego bardzo nam zależy na bliskiej odległosci od morza, nie 200 metrów ale
      50-80 żeby cały dzień i noc oddychać morskim powietrzem. Wszystko jednak zależy
      od ceny bo mamy ograniczone bardzo fundusze a w Piramidzie w czerwcu wuchodzi
      ok 900 zł za osobę, jak bedzie porównywalnie to wykupię w Gniewku, do Uruszli
      nie idzie sie dodzwonić
    • stoprocentserca Re: Pramida I i II w Darłówku 19.09.16, 14:43
      Niepolecam ze szczerego serca, brud, smród i ubóstwo. Jedyne żarcie jest dobre
    • mlodyx1986 Re: Pramida I i II w Darłówku 06.05.17, 13:13
      jedzie ktos do darłóą do piramidy z okolic slaska 3 czerwca musze tam byc pozdrawiam
    • mlodyx1986 Re: Pramida I i II w Darłówku 06.05.17, 13:15
      i czy cos w czerwcu poczatkiem bedzie sie cos dzialo moze jakies fajne kolezanki sa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka