Gość: kuba IP: *.eranet.pl 15.05.07, 18:16 Czy warto jechać do Mielna? Czy miasto funkcjonuje w drugiej połowie czerwca? Jeśli tak to jaką kwaterkę polecacie? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: Mielno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:15 funkcjonuje funkcjonuje :) mozesz jechac w ciemno - brak miejsc dopiero od lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Mielno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:48 > Czy warto jechać do Mielna? To zależy od wieku, ewnentualnie od tego czy lubi się zabawić czy raczej woli się spokój. Mielno to miejscowośc zabawowa z dużą ilością młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mielno??? IP: *.lot.pl 16.05.07, 10:46 do starych nie należę,szukam miejsca dzie się mozna pobawić ale i odpocząć. mam jeszcze jedno pytanie, co bardziej polecacie, Mielno czy Ustronie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.jodosfera.pl Re: Mielno??? IP: *.ipt.aol.com 16.05.07, 14:38 JESLI NAD MORZEM TO TYLKO W STREFIE JODU!!! TANIO MILO I PRZYJEMNIE A CO NAJWAZNIEJSZE BLISKO MORZA!!! Nazwa obiektu Pensjonat RELAX ul. Rybacka 8 76-032 Mielno tel.(094) 316 6090 Opis obiektu Dom położony 50 m od brzegu morza ,przy smej wydmie,niedaleko jeziora Jamno, kilka kilometrów od kanału łączącego to jezioro z morzem - gwarantuje szeroki wybóratrakcyjnych form wypoczynku. Posiadamy w swojej ofercie restauracje, drink-bar,bilard, dart, rowery górskie, windsurfing, kafejkę internetową, grill, plac zabaw , oraz monitorowany parking. tanio milo i przyjemnie zdjecia obiektu www.jodosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamas Re: Mielno??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.07, 21:33 Zapomniałeś dopisać Mielno -Unieście. Pensjonat leży rzeczywiście blisko plaży ale na imprezy to będziesz miał ładny kawałek spacerek dobrze zrobi dużo jodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Mielno??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 11:48 czlowieku ty przestan bajerowac z ta strefa jodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mielno??? IP: *.eranet.pl 21.05.07, 20:27 widzę, że watek się rozwija,i dobrze, bo im wiecej wiadomości tym lepiej.czekam na jeszczek jakieś informacje o Mielnie, np gdzie dobrze zjeść itp. z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
nehti Re: Mielno??? 22.05.07, 12:36 Wybieram się do Mielna w drugiej połowie lipca. Nigdy tam nie byłam ale słyszałam że jest tam bardzo fajnie i faktycznie sporo imprez. Chętnie poczytam coś więcej o tej miejscowości :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Mielno??? IP: *.cn.net.pl 23.05.07, 14:35 Warto jechac do Mielna pod koniec czerwca jest jak w sezonie-szaleństwa imprezy to własnie tam.Natomiast poczatkiem czerwca plaza spokojna nadaje sie na super rodzinny wypoczynek ,ale proponuje plaze w kierunku sarbinowa żeby sobie poleniuchowac.Bynajmniej ja nielubie jak centymetr odemnie lezy nastepny koc pełen ludzi.Apropo kwater to w czerwcu nie bój sie jechac w ciemno,chyba ze kwatera ma byc bliziutko morza. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Re: Mielno??? 24.05.07, 12:18 tez wybieram sie do mielna w 2 poł. czerwca. Polecono mi DW Albatro i Jutrzenkę? ktos był? Odpowiedz Link Zgłoś