Gość: aqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:03 No właśnie czy warto tam spedzić urlop?? Czego sie spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Polecacie KARWIĘ?? IP: *.zvid.net 22.05.07, 17:04 - szerokiej i ładnej plazy - fajnej bazy wypadowej (Jastrzębia, Władek biziutko, Trójmiasto z korkami również ok) - niezawyżonych cen za kwatery - bliskości wszystkiego i wszędzie - tłumów z dziećmi - masa wózków - średnio dobrze rozwiniętej gastronomii (praktycznie dwie knajpy z dobry żarełkiem) - wąskich chodników i trasy przejazdowej przez Karwię na Jastrzębią - braku deptaku, części zamkniętej - niewielu atrakcji dla dzieci - przy niepogodzie nudów potwornych - połowa bud pozamykana, dwie knajpy maksymalnie zapchane - przy pogodzie napewno miłych wspomnień - bo korków mniej będzie, wypoczniesz na plaży - aha - nie wiem czy zawsze, ale i Ja i moi znajomi mieli zimną potwornie wodę (morzu ofkorsss:-)) wpisz w wyszukiwarkę Karwia (oraz na forum Dziecko - Wakacje). Powinno wyskoczyć sporo info. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkab Ania napisała szczerą prawdę IP: *.ismedia.pl 25.05.07, 22:22 Byliśmy w Karwi 2 razy pod rząd i juz dość.Basta Odpowiedz Link Zgłoś
biedsla Ja polecam bardzo 23.05.07, 09:27 Polecam Karwię. Byłem tam już dwa razy i wtym roku wybieram się po raz pierwszy. Tam jest wszędzie blisko: i do morza i do centrum miejscowości (Karwia to mała miejscowość). Czysta i szeroka plaża. Sporo wczasowiczów, więc jest ten klimat wczasowy. Nie ma nocnych dyskotek ani innych nocnych imprez zakłócających sen. Są jadłodajnie, smażalnie ryb, bary, kebaby, lody, gofry itp. punkty gastronomiczne. Sklepy spożywcze i nie tylko również tam są. Jest też wesołe miasteczko (ważne dla dzieci). No i jest też poczta z bankomatem - gdyby wczasowiczom kaska się skończyła :-) Słowem: wczasowisko miejskie w miniaturze. Ma swój klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
biedsla Jadę tam po raz trzeci a nie pierwszy ;-) 23.05.07, 09:29 Sorki, pomyłka w tekście: w tym roku jadę tam po raz trzeci a nie pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOrk Re: Polecacie KARWIĘ?? IP: 195.205.221.* 23.05.07, 23:13 Bylem w zeszlym roku i NIGDY wiecej nie pojade. Zwykla brudna miescina z bardzo waskimi uliczkami. Wszedzie stoja samochody - czasem przejsc sie nie da... Ludzi masa! Jak w Warszawie na wilenskim. Miasteczko wyglada jak wielki bazar gdzie mozesz kupic mydlo i powidlo. Syf i smietnik! Plaza owszem duza ale i tak nie ma gdzie palca wsadzic! Ceny - ja bylem jak kończyly sie upaly - polowa domku (na dole salonik i lazienka + pieterko 2 male sypialnie) = 350zl na dobe... Naprawde nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroa Re: Polecacie KARWIĘ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:40 Rzeczywiście kurortem Karwi nie można nazwac , ale niektórym o to chodzi. A las najpiekniejszy na całym wybrzeżu. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonatka7 Re: Polecacie KARWIĘ?? 24.05.07, 14:36 ja polecam na wyjazd z dzieckiem, ale zdecydowanie poza sezonem (ja zawsze jeżdżę w czerwcu)spokój cisza, super plaża, nie polecam natomiast dla osób szukających nocnych rozrywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Re: Polecacie KARWIĘ?? IP: *.range86-136.btcentralplus.com 24.05.07, 20:24 Karwia to wspaniala wioska dla rodzin z dziecmi. Cicha spokojna wies, kulturalna mlodzierz. Goscinni "kaszubi" chetnie przyjmuja gosci. U mojej gospodyni czuje sie jak w domu. Razem spacerujemy wzdluz malowniczych wydm i zbieramy grzyby. Babcia Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek33 Re: Polecacie KARWIĘ?? 30.05.07, 12:44 karwia to syf, bydło i chamscy własciciele kwater. byłem raz - never again! Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Polecacie KARWIĘ?? 10.06.07, 17:03 Karwia jest brudna, po prostu brudna. Wąskie pozapadane chodniki, kurz. Jak pomalują i posprzątają będzie ok.Władzom polecam wycieczkę do innych miejscowości nadmorskich i zebranie doświadczeń jak należy przygotować się do sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Polecacie KARWIĘ?? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 10.06.07, 18:45 Ja bede latem w Agawie wokol jest zielen i widok na laki. Swierze morskie powietrze jak na wsi. Gdy spaceruje wzdluz morza cisza, slychac szum morza i zapach iglastych drzew. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś